Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در دولت سیزدهم عصر امروز(شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ دکتر محمد مخبر در این جلسه با اشاره به انتظارات جدی مردم از دولت نسبت به ساماندهی مباحث فرهنگی تأکید کرد: بستر سازی فرهنگی در کشور باید با اتخاذ اقدامات مناسب و برنامه ریزی های متناسب با اقلیم های فرهنگی و سرزمینی کشور انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور اقتصاد و فرهنگ را از مسایل مهم کشور برشمرد و افزود: بسیاری از مشکلات کشور و دغدغه های مقام معظم رهبری مربوط به همین دو حوزه است که متأسفانه تاکنون به تأکیدات و منویات اقتصادی و فرهنگی ایشان توجه کافی نشده است و ضروری است با برنامه ریزی و اولویت بندی اهداف با توجه به اسناد بالادستی کاستی های گذشته جبران شود.

دکتر مخبر از دستگاه های ذیربط فرهنگی خواست تا با احصاء مشکلات و برنامه ریزی های مشخص، افق راه و چشم انداز رفع مشکلات فرهنگی کشور را تهیه نمایند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این جلسه با اشاره به نگاه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تدوین پیوست فرهنگی در طرح های بزرگ و کلان کشوری، گفت: اطمینان داریم با نگاه عملیاتی معاون اول رییس جمهور و همچنین تأکیدات رییس جمهور در دولت سیزدهم شاهد اقدامات عملی و تأثیرگذار در حوزه فرهنگ باشیم تا نگرانی ها و دغدغه های فرهنگی مورد نظر مقام معظم رهبری و مردم رفع شود.

در این جلسه که وزرای کشور، ورزش و جوانان، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین مسئولان دستگاه های مربوطه حضور داشتند، دبیرخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی گزارشی از اقدامات انجام شده برای اجرایی شدن نقشه مهندسی فرهنگی کشور ارائه کرد و همچنین ماده واحده های لازم برای الزام در اجرای برنامه های نقشه مهندسی فرهنگی کشور و همچنین بودجه ریزی های سالانه با رویکرد برش استانی و نگاه به الزامات زیست بوم فرهنگی هر نقطه از کشور بحث، بررسی و تصمیم گیری شد.

در این جلسه تأکید شد که نقشه مهندسی فرهنگی کشور بر اساس برش استانی مسأله محور و با توجه به نظرات کنشگران اصلی استان ها با همکاری و هماهنگی استانداری ها تدوین شود.

در ادامه نیز اعضای جلسه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص چگونگی اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور در زمینه های لزوم بسترسازی فرهنگی براساس آمایش سرزمینی، پاسخگویی دستگاه‌ها در قبال تخصیص بودجه، اتخاذ اقدامات عملیاتی و قانونی در مسیر فرهنگ سازی، تبیین مباحث فرهنگی در جامعه علمی و اساتید کشور،  توجه به انسجام فرهنگی، چگونگی تخصیص اعتبارات و اتخاذ رویکرد برنامه و نتیجه محور مطرح کردند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون اول رییس جمهور دکتر محمد مخبر جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور نقشه مهندسی فرهنگی کشور رییس جمهور دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۲۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد