Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@06:32:49 GMT

هدف یکتانت برای رسیدن به مقصد دیجیتال مارکتینگ ایران

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۲۵۲۶

یکتانت در راستای چشم‌انداز خود برای تبدیل شدن به مقصدی برای دیجیتال مارکتینگ ایران،ایران سامانه را با سرمایه‌گذاری به ارزش ۱۸ میلیارد تومان خریداری کرد.

به گزارش ایسنا، یکتانت در راستای چشم‌انداز خـود بـرای تبدیل شـدن بـه مقصدی برای دیجیتال مارکتینگ در ایران، در حال توسعه ابزارها و سرویس‌هایی که به مشتریان ارائه می‌دهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مسیر یکتانت اقدام به سرمایه‌گذاری در شرکت طراحی و توسعه سامانه‌های تحت وب (ایران‌سامانه) کرده است. در این راستا نشست خبری یکتانت با موضوع "سرمایه‌گذاری یکتانت در ایران سامانه" امروز برگزار شد. 

سینا مومنی -مدیرعامل یکتانت- با بیان اینکه یکتانت با تبلیغات کار خود را آغاز کرده، گفت: هدف یکتانت از ابتدا این بوده که تبلیغ‌کنندگان و کسب‌وکارها بهترین نتیجه را از تبلیغات بگیرند. حوزه دیجیتال مارکتینگ هر روز در دنیا بزرگ‌تر می‌شود اما در ایران رشد نکرده بود. وقتی کسب‌وکارها نتیجه بگیرند، وب‌سایت‌ها هم می‌توانند نتیجه بهتری داشته باشند. بنابراین ما نتیجه و دستاورد وب‌سایت و تبلیغات را برای کسب‌وکار و معیار قرار دادیم، برای اینکه وب‌سایت‌ها محتوای بهتری تولید کنند. امروز یکتانت ۴۳۰ نیروی مستقیم دارد و مسیرمان به این جهت پیش می‌رود که بتوانیم به مقصد دیجیتال مارکتینگ تبدیل شویم.

وی با بیان اینکه این شرکت از چهار سال پیش، به‌دنبال همکاری با ایران‌سامانه بوده، گفت: ایران‌سامانه می‌تواند به ما کمک زیادی کند و ما متوجه تیم قوی و کار بزرگی که آنها انجام می‌دهند هستیم. داشتن تیمی به مدیریت آقای خالقی و زیرساخت قوی، دلیل این است که تصمیم گرفتیم در ایران‌سامانه سرمایه‌گذاری کنیم و اکنون این شرکت را با ارزش ۱۸ میلیارد تومان خریداری کردیم که ۷۰ درصد آن به‌صورت سهام نقدی خریداری شده است. البته ترکیب مدیریتی ایران‌سامانه ازین به بعد هم تغییری نمی‌کند، اما بناست این مسیر با قدرت ادامه پیدا کند.

مدیرعامل یکتانت ادامه داد: با وجود این، علت اصلی که باعث تصمیم سرمایه‌گذاری در ایران سامانه شد، فقط تیم و زیرساخت‌های قوی این سرویس نبوده است. ایران سامانه یک‌سری دیتاهایی دارد که می‌تواند در اختیارتان ما قرار دهد تا در تبلیغاتمان از این دیتاها استفاده کنیم و متناسب با شرایط تبلیغاتمان را در سایت‌ها تغییر دهیم. در واقع اطلاعات دیتایی دقیق نمایش است که ارتباط بین ایران‌سامانه و یکتانت را توجیه می‌کند.

عادل خالقی –رئیس هیئت مدیره و بنیان‌گذار ایران سامانه- نیز در این نشست بیان کرد: ایران سامانه از سال ۱۳۸۱ کار خود را آغاز کرد و هدف آن توانمندی‌های نرم‌افزاری و قابلیت افزایش ظرفیت در رویدادهای سیاسی مثل انتخابات بود و ایجاد امنیت، ثبات و پایدای در سامانه‌ها بود. شرکت ایران سپهر سامانه از سال ۱۳۸۴ تاسیس شده و این شروع در حوزه رسانه باعث شد ما تمرکز خود را روی رسانه‌های خبری بگذاریم. با توجه به حساسیت نوع مشتری‌هایمان و برای اینکه بتوانیم تنوع خدمت داشته باشیم، سعی کردیم از جایگاه تخصصی و رفتار حرفه‌ای خارج نشویم و طیف وسیعی از رسانه‌ها را پوشش دهیم.

وی با بیان اینکه ایران‌سامانه جزو مهم‌ترین شرکت‌هایی است که به رسانه‌ها خدمات می‌دهد، افزود: در این مدت ثبات ارائه خدمات و تداوم سرویس باعث شده شرکت‌ها ما را ارزشمند بدانند و بیشتر آنها با ما همکاری بلندمدت دارند و ما همچنان یکی از گزینه‌های مهم برای رسانه‌ها در ارائه سرویس هستیم. ما در چارچوب قوانین رسانه‌ای کشور فعالیت می‌کنیم و به نزدیک به ۷۰۰ رسانه خدمت ارائه می‌دهیم، رسانه‌هایی مانند تابناک، عصر ایران فرارو، شبکه خبر و صراط‌نیوز، از رسانه‌هایی هستند که با آنها همکاری می‌کنیم.

خالقی با بیان اینکه ایران‌سامانه همواره مجموعه‌ای از ظرفیت‌ها بوده، گفت: قبل از این سرمایه‌گذاری تصور من این بود که ایران‌سامانه به اوج فرصت‌های خودش رسیده و دیگر من این سرویس را بیشتر از این به‌عنوان مؤسس نمی‌توانم بالا ببرم. از این جهت هم‌افزایی با یکتانت منجر به رخ دادن این اتفاق خواهد شد که این ظرفیت‌ها و فرصت‌های باقی‌مانده در سرویس به ثمر بنشیند و شرکت چند پله دیگر قوی‌تر و موثرتر در ارائه خدمات بهتر به مشتریانش ظاهر شود و این سرمایه‌گذاری به رشد بیشتر ایران سامانه کمک خواهد کرد.

همچنین محمدمهدی دانا –مدیر کسب‌وکار ایران‌سامانه- با بیان اینکه ما به مشتریان خود خدمات پایدار ارائه می‌دهیم، افزود: بسیاری از وب‌سایت‌ها در طول ۱۴ سال گذشته با ما همکاری می‌کنند، زیرا در کنار خدمات فنی، پایداری این خدمات برایشان اهمیت دارد. همچنین ما در ایران‌سامانه، یک تیم فنی بسیار قوی داریم و هدف‌گذاری کردیم که مسیرمان را به‌صورت جدی ادامه دهیم. تمرکز اصلی ایران سامانه همیشه این بوده که در کنار تمام خدمات فنی که به مشتریانش ارائه کرده، اطمینان آن‌ها را حفظ کند تا همچنان در بازار بماند.

وی با بیان اینکه ما بنا داریم به سمت ایده‌های جدیدی برویم، گفت: بعضی از وب‌سایت‌ها کاملا به ما وابسته‌اند. تمرکز اصلی ما در افق کوتاه‌مدت این است که روی خدماتمان تمرکز کرده و آن را بهبود ببخشیم تا بتوانیم به افزایش بازدید وب‌سایت‌ها و درآمدشان کمک کنیم. یکتانت با این سرمایه‌گذاری می‌تواند به سمت مسیرهای جدید زیادی برود و ظرفیت‌های بیشتری در ایران سامانه ایجاد کند. تمرکز اصلی ایران سامانه بعد از این سرمایه‌گذاری و در افق کوتاه‌مدت تمرکز روی مشتریان فعلی و خدماتی که حالا عرضه می‌کنند خواهد بود و در بلندمدت، به‌دنبال کارهای جدید و خدمات متفاوت‌تر خواهند رفت.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یکتانت دیجیتال مارکتینگ سرمایه گذاری ایران سامانه وب سایت ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۲۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمید قنبری گفت: بیش از ۶۵ درصد از بازار تبلیغات در دنیا به صورت دیجیتال انجام می‌شود که ارزش آن در سال گذشته حدود ۵۸۰ میلیارد دلار بوده است.

او افزود: از عمر صنعت تبلیغات دیجیتال در ایران نیز بیش از دو دهه می‌گذرد و در این بازه زمانی، این نوع از تبلیغات جایگاه خود را در میان مردم پیدا کرده است. به گونه‌ای که بر اساس گزارش‌ها حدود ۶۶ درصد ایرانیان به یکی از تبلیغات دیجیتال عادت دارند و تعداد دفعات نمایش تبلیغات دیجیتال در ایران از مرز ۷۰۰ میلیارد بار در سال گذشته است.

قنبری با اشاره به این آمارها گفت: با وجود جا افتادن صنعت تبلیغات در میان مخاطبان، هنوز مشکلاتی در این صنعت وجود دارد. چه مشکلاتی که از جانب سیاستگذار به فعالان این حوزه تحمیل می‌شود و چه مشکلاتی که تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها برای ما ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: اهمیت صنعت دیجیتال چنان بود که ما تصمیم گرفتیم امسال همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس، اولین دوره همایش تبلیغات دیجیتال با نام ادز آپ را برگزار کنیم تا با این کار هم دانش تبلیغات دیجیتال را ارتقا دهیم و هم اینکه فضایی فراهم کنیم تا متخصصان این حوزه به تبادل نظر با هم بپردارند.

قنبری درباره جزئیات برگزاری این همایش گفت: همایش ادز آپ قرار است ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شود. در این همایش چهار پنل تخصصی با حضور بیش از ۲۰ نفر از فعالان تبلیغات دیجیتال برگزار می‌شود و هر کدام به یکی از چالش‌ها و موضوعات روز این صنعت می‌پردازند.

دبیر این همایش با ارائه جزئیات این پنل‌ها تصریح کرد: وضعیت تبلیغات دیجیتال در ایران یکی از پنل‌های مهمی است که در این همایش برگزار می‌شود و آژانس‌های تبلیغاتی به موضوعات مهم این حوزه می‌پردازند.

بررسی نقش گوگل در تبلیغات دیجیتال و تاثیر تحریم‌ها بر این حوزه یکی دیگر از پنل‌هایی است که قنبری به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت مساله تقلب در تبلیغات نیز پنلی با این موضوع ترتیب دادیم تا متخصصان در این باره صحبت کنند. آخرین پنل هم درباره ارتباط میان مراکز آموزشی و تبلیغات است.

به گفته قنبری، امسال قرار است برندگان جایزه ایران ادز هم در این همایش معرفی شوند و مراسم اختتامیه این جایزه در این رویداد برگزار خواهد شد. به گفته قنبری این جوایز در هفت بخش آگهی‌های تلویزیونی، آگهی‌های محیطی، فیلم‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های BTL، کمپین‌های دیجیتال و یکپارچه و فیلم‌های شرکتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در رویداد و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس Adsup.inotex.com مراجعه کنند.
اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6091170 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟