Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محسن حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در خصوص کشت محصولات زراعی، با توجه به شرایط اقلیمی و بافت خاک در هر منطقه از سوی مراکز تحقیقاتی و سازمان‌های متولی، الگوی کشت تعریف می‌شود، اظهار کرد: در الگوی کشت گلستان، گونه‌هایی که کم آب طلب هستند بویژه در اراضی وابسته به آب زیرزمینی پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان افزود: بنابراین کشت محصولاتی که آب زیادی به مصرف می‌رسانند مانند برنج و چغندر با توجه به محدودیت منابع آبی استان به مصلحت استان نیست.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان شرایط خشک سالی را می‌گذارند، تصریح کرد: در آمار ۴۶ سال اخیر استان، ۱۳ سال خشکسالی داشته‌ایم، برای همین بهترین راهکار در استان برای کنترل این بحران سازگاری با کم آبی و مدیریت مصرف است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان خاطرنشان کرد: از آنجایی حدود ۸۸ درصد منابع آب استحصال شده در استان در بخش کشاورزی به مصرف می‌رسد لذا در سال‌های خشکسالی، تولید محصولات کشاورزی را در استان باید بر اساس الگوی کشت آبی همان مقطع داشته باشیم.

وی افزود: الگوی کشت‌های آبی استان در سال‌های قبل به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان رسیده و در این الگو میزان کشت براساس گندم ۱۰۰ هزار هکتار، سویا ۵۰ هزار هکتار، باغ ۴۰ هزار هکتار، پنبه ۳۰ هزار هکتار و برنج ۱۵ هزار هکتار نظر گرفته شده است.

حسینی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط کم آبی استان کشت چغندر برای گلستان توصیه نمی‌شود، یادآور شد: میزان مصرف آب برای کشت چغندر در برخی مواقع از برنج هم بیشتر است، به همین دلیل در استان کم آبی مانند گلستان توصیه نمی‌شود.

وی ادامه داد: البته برخی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی معتقدند چغندر کشت شده در زمستان، آب زیادی مصرف نمی‌کند اما کشت بهاره آن مصرف آب بسیاری دارد و به صلاح استان نیست.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: در صورت رعایت الگوی کشت مناسب در استان و صرفه جویی در مصرف آب در بخش کشاورزی ضمن حفاظت منابع آب استان، می‌توان سطح بیشتری از اراضی کشاورزی را به عنوان کشت آبی تحت کشت قرار داد.

کد خبر 5436237

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محسن حسینی آب منطقه ای گلستان کشت چغندر بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا سفر استانی خطبه های نماز جمعه اردوهای راهیان نور گردشگری جهاد تبیین شیوع کرونا مشهد ایلام گرد و غبار عکس استانها هزار هکتار الگوی کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولرهای آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران‌، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.


کد خبر 847549 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم برق قیمت - برق

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت