Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@07:48:41 GMT

۱۲۹ دشت ممنوعه و بحرانی در استان فارس وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۳۳۲۸

۱۲۹ دشت ممنوعه و بحرانی در استان فارس وجود دارد

گروه استان‌ها- استان فارس با بیان این که ۱۲۹ دشت ممنوعه و بحرانی در استان فارس وجود دارد گفت: نسبت به میانگین جهانی مشکل بیشتری در زمینه آب دارد به گونه‌ای که سالانه ۷۰۰ میلیون مترمکعب کسری آبخوان در استان وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، احمدعلی افکاری عصر امروز در ششمین جلسه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با اشاره به لزوم نصب کنتورهای هوشمند کشاورزی و توسعه آن اظهار داشت: یکی از وظایف کارگروه پیگیری مصرف بهینه آب در بخش‌های اقتصاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در لایحه بودجه 1401 شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌ها مکلف به اجرای پیگیری مصرف بهینه آب و نصب کنتورهای هوشمند شدند گفت: این موضوع در حالی است که در بودجه 1400 شرکت‌های آب منطقه‌ای مجاز به اجرای این امر بودند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس شد با ییان اینکه هوشمند کردن کنتورها در استان فارس یک ضرورت است، افزود: با وجود تاکید در این زمینه تاکنون به جمع‌بندی نرسیده با وجود اینکه خیلی مهم است و 54 هزار و 110 کنتور در کل استان نیاز است. 

سیاوش بدری مدیرعامل آب منطقه‌ای استان فارس در این مراسم با ییان اینکه امروز مشکل آب یکی از تهدیدات جوامع بشری است و چنانچه تدابیری اندیشیده نشود پیش‌بینی تنش آبی شده است گفت: استان فارس نسبت به میانگین جهانی مشکل بیشتری در زمینه آب دارد به گونه‌ای که سالانه 700 میلیون مترمکعب کسری آبخوان در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه برداشت‌های بی‌رویه سبب بدتر شدن موضوع آب شده است، افزود: 134 دشت آبی در استان داریم که 129 دشت ممنوعه و بحرانی شده و حتما باید چاره‌ای در این زمینه اندیشیده شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان فارس با بیان اینکه اصلاح الگوی کشت باید مورد توجه جدی باشد، بیان کرد: اصلاح الگوی کشت یک کار بلندمدت است اما کار کوتاه مدت نصب کنتورهای هوشمند است.

بدری با بیان اینکه از سال 95 تاکنون 14 هزار کنتور نصب شده در حالی که 54 هزار چاه داریم که باید مجهز به کنتورهای هوشمند باشند تصریح کرد: 1400 میلیارد تومان برای این کار نیاز است و تاکنون هزینه کنتور از کشاورز گرفته می‌شد اما در بودجه 1401 مکلف شدیم اما انجام این امر از منابع داخلی شدنی نیست.

زخم‌کاری بحران آب در چهارمحال و بختیاری/ ذخائر برف از بین رفتبحران آب در قلب ایران| کاهش 54 درصدی بارندگی در استان سمنان/ افت حجم عظیمی از ذخایر آبیواکاوی بحران آب و مشکلات حوضه آبریز زاینده‌رود/ مدیریت غیرمنسجم و بازارتراشی برای آبی که نیست!

عبدالعظیم خادم حمزه سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه آب یک کالا است و توسعه هم از عوامل مهم تولید است گفت: وزارت نیرو و آب منطقه‌ای در قسمت تقاضای آب می‌تواند ورود کند در صورتی که عرضه آب در اختیار دستگاه‌ دیگری است.

وی با بیان اینکه بیش از 10 میلیون هکتار منابع ملی داریم اما در 80 درصد در آن طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام نشده است، افزود: ورودی به سفره‌های زیرزمینی هم باید مورد توجه قرار گیرد که با اجرای طرح‌های مختلف این ورودی تامین شود.

خادم حمزه با بیان اینکه اگر قرار است به توسعه برسیم باید زیرساخت‌ها تامین شود، بیان کرد: باید با برنامه‌های منابع طبیعی آبخیزداری و ورودی به سفره‌ها افزایش یابد و دیگر اینکه در بحث خرید و نصب کنتورهای هوشمند اقدام شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس تاکید کرد: موضوع به قرارگاه آب پیشنهاد شود تا بررسی بیشتر و کارشناسی‌تر انجام گیرد.

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نصب کنتورهای هوشمند آب منطقه ای استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۳۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد

اطلاعات ارائه شده نشان می‌دهد که گلکسی واچ 7 قادر خواهد بود سطح قند خون کاربران را اندازه‌گیری کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گزارش‌های منتشر شده در مورد ساعت‌های گلکسی واچ ۷ نشان می‌دهد که قابلیت‌های جدیدی در زمینه ردیابی سلامتی ارائه خواهد کرد؛ برای نمونه، انتظار می‌رود که سطح قند خون کاربران را اندازه‌گیری کند، این قابلیت به افراد مبتلا به دیابت و همچنین افرادی که درگیر دیابت نیستند کمک می‌کند که سبک زندگی سالمی را دنبال کنند.

اندازه‌گیری سطح قند خون با استفاده از ساعت هوشمند به روش غیرتهاجمی است و نیاز به سوراخ کردن پوست و استخراج خون نیست، بنابراین افراد می‌توانند آسان‌تر سطح قند خون خود را اندازه‌گیری کنند، به طور کلی انتظار می‌رود که اغلب گجت‌های پوشیدنی در آینده از این قابلیت پشتیبانی کنند.

شرکت سامسونگ هنوز به قابلیت اندازه‌گیری سطح قند خون توسط گلکسی واچ ۷ اشاره نکرده است، اما این احتمال وجود دارد که به حسگر اندازه‌گیری قند خون مجهز شود، البته هنوز اطلاعاتی در مورد نحوه عملکرد سیستم نظارت بر قند خون فاش نشده است؛ انتظار می‌رود که ساعت هوشمند گلکسی واچ ۷ در تاریخ هفتم جولای همراه با گلکسی فولد ۶ و فلیپ ۶ عرضه شود.

ممکن است ساعت هوشمند گلکسی واچ ۷ به تراشه جدید Exynos W940 عرضه شود که ۵۰ درصد کارآمدتر از نسل قبلی خود است و تا ۳۲ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی دارد.

کد خبر 748222

دیگر خبرها

  • فیلم| اوضاع فوق بحرانی در بیمارستان های غزه
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • ربات هوشمند خودروسازی چینی چری رونمایی شد
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • کلیپی از رقص دسته جمعی محسن کیایی، محمد بحرانی، محسن شریفیان (فیلم)
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم