Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@04:48:09 GMT

۱۵ استاد برتر حوزه علمیه قم تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۴۵۶۱

۱۵ استاد برتر حوزه علمیه قم تجلیل شدند

 آیت الله جوادی آملی در پیامی تصویری به این اجلاسیه با اشاره به نقش و اهمیت علم و رشته‌های علمی در قران کریم گفت: در قرآن کریم به علم سوگند یاد شده است و این کار نیز نشان از اهمیت برهان و استدلال و دلیل در قرآن کریم دارد

این مرجع عالیقدر با تاکید بر این که قرآن به علم و نقش آن در قدرت آفرینی برای ملت‌ها تاکید کرده است، گفت: قدرت در سایه علم، کتاب و نوشته‌های علمی ایجاد می‌شود و قرآن سعادت هر ملتی را در سایه خرد و اندیشه و علم و نوشته‌های علمی برای ملت‌ها می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله جوادی آملی محوری‌ترین علوم در قرآن را علوم حوزوی و دینی عنوان کرد و گفت: امروز در دنیا شاهدیم که در علم ابزار ساز، چه فجایع و کشتار‌هایی در دنیای ایجاد کرده که این موضوع اهمیت علوم وحیانی و دینی و بازگشت به معارف قرانی را بیشتر می‌کند.

او استفاده از معارف نو و تازه قرآن و نهج البلاغه برای نجات کشورمان و سایر کشور‌های جهان را ضروری ئانست و گفت: استفاده از این معارف نجات دهنده هستند و بهره براری از معارف جدید و مختلف دینی می‌تواند برای بشریت رهایی بخش باشد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه نیز در این اجلاسیه تکریم علما را ضروری عنوان کرد و گفت: تعظیم و تکریم از استاد باعث عزت و ارتقا مقام علمی است.

آیت الله حسینی بوشهری به الزامات نقش استادان در تقویت علمی طلاب اشاره کرد و گفت: مسئله اخلاص و کار برای خداوند لازمه هدایت علمی طلاب است و مهمترین دلیل ماندگاری حوزه‌های علمیه در طول سالیان طولانی به دلیل اخلاص و خضوع علمی اساتید است.

او با اشاره به مشکلات معیشتی و تاثیر آن در انگیزه علمی طلاب گفت: در جلسات متعدد در حوزه موضوع مشکلات معیشتی طلاب در حال پیگیری است، اما برای درس و علم نباید انگیزه‌ها کاهش یابد که این وظیفه استادان را در این شرایط دشوار‌تر می‌کند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به ضرورت حضور استادان برجسته در مراکز حوزوی شهرستانی گفت: سال آینده با هدف ارتقای جایگاه علمی مراکز حوزوی شهر ستان‌ها ۳۰۰ نفر از استادان حوزه علمیه قم به حوزه‌های شهرستان‌ها مهاجرت خواهند کرد.

آیت الله اعرافی بازگشت به سنت قدیم در تدریس دروس حوزوی را ضروری برشمرد و گفت: با هدف عمق بخشی به سطح علمی طلاب در کنار دروس رشته‌های طلبگی دروس سنتی و قدیمی نیز در برنامه درسی حوزویان گنجانده می‌شود.

او  از برنامه ریزی برای برگزاری امتحانات به صورت حضوری خبر داد و گفت: امتحانات دروس حوزوی بعد از ماه مبارک رمضان به صورت حضوری برگزار می‌شود و در حال برنامه ریزی برای برگزاری حضوری دروس در سال آینده هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: در شرایط کرونایی طلاب با آسیب‌ها و چالش‌های جدی در مباحث علمی مواجه شدند که در بحث افت تحصیلی و آموزشی در طلاب نیازمند برنامه ریزی و هم فکری و همکاری بیشتر با اساتید حوزوی هستیم.

او گفت: با همکاری استادان و مدیران حوزوی با نگاه جامع به دنبال راهکار برای مقابله با آسیب‌های و چالش‌های پیش آمده از کرونا هستیم که حل تنگنا ها، مشکلات علمی و شخصیتی باید پیگیری و رفع شود.

در این اجلاسیه کمیسیون‌های تبلیغ، تهذیب، آموزش و و پژوهش گزارشی از کمیسیون‌های خود و موضوع این اجلاسیه ارائه کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه علمیه قم آیت الله جوادی آملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم روز پنجشنبه در دیدار با اساتید مدارس حوزه علمیه تبریز افزود: عدم تبعیض در مراکز علمی موجب افزایش انگیزه و دل گرمی اساتید می‌شود.

وی بابیان اینکه معلمی شغل انبیاست، از اساتید حوزه خواست در کنار علم به تزکیه، تربیت و اخلاق توجه ویژه‌ای داشته باشند و دانشجویان باشعور و آگاهی تربیت کنند.

رئیس شورای عالی مدیریت حوزه علمیه استان با اشاره به اینکه معلم می‌تواند به آگاهی نسل جوان عمق ببخشد و جامعه را به سمت سعادت هدایت کند، بیان کرد: باید احترام، ادب و اخلاق در حوزه و دانشگاه حفظ شده و ارتقا یابد و به جامعه نیز تسری پیدا کند.

آل هاشم خاطرنشان کرد: معلمی یکی از صفات خداوند است و معلمان آن چیزی که بیان می‌کنند تجلی علم حق است.

وی با اشاره به اینکه معلمان فارغ از مسائل مادی و دنیوی با عشق و علاقه فعالیت می‌کنند و این بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: معلم و استاد همواره باید مورد تکریم قرار گیرند و انتظارشان از جامعه و نظام آموزشی، ادب و حسن خلق است.

وی تأکید کرد: تمامی مراکز علمی باید طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم" داشته باشند و معلمان و اساتید اهمیت این نامگذاری را برای مخاطبان خود تبیین کنند.

کد خبر 6095206

دیگر خبرها

  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • تجلیل از اساتید خواهر و برادر حوزه علمیه استان قزوین
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود