Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی زینی وند شامگاه شنبه در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به فرایند عزل مدیرکل سابق اقتصاد و دارایی کرمان افزود: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان کرمان با وجود تلاش های معاونت اقتصادی استانداری، خلاءهای مشهودی دارد.

وی با بیان اینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری به عنوان مکانی مستقل، در اداره کل اقتصاد و دارایی استان کرمان مستقر شود اظهار داشت: این مرکز در واقع پیشران سرمایه گذاری استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان گفت: امور تسهیل در فضای کسب و کار، صدور مجوزها، نشست فیزیکی نمایندگان دستگاه ها و پنجره واحد سرمایه گذاری در این مرکز مورد توجه قرار دارد، ضمن اینکه این مرکز باید برنامه ‌مدونی در امور خود داشته باشد.

وی با اشاره به محوریت مرکز خدمات سرمایه گذاری استان کرمان در پروژه های این استان یادآور شد: برگشت به جایگاه اصلی این مرکز با تلاش و الزام به همکاری دستگاه های اجرایی استان محقق می‌شود.

تدوین کتاب فرصت های سرمایه‌گذاری کرمان

زینی وند ابراز داشت: کتاب فرصت های سرمایه گذاری استان کرمان به صورت مدون به زبان های مختلف ترجمه شده اما بر روی سایت استانداری و مرکز خدمات سرمایه گذاری وجود ندارد که این امر مثل یک شوخی است.

وی افزود: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان که تاکنون اقدامات توسعه ای خوبی در استان انجام داده، با این مرکز همراهی لازم را داشته باشد، باید تکلیف این مرکز تا پایان خردادماه سال آینده روشن و فرایندها مشخص شود لذا ابتدا برنامه زمان بندی بر این اساس تعریف کنیم.

فرصت های سرمایه گذاری استان به‌روزرسانی شود

نماینده عالی دولت در استان کرمان با بیان اینکه مرجع اعلام فرصت‌های سرمایه گذاری خود دستگاه ها هستند گفت: دستگاه ها فرصت های سرمایه‌گذاری این استان را به تناسب دانش روز، ظرفیت بازار و پژوهش و آینده نگری به‌روزرسانی کنند.

وی افزود: همایش فرصت های سرمایه گذاری اتاق بازرگانی نیز در مرکز خدمات سرمایه گذاری برگزار شود و فرصت های به روزرسانی شده در آن اعلام شود زیرا خود این همایش یک فرصت سرمایه گذاری است.

زینی وند یادآور شد: فرصت های سرمایه گذاری استان کرمان‌ در تطابق با اسناد بالا دستی و شرایط اقلیمی بروزرسانی و پالایش شوند و در این زمینه بودجه لازم قابل تامین است و خود دستگاه ها هم از محل منابع داخلی خود به آن کمک کنند.

وی عنوان کرد: مدیران با ابتکار خودشان کارهایشان را بروزرسانی کنند البته تا پایان خردادماه ۱۴۰۱ باید به جمع بندی اولیه درباره تدوین سند فرصت های سرمایه گذاری استان برسیم که با محوریت مرکز سرمایه گذاری و اتاق بازرگانی استان باشد.

زینی وند یادآور شد: استان کرمان باید صاحب یک کتاب سرمایه گذاری جدی شود و آیندگان نیز به تناسب تحولات اقتصادی، تجارت خارجی و شرکت های دانش بنیان آن را بروزرسانی کنند.

نمره قابل قبول کارگروه اقتصاد مقاومتی کرمان

وی گفت: پیگیری ها و مصوبات جدی دبیرخانه کارگروه اقتصاد مقاومتی استان تاثیرات خوبی بر اجرای این طرح‌ها در استان کرمان داشته و میزان تحقق مصوبات آن به نسبت یک ماهه پایانی سال باتوجه به شرایط خاص کنونی قابل قبول است.

استاندار کرمان افزود: طرح‌های اقتصاد مقاومتی ازحیث ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان بسیار مهم هستند.

وی با اشاره به دستگاه‌هایی که عملکردی ضعیف تر در این حوزه داشتند، خاطرنشان کرد: ممکن است که دستگاه ها کوتاهی نکردند اما پیگیری آنان در این حوزه ضروری است.

زینی وند تصریح کرد: کارگروه‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان منسجم و هدفمند برگزار می‌شوند که در این زمینه از دبیرخانه کارگروه اقتصاد مقاومتی و معاونت اقتصادی استانداری کرمان و سایر مدیران قدردانی می شود.

وی ابراز داشت: امیدوارم کارگروه بسیار مهم اقتصاد مقاومتی باوجود وضعیت خوب استان، بابرنامه‌ای منسجم بتواند تاثیری بر فضای کسب و کار، توسعه متوازن و برنامه های طراحی شده در سال آینده موفق تر از امسال عمل کند.

ایجاد ساختار هدفمند مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصادی کرمان

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: کمک های متفرقه بنگاه های اقتصادی بزرگ و متوسط استان و مسئولیت های اجتماعی آنان را که مبلغی بالا را شامل می‌شود، باید تجمیع و هدفمند شود.

وی ادامه داد: باید فرایندی تعریف کرد که تجمیع این اعتبارات از سوی بنگاه‌های اقتصادی الزام آور باشد و این برنامه ذیل یک شورا مصوب و سپس ابلاغیه‌ای در این خصوص به کل شرکت ها صادر شود.

وی افزود: میانگینی از کمک ها به تناسب درآمدهای سازمان مشخص کنیم که درصدی از فروش خود را در قالب مسئولیت اجتماعی به استان پرداخت کنند و در حسابی در کنار درآمدهای استان قرار گیرد.

زینی وند عنوان کرد: این اعتبارات بنگاه های اقتصادی استان کرمان پس از جمع آوری بدون هدف هزینه نمی شود و طی ساختاری برای توسعه زیرساخت ها، ارتقای رفاه و اشتغالزایی مردم استان هزینه می‌شود که این فرایند مورد توجه ماست.

وی گفت: صندوق توسعه استان ها در حال شکل گرفتن است و مجموع کمک های شرکت های بزرگ استان در قالب مسئولیت اجتماعی، در کنار بودجه دولت، مشکلات بسیاری از روند توسعه این استان را رفع می‌کند.

زینی وند یادآور شد: مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصادی در شرایط فعلی گاهی منشا امتیازگیری می شود و محل سلامت نظام اداری را با خدشه روبرو می‌سازد و در صورت ایجاد ساختار هدفمند این اعتبارات شفاف و موجب سلامت می شود لذا باید اساسنامه جدی تری در این‌حوزه تعریف شود.

برچسب‌ها کرمان علی زینی وند اقتصاد مقاومتی استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان علی زینی وند اقتصاد مقاومتی کرمان علی زینی وند اقتصاد مقاومتی استانداری کرمان فرصت های سرمایه گذاری استان سرمایه گذاری استان کرمان مرکز خدمات سرمایه گذاری کارگروه اقتصاد مقاومتی بنگاه های اقتصادی مسئولیت اجتماعی استان کرمان دستگاه ها یادآور شد زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۴۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران شناسایی شد