Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@13:20:32 GMT

میزان در آمد تعمیرکار موتورسیکلت چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۶۴۹۵

میزان در آمد تعمیرکار موتورسیکلت چقدر است؟

استفاده از وسایت نقلیه موتوری، امروزه به یکی از بخش های جدا نشدنی زندگی انسان ها تبدیل شده و به همین دلیل است که همواره تعداد علاقه مندان به فعالیت در موقعیت شغلی تعمیرکار این وسایل نظیر اتومبیل ها و موتورسیکلت‌ها در حال افزایش است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام دارالفنون، در این مطلب به بررسی میزان درآمد تعمیرکار موتورسیکلت پرداخته و خواهیم دید یک مغازه موتورسایزی حدوداً چه میزان درآمد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمناً اگر قصد ورود به این شغل پر چالش اما جذاب را دارید به شما خواهیم گفت که چگونه می تواند به یادگیری تعمیرات موتورسیکلت بپردازید.

البته ما پیشتر در این مورد مطلبی تحت عنوان "یادگیری تعمیر موتور سیکلت در کوتاه ترین زمان ممکن" نیز منتشر کرده ایم، که می توانید آن را نیز مطالعه کنید.

عوامل تاثیر گذار بر درآمد یک مغازه موتورسازی!

راه اندازی یک مغازه موتورسازی، نیازمندی های اولیه ای مانند دریافت مجوز، تهیه تجهیزات، تهیه برخی قطعات یدکی و مهمتر از همه داشتن مهارت کافی دارد.
به دلیل نیاز به فراهم سازی همین مقدمات ممکن است بخواهید پیش از هرگونه اقدام بدانید که حدوداً چقدر درآمد، پس از راه اندازی مغازه موتورسازی نیسب شما خواهد شد.

اگر بخواهید از میزان درآمد حدودی تعمیرکار موتور سیکلت مطلع شوید، باید پیش از هر چیز با عوامل تاثیرگذار بر آن آشنا شوید. برخی از عواملی که در کمتر یا بیشتر شدن درآمد یک مغازه تعمیرات موتورسیکلت تاثیر می‌گذارند شامل موارد زیر هستند:

محل قرارگیری تعمیرگاه نوع تعمیرات تخصصی که توسط تعمیرکار ارائه می شود فروش یا عدم فروش لوازم یدکی در کنار خدمات ساعات فعالیت تعمیرگاه محل قرارگیری تعمیرگاه چگونه بر میزان در آمد یک مغازه موتورسازی تاثیر می گذارد؟

تصور کنید که دو مغازه تعمیرات موتورسیکلت با ظرفیت و امکانات یکسان وجود دارند که یکی از آن ها در محله ای پر تردد در مرکز شهر تهران واقع شده است و دیگری در یک محل خلوت در حاشیه یکی از شهرستان ها استان تهران قرار دارد.
طبیعی است که در چنین وضعیتی درآمد تعمیرکار اول از درآمد تعمیرکار دوم به مراتب بیشتر باشد؛ زیرا تراکم جمعیت بالاتر، به صورت مستقیم بر تعداد موتورسیکلت‌های موجود در آن منطقه یعنی مشتریان بالقوه یک تعمیرکار تاثیر خواهد داشت.

مهارت بیشتر در ارائه خدمات تخصصی، به درآمد بیشتر ختم می شود!

مانند هر شغل دیگری، در ارائه خدمات تعمیرات موتور سیکلت نیز، قیمت خدمات تا حد بسیار زیادی به سطح تخصصی مورد نیاز برای انجام ان کار وابستگی دارد.
اگر از آن دسته افرادی باشید که به موتورسیکلت‌های خارجی علاقمند هستند، بدون شک مطلع هستید که هزینه تعمیرات موتورهای خارجی نظیر بنلی، آپاچی، پالس، پولسار، کلیک و سایر موارد از موتورهای داخلی مانند طرح سی دی آی، پیشتاز، پیشرو و غیره بیشتر است.

این در حالی است که سایز و ابعاد موتور و قدرت آن نیز در قیمت تعمیرات تاثیرگذار است، به نحوی که تعمیر موتورسیکلت های سنگین به مراتب از تعمیر موتورسیکلت های سبک بیشتر است.

فروش لوازم یدکی می تواند درآمد یک موتورساز را افزایش دهد!

یکی از اقداماتی که می تواند به افزایش درآمد یک تعمیرگاه موتورسیکلت ختم شود، فروش لوازم یدکی است.
فروش قطعات موتور سیکلت حاشیه سود مناسبی دارد و به همین دلیل است که تعمیرکارانی که در این زمینه نیز فعالیت می کنند، درآمد به مراتب بیشتر از سایر تعمیرکاران دارند.

ساعات کاری بیشتر به معنای تعمیر موتورهای بیشترو درآمد بیشتر است!

از دیگر عوامل تاثیرگذار بر درآمد یک تعمیرکار موتور سیکلت، میزان ساعات فعالیت وی خواهد بود. بدیهی است که هر چقدر میزان فعالیت یک مرکز خدماتی بیشتر باشد. تعداد بیشتر از مشتریان را پذیرش خواهد کرد و در نهایت سود بیشتر کسب می نماید.
البته راه حل منطقی برای افزایش ساعات فعالیت تعمیرگاه، افزودن نیروهای بیشتر و استخدام چند تعمیرکار یا شاگرد و وردست است.

اما میزان درآمد یک تعمیرگاه موتورسیکلت چقدر است؟

حال که با عوامل تاثیرگذار بر درآمد یک مغازه موتورسازی آشنا شدیم، می توانیم با یک حساب سرانگشتی به عددی تخمینی برسیم.
تصور کنید که یک تعمیرکار موتورسیکلت در هر هفته ۵ روز فعالیت داشته باشد و در تمامی این روزها به صورت میانگین ۹ ساعت در مغازه حضور داشته باشد.
به این ترتیب، می توان گفت تعمیرگاه موتورسیکلت این تعمیرکار هر هفته حدوداً ۴۵ ساعت و در هر ماه حدود ۱۸۰ ساعت آماده ارائه خدمات به مشتریان می باشد.

حال اگر به صورت میانگین هر دو ساعت ۱ مراجعه کننده جدید به این مغازه مراجعه کند و درخواست تعمیر موتورسیکلت خود را داشته باشد، در ماه حدود ۹۰ نقر از آن تعمیرکار خدمات دریافت خواهند کرد.
به این ترتیب اگر میانگین خدمات را با هزینه ۲۰۰ هزار تومان متصور شویم، باید بگوییم که این تعمیرکار در هر ماه ۱۸.۰۰۰.۰۰۰ تومان درآمد خواهد داشت؛ در آمد حاصل از خدمات جانبی نظیر فروش لوازم جانبی و سرویس های مشابه به آن اضافه خواهد شد.

اگر قصد ورود به حیطه شغلی تعمیرات موتورسیکلت را دارید، از آموزش های حرفه ای استفاده کنید!

همانطور که مطلع شدید، شغل تعمیرات موتورسیکلت می تواند یک کار بسیار پر درآمد باشد، البته به شرط آن که مهارت کافی داشته باشید.
اگر قصد یادگیری این مهارت حرفه‌ای و پولساز را دارید، می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به آموزشگاه تعمیرات موتورسیکلت دارالفنون مراجعه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تعمیر موتورسیکلت تعمیرات موتورسیکلت تعمیرکار موتور موتورسیکلت ها تعمیرات موتور میزان درآمد موتور سیکلت تعمیر موتور عوامل تاثیر فروش لوازم درآمد یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از آغاز برنامه تعمیرات اساسی سالانه ۳۷ سکوی گازی پارس جنوبی، به‌منظور تولید حداکثری گاز در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز پارس، محمدحسین متجلی با بیان اینکه امسال برای نخستین‌ بار در طول دوره بهره‌برداری از میدان مشترک پارس جنوبی، برنامه تعمیرات سالانه برای ۳۷ سکوی در حال بهره‌برداری اجرا می‌شود، گفت: با توجه به بازرسی‌های انجام‌شده از سکوهای گازی و ضرورت افزایش ضریب ایمن‌سازی و تداوم تولید پایدار، افزون بر دستورکارهای تعمیراتی معمول سالانه، برنامه نصب، تعویض و تعمیر قطعات و تجهیزات فوق‌سنگین در تعدادی از سکوهای گازی در حال بهره‌برداری در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مطابق پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، بالاترین رکورد تعمیرات اساسی در سکوهای پارس جنوبی با توجه به بیشترین تعداد سکو و پرحجم‌ترین دستورکارهای تعمیراتی، در سال جاری ثبت می‌شود، گفت: بسیاری از دستور کارهای تعمیراتی سنگین، ازجمله تعویض قطعات بزرگ چندتنی با وجود ضرورت اجرا در سال‌های گذشته، متوقف مانده بود که با همت کارکنان شرکت نفت و گاز پارس، بخشی از آن‌ها در تعمیرات اساسی سال گذشته محقق شد و موارد قابل توجهی نیز در برنامه تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ از سوی گروه‌های عملیاتی اجرا می‌شود.

 مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره جزئیات تعمیرات سالانه سکوهای گازی پارس جنوبی تصریح کرد: فعالیت‌های تعمیراتی مربوط به تجهیزات سایز بزرگ ازجمله تعویض خم ۳۲ اینچ خطوط لوله دریایی انتقال گاز هشت سکو و تعویض شیرهای عملگر موتوری (MOV) و شیرهای قطع اضطراری ۳۲ اینچ (ESDV) سکوها، از پیچیده‌ترین فعالیت‌های تعمیراتی امسال به شمار می‌رود که با وجود سختی کار در شرایط آب‌وهوایی نامساعد و رطوبت بالا، محدودیت محیطی و شرایط کار در دریا، انتظار داریم با تلاش‌های کارکنان توانمند و متخصص این شرکت، مطابق برنامه تعیین‌شده و در زمان‌ موردنظر به نتیجه برسند.

متجلی تعمیر و رفع نشتی داخلی شیرها، تعویض مبدل‌های سرد و گرم پکیج گلایکول، بازبینی و رفع عیوب مخازن، سرویس و کالیبراسیون شیرآلات، پایش سیستم‌های ایمنی و ابزار دقیق، و تعویض نوک مشعل (Flare Tip) را از دیگر برنامه‌های تعیین‌شده برشمرد و افزود: افزون بر این موارد، اسیدشویی صافی‌های سیستم تصفیه آب سکوی فاز یک (SPQ۱) و انجام تست‌های مربوطه، همچنین هم‌فشارسازی خروجی چاه‌ها، تعویض بوم جرثقیل سکوهای ۱۲A و ۱۲B و تعویض سیستم برق اضطراری (UPS) سکوی SPD۹ در برنامه تعمیرات اساسی امسال اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه براساس برنامه زمان‌بندی، تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ تا آبان‌ امسال پایان می‌یابد، بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت نفت و گاز پارس با سهم تولید ۷۰درصدی، بزرگ‌ترین تولیدکننده گاز کشور به شمار می‌آید، تلاش می‌کنیم با درنظرداشتن همه الزام‌های ایمنی، تعمیرات موردنظر تا پیش از فصل سرما خاتمه یابد و با آمادگی کامل برای تأمین گاز مورد نیاز مردم، صنایع و نیروگاه‌ها، به پیشواز فصل زمستان برویم.

دیگر خبرها

  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟