Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی در 26 کشور کلا سقط ممنوع است همچنین در ایران مطالعات سقط جنین بعد از انقلاب زیاد نیست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سقط ناخواسته (میسکرییج) یا سقط خودبخودی مخاطرات جسمی و روحی چندانی ندارد همچنین سقط قانونی هم مدنظر ما نیست چراکه به دلایل پزشکی با تأیید پزشکی قانونی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سقط عمدی به صورت غیرقانونی با خواست والدین اتفاق میافتد

سقط جنین تا 100 سال پیش قبیح بود. بعد از انقلاب جنسی کم کم آمار بالا رفت و حوالی دهه 60 و 70 جهش بالایی اتفاق افتاد.  البته همان زمان سقط در انگلستان قانونی شد. همچنین ظرف 1960 تا 1980 آمار سقط در آمریکا 3 هزار برابر شد.

سقط جنین عمدی به عنوان یکی از راهکارهای کنترل جمعیت سال 94 در نشست دوم صندوق جمعیت سازمان ملل است که در قاهره اتفاق افتاد.

علی رغم مخالف واتیکان و مسلمان ها و آمریکای لاتین برای اولین بار به رسمیت شناخته شد. وام های بلاعوض هم به اینها داده میشد از طرف بانک جهانی و آمریکا. در کشورهای مختلف سقط قانونی شد و آمار بالا رفت، قبح زدایی در رسانه ها هم در ادامه انجام شد.

آمارها:

از 99 میلیون 56 میلیون سقط عمدی در سال اتفاق میافتد. در کشورهای توسعه یافتی روند سقط کاهش داشته است که  از 37 درصد به 27 درصد رسید ولی در کشور های در حال توسعه ها این میزان بالا می رود.

سقط جنین عامل 80 هزار مرگ ومیر مادر در سال است. مرگ مادر یعنی از شروع بارداری تا یک ماهگی نوزاد.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی در 26 کشور کلا سقط ممنوع است. در ایران مطالعات سقط جنین بعد از انقلاب زیاد نیست.

آخوندی رئیس انجمن جنین شناسی سال گذشته 700 هزار تا سقط در ایران را تأیید کردند.

یعنی بین 300 تا 600 هزار سقط در سال داریم یعنی بالای 1000 تا در روز سقط عمدی در کشور انجام می شود! (سقط عمدی یعنی غیرقانونی!)

جنبش های مختلفی درکشور است از ماهی عید و دریاچه ارومیه و حیوانات و... ولی برای دفاع از این انسان های بالقوه و بعضا بالفعل جنبشی نداریم. در کشورهای مختلف کمپین هایی هست ولی ایران چنین چیزی وجود ندارد.

علل و زمینه های سقط عمدی موارد متعددی است. در مطالعات مهمترین علل موارد زیر است. رسیدن فرزندان به تعداد دلخواه و فرهنگ جامعه در خصوص تعداد فرزندان.

درس خوانده ها بیشتر سقط میکنند که تأسف آور است برخلاف کشورهای دیگر.-

سقط نامشروع زیر 10 درصد است. نامشروع بودن علت اصلی نیست در سقط جنین. در دنیا هم علت اصلی نیست. 73 درصد سقطهای دنیا در خانواده رخ میدهند. البته آمریکا اینطور نیست و 24 درصد فقط در خانواده است و بقیه خارج از چارچوب ازدواج است.

بستر زمینه ها بیشتر رسانه ای و اجتماعی است. طبق مطالعات بیشتر افرادی که سقط کردند خودشان را مذهبی میدانند ولی نمیدانند که زیر 4 ماه هم سقط کردن گناه است. در رسانه های مختلف چون مجازی با قبح شکنی روبرو هستیم. در صدا و سیما در بارداری ناخواسته به او حق میدهند. برای زیر 4 ماه انگار به همه حق انتخاب میدهند.

مطب های مامایی و قاچاق ها در فضای مجازی و فمینیست ها و...  همه و همه موافقند با سقط جنین و میگویند سلامت مادر.

عوارض

جسمی و پزشکی: بستری ها، عفونت، ناباروری، سرطان سینه (در حوزه سقط غیرعمدی این افزایش ریسک سرطان دیده نمیشه که جالبه)

عوارض روانی: در خودبخودی هم داریم که عددش هم بالاست، اما مدت بروز حداکثر شش ماه است. اما سقط عمدی طولانی تر رنج میبرند بین 2 تا 5 سال. آمار بستری ها روانپزشکی. نرخ خودکشی. اختلالات خلقی، اضطراب، احساس شرمساری، اختلالات خواب، رویای تکراری اضطراب زا، هجوم خاطرات و... . احتمالا مصرف مواد مخدر، سرد شدن روابط. فرزندان هم دچار احساسات مختلف چون ترس و اضطراب و... میشود.

پس ما با پدیده اجتماعی مواجهیم که هم موجب افزایش مرگ جنین میشود هم عوارضی در افراد مختلف جامعه داره. در حالی که فعالیت کافی رو برای سقط نمیبنیم. باید با تبلیغات سقط برخورد بشه توسط پلیس فتا. وزارت بهداشت هم باید بر فجاری نظارت کنن.

عدد کمی 46 درصد در مطب هاست و بقیه خانه ها. ناظرین قضایی برخور کنند.

رسانه ای و فرهنگی. داروی های قاچاقی هم در شرایط تحریم داره میاد و نقش قوه قضائیه چیست. اما چه باید کرد باید حرکت هایی از سوی فعالان اتفاق بیفتد.

جریان سازی اجتماعی با حس انسان دوستانه. (حق حیات) او میتواند انسان تاریخ ساز بشود باید یادآوری شود. این موجود مهم و اثرگذار در تاریخ بعد از خودش است.

حرمت سقط عمدی قبل حلول روح باید یادآوری شود. حرمت را به یاد مردم بیاورند. با توجه به منابر محرم و رمضان بگویند حرام است. آگاهی از عوارض هم تا حدی میتواند جلوی این را بگیرد. گفتمان حق زندگی جنین بجای حق انتخاب مادر.او فقط چند روزی مهمان مادر باشد نه اینکه جزئی از بدن مادر باشد. مطالبه عمومی هم قدم بزرگی است. کسی که میخواهد مرتکب سقط شود باید سرچ کند که چطور باید سقط کرد!

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سقط جنین فضای مجازی سقط جنین سقط عمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!

به گزارش تابناک، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره حواس‌پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس‌پرتی راننده شده و توجه کافی را از او می‌گیرد، بنابراین ممنوع است.

یک عادت بد در رانندگی
وی ادامه داد: به عنوان مثال، همه رانندگان می‌دانند استفاده از تلفن همراه حین رانندگی باعث حواس‌پرتی راننده می‌شود. اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می‌کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می‌تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده برخی از رانندگان که پشت چراغ قرمز متوقف می‌شوند، تا لحظه‌ای که چراغ سبز شود مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می‌کنند و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

چرا نباید هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده کنیم؟
کشیر گفت: تلفن همراه به گونه‌ای است که وقتی فرد از آن استفاده می‌کند تمام حواسش را می‌گیرد، بنابراین از اطراف غافل شده و نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم واکنش درستی داشته باشد.

وی افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود، اجتناب کند.

علت ممنوعیت سیگار کشیدن حین رانندگی
کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس‌پرتی رانندگان می‌شود؛ گفت: ماده ۱۸۰ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند حین رانندگی دخانیات استفاده کنند زیرا علاوه بر ایجاد حواس‌پرتی، ممکن است ته‌سیگار روی لباس راننده بیفتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند چراکه ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

پشت چراغ قرمز این کارها را انجام ندهید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

آمار دخالت تلفن همراه در تصادفات
وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد.

آمار دخالت پیامک در تصادفات
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در بررسی‌ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد.

تاثیر مکالمه تلفنی با هندزفری در تصادفات
کشیر گفت: همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف مواد مخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

کاری که مواد مخدر با راننده می‌کند
وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده. بنابراین از رانندگان درخواست می‌کنیم عواملی را که باعث حواس‌پرتی در رانندگی می‌شوند، حذف کنند.

 منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • قتل مادر با ضربه‌های هولناک دمبل و دستگیری عامل تیراندازی در فرحزاد تهران
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • از توقیف خودرو ۱۷ میلیارد ریالی قاچاق تا دستگیری عامل آتش سوزی عمدی منزل در فارس