Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@05:10:44 GMT

آمریکا به‌دنبال نفت ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۶۵۶۲

آمریکا به‌دنبال نفت ونزوئلا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، به نقل از رویترز؛ اتاق نفت ونزوئلا روز جمعه اعلام کرد در صورتی که ایالات متحده به درخواست شرکای خود برای واردات نفت از ونزوئلا پاسخ مثبت دهد؛ تولیدکنندگان نفت در این کشور تولیدات خود را ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش خواهند داد.

بیشتر بخوانید:آمریکا در زمان اضطرار پای خود را عقب می‌کشد

رینالدو کوینترو، رئیس اتاق نفت ونزوئلا گفت که این افزایش میزان تولید آمار تولید و صادرات نفت این کشور آمریکای جنوبی که دیگر عضو اوپک نیست را از میانگین ۷۵۵ هزار بشکه در روز به حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون بشکه در روز نزدیک می‌کند.

مقامات ایالات متحده آخر هفته گذشته با نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا ملاقات کردند و از این کشور خواستند حداقل بخشی از صادرات نفت به ایالات متحده را به عنوان بخشی از توافق با این کشور برای کاهش تحریم‌های تجاری نفت که از سال ۲۰۱۹ علیه این کشور اعمال شده است، تأمین کند.

کوینترو در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: با ظرفیتی که داریم، می‌توانیم ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت اضافه کنیم.

این اقدام می‌تواند ابتدا به نفع شرکت‌هایی مانند شورون (CVX.N) باشد که برای تجدید مجوزها برای تجارت یا مبادله نفت با ونزوئلا تلاش زیادی به خرج داده‌اند.

در سال ۲۰۲۱، این کشور به دلیل تحریم‌های آمریکا تولید و صادرات نفت خود را متوقف کرد و به ۶۳۶ هزار بشکه رساند، این در حالی است که ۀمارها نشان می‌دهد تولید نفت این کشور در سال جاری ۱۲ درصد رشد کرده است.

وی گفت حتی اگر تحریم‌های نفتی ونزوئلا فقط برای برخی معاملات کاهش یابد، این کشور در نهایت می‌تواند یک میلیون بشکه در روز به تولید اضافه کند.

کارشناسان کمتر به این پیش‌بینی‌ها خوش‌بین بوده‌اند، زیرا نیاز فوری به دکل‌های حفاری و سرمایه‌های هنگفت برای افزایش تولید ضروری است.

سال‌ها عدم سرمایه‌گذاری و سو مدیریت و اخیراً تحریم‌های ایالات متحده به تولید نفت ونزوئلا ضربه زد این در حالی است که در اواخر دهه ۹۰ به حدود ۳.۷ میلیون بشکه در روز رسید.

شرکت‌های کوچک نفتی برای پرداخت‌های جزئی بدهی قرارداد سوآپ کلیدی با ایران به امضا رسانده‌اند تا ایران میعانات گازی مورد نیاز برای افزایش گریدهای نفت صادراتی ونزوئلا را فراهم کنند تا ونزوئلا بتواند به ۱ میلیون بشکه تولید نفت روزانه دست پیدا کند.

انتهای پیام/ 

منبع: مهر

ملیحه آدینه کد خبر: 1133317 برچسب‌ها نفت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نفت ایالات متحده نفت ونزوئلا میلیون بشکه بشکه در روز تولید نفت هزار بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۶۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات

بلینکن و رئیس جمهور چین بر اهمیت مدیریت مسئولانه اختلافات بین آمریکا و پکن تاکید کرده و درباره یک سری مسائل از جمله امور جهانی، منطقه‌ای و دوجانبه صحبت داشتند.

به گزارش ایسنا، گفت‌وگوها بین دو کشور در ماه‌های اخیر و در حالی افزایش یافته که اختلافات نیز همچنان زیاد است.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین نگرانی خود را درباره حمایت پکن از روسیه و حمله به اوکراین و همچنین مسائل مربوط به تایوان و دریای چین جنوبی، حقوق بشر و تولید و صادارت مواد مورد نیاز برای تولید مواد مخدر صنعتی ابراز داشت.

بلینکن همچنین گفت در یک سری موارد همکاری دوجانبه با چین پیشرفت‌هایی داشته که شامل ارتباطات نظامی، مقابله با مواد مخدر و هوش مصنوعی می‌شود و دو طرف همچنین توافق کردند تا مذاکراتی را درباره کاهش خطرات ناشی از این فناوری هوش مصنوعی آغاز کنند.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: «ما به حفظ و تقویت خطوط ارتباطی برای پیشبرد در این حوزه و دستیابی به توافقی برای رسیدگی به اختلاف‌نظرها به منظور اجتناب از هرگونه سوءتعبیر، برداشت‌های نادرست و ارتباطات اشتباه ادامه می‌دهیم و متعهدیم.»

این دیپلمات ارشد آمریکایی همچنین تاکید کرد: «با اینکه ما به دنبال تعمیق همکاری هستیم که به نفع دو طرف است، آمریکا درباره چالش‌هایی که توسط چین ایجاد شده، به شدت هوشیار است. واشنگتن همیشه از منافع اصلی و ارزش‌های خود دفاع می‌کند.»

وی همچنین به‌ویژه نگرانی خود را درباره تامین قطعاتی از جمله ابزارآلات و قطعات میکرو الکترونیک برای مسکو ابراز داشت و پس از دیدار با رئیس جمهور چین به خبرنگاران گفت: «روسیه بدون حمایت‌های چین برای حفظ حملاتش علیه اوکراین به مشکل برمی‌خورد. تامین صنایع دفاعی روسیه هم تهدیدی علیه اوکراین و هم تهدیدی علیه امنیت اروپاست.»

وزیر خارجه ایالات متحده همچنین با شی جین‌پینگ درباره مانورهای دریایی چین در دریای چین جنوبی صحبت و بر حمایت قاطع آمریکا از فیلیپین تاکید کرد.

رئیس جمهور چین نیز تاکید کرد که چین و آمریکا باید به جای دخیل شدن در رقابتی شرورانه به دنبال همکاری در مسیری مشترک باشند.

وی افزود: «چین از دیدن یک آمریکای مطمئن، باز، موفق و پر رونق خوشحال می‌شود. ما امیدواریم که آمریکا هم به دنبال توسعه چین در مسیری روشن و مثبت باشد. این یک مساله نهادی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.»

دیدار بین بلینکن و رئیس جمهور چین در پایان سفر سه روزه وزیر خارجه آمریکا به این کشور آسیایی انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • فرار نافرجام از زندان + فیلم
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • راز لگد تاریخی کلینزمن: مقابل تراپاتونی گریه کردم!
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم