Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@03:55:33 GMT

ارزیابی صرافی‌های رمزارزی ایرانی، زمستان ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۶۶۶۶

ارزیابی صرافی‌های رمزارزی ایرانی، زمستان ۱۴۰۰

جدیدترین رتبه‌بندی صرافی‌های رمز ارز ایرانی کوین‌ایران منتشر شد. رتبه‌بندی صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی یک روش‌شناسی خلاقانه برای ارزیابی و رتبه‌بندی کیفی صرافی‌های رمزارزی در ایران است. این پروژه برای نخستین بار در پاییز ۱۳۹۹ منتشر شد. هدف از انجام این رتبه‌بندی افزایش شفافیت و بهبود عملکرد سرویس‌دهنده‌های متمرکز مبادلاتی رمزارزی در ایران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اولین نسخهٔ این رتبه‌بندی چهار صرافی نوبیتکس، اکسیر، والکس و رمزینکس مورد پژوهش قرار گرفتند. در بهار ۱۴۰۰ نسخهٔ دوم رتبه‌بندی کوین ایران منتشر شد. در شماره‌ی دوم، روش‌شناسی پروژه توسعه داده شد و تعداد صرافی‌های مورد مطالعه افزایش یافت. در این شماره با ارزیابی بیش از ۸۰ متغیر کمّی و کیفی، یک رتبه‌بندی کیفی جامع برای صرافی‌های رمزارزی در ایران منتشر شد.

اکنون در آخرین روزهای سال ۱۴۰۰ نسخه سوم این گزارش توسط مرکز مطالعات و تحقیقات کوین‌ایران منتشر شده است. معتقد هستیم نتایج این رتبه‌بندی معیار مناسبی برای شناخت صرافی‌های با ریسک کمتر در ایران است. در سومین نسخه این گزارش به بررسی ۲۴ صرافی‌ از جمله صرافی مزدکس، فرهاد، ارزپایا، سیتکس، بیت‌پین و… پرداخته‌ایم.

شاخص‌های رتبه‌بندی صرافی‌های رمز ارز ایرانی

به طور معمول وقتی یک کاربر می‌خواهد وارد دنیای تبادل رمزارزها شود، نگرانی‌های او می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

آیا می‌توانم به اطلاعات منتشرشده توسط این صرافی اعتماد کنم؟ آیا امکان دستکاری در بازار صرافی‌ها وجود دارد؟ آیا دارایی‌های من امن و بیمه شده است؟ آیا این صرافی API خوبی دارد؟

پس انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال نباید تنها مبتنی بر حجم بازار آن باشد، بلکه باید بر اساس کیفیت سرویس‌دهی و شفافیت عرضه اطلاعات در آن صورت گیرد. حجم و نقدینگی می‌توانند به آسانی دستکاری شوند. صرافی با استفاده از مکانیزم‌های تشویقی نظیر رقابت‌های مبادلاتی و اهدای رمزارز به راحتی می‌توانند حجم مبادلات در پلت‌فرم خود را افزایش دهند. پس به منظور انتخاب یک صرافی مناسب باید مجموعه از فاکتورهای متفاوت مد نظر قرار گیرند. به همین خاطر است که رتبه‌بندی ما شش شاخص اصلی و دو شاخص فرعی دارد و سعی می‌کند از زوایای مختلفی سرویس‌های صرافی‌های رمزارزی ایرانی را مورد ارزیابی قرار دهد.

در شکل زیر شاخص‌های اصلی شکل‌دهنده رتبه هر صرافی و میزان تاثیرگذاری هر شاخص را مشاهده می‌کنید:

هر شاخص از زیرشاخص‌های متعددی تشکیل شده است. این رتبه‌بندی با استفاده از نمره تجمیعی هر مجموعه، یک نشان کیفی به هر صرافی رمز ارز اعطا می‌کند و بر اساس آن صرافی‌های ایرانی را به سه گروه صرافی‌های با ریسک کم، صرافی‌های با ریسک متوسط و صرافی‌های با ریسک بالا تقسیم‌بندی می‌کند.

معتقد هستیم مطالعه دقیق گزارش بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی می‌تواند برای شش گروه زیر مفید واقع شود:

صرافی‌ها می‌توانند با توجه به این گزارش رقابتی سرویس‌های خود را بهبود دهند و از سلایق کاربران و روندهای بازار مطلع شوند. سرمایه‌گذارها می‌توانند با مطالعه این پژوهش ریسک سرمایه‌گذاری در هر صرافی را مورد توجه قرار دهند. سرمایه‌گذارها که می‌خواهند یک صرافی رمزارزی ایجاد کنند و نیاز به مشاوره دارند. سرویس‌دهنده‌ها به صرافی‌ها مانند بیمه‌ها، شرکت‌های حقوقی و شرکت‌های مادر سرویس‌دهنده که می‌خواهند درک بهتری از وضعیت صرافی‌های رمزارزی داشته باشند. قانون‌گذاران و دولتی‌ها که می‌خواهند برای این حوزه جدید قانون وضع کنند یا از وضعیت کیفی این صرافی‌ها آگاهی بهتری پیدا کنند. کاربران و مبادله‌کنندگان که هدف اولیه و نهایی این پژوهش بوده‌اند و می‌توانند با مراجعه به این رتبه‌بندی از کیفیت صرافی مورد علاقه خود آگاه شوند و مکان مناسب برای سرمایه‌های خود را شناسایی کنند.

لطفا توجه داشته باشید که این رتبه‌بندی نشان‌دهنده برتری همیشگی و ذاتی یک صرافی بر سایر صرافی‌ها نیست. همچنین معرفی‌کننده محل مناسب برای سرمایه‌گذاری و مبادلات کاربران نیست. هدف این پژوهش افزایش شفافیت و بهبود عملکرد صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی است. در پایان با تشکر از تمامی افرادی که ما را در انجام این پژوهش یاری نموده‌اند، خواهشمندیم نظرات، پیشنهادها و انتقادهای خود را برای ما ارسال کنید. تیم تحقیقاتی کوین‌ایران معتقد است انتقادهای خیرخواهانه شما کاربران عزیز چراغ راه ما برای پژوهش‌های بعدی و توسعه‌های آتی است. برای دانلود گزارش کامل نسخه‌ی زمستان رتبه‌بندی صرافی‌های رمزارزی کوین ایران از لینک زیر استفاده کنید.

جدول ده صرافی برتر رمزارزی ایرانی را در زیر مشاهده می‌کنید. برای مشاهدهٔ جدول کامل رتبه‌بندی ۲۴ صرافی‌ رمزارزی ایرانی و فایل کامل گزارش مقایسه تخصصی صرافی‌ها کلیک کنید!

کد خبر 1612046

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رتبه بندی صرافی صرافی های رمزارزی صرافی های با ریسک ایران منتشر شد رتبه بندی ارز دیجیتال کوین ایران یک صرافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی

نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰