Web Analytics Made Easy - Statcounter

مظفری با اشاره به افزایش پلکانی تعرفه‌های گاز و برق، بیان داشت: تعرفه پلکانی نمی‌تواند مصرف مشترکان پرمصرف را پایین بیاورد بلکه باید در کنار آن فرهنگ‌سازی در حوزه مصرف مطرح شود تا در راستای عدالت اجتماعی باشد

عبدالعلی رحیمی مظفری عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره عملکرد وزارت نفت دولت سیزدهم در تأمین گاز کشور، اظهار کرد: وزارت نفت با همکاری شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی که توانست سوخت‌های جایگزین را به بسیاری از مراکز برساند، تا کسری گاز را از طریق سوخت‌های جایگزین جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با وجود اینکه بخشی از همکاران ما در مجلس این سوال را طرح کردند که چرا از سوخت مازوت استفاده می کنید؛ همچنین شورای تامین بعضی از استان ها مصوبه‌هایی دادند و مانع از استفاده سوخت بعضی از نیروگاه ها و استفاده از سوخت مازوت شدند درحالی که ما مجبور بودیم از سوخت جایگزین استفاده کنیم. عملکرد مجموع مدیریت شرکت ملی گاز، علی رغم اینکه دو اشکال در بعضی از فازهای پارس جنوبی پیش آمد که باعث قطعی مقطعی انتقال گاز شد، اما جای تشکر دارد و باید بتوانیم در سال‌های آینده سرمایه‌گذاری مناسبی انجام دهیم تا مجبور نشویم گاز صنایع را هم قطع کنیم؛ زیرا با قطع برق شوکی به صنایع وارد خواهد شد که مورد پذیرش نیست.

رحیمی مظفری تصریح کرد: همچنین قانونی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ تصویب شد که در ماده ۲۵ قانون «بهبود مستمر فضای کسب و کار» هم آمده است که اگر شرکت‌های خدماتی، گاز و برق واحدهای تولیدی را قطع کردند خودشان مجبور هستند خسارت دهند و در تبصره ۱۸ هم عدم النفع مطرح و بنا شد اگر گاز و برق آنها قطع شد، شرکت‌های خدماتی این عدم النفع را به صنعت بپردازند که کار سختی است و عملیاتی نیست؛ هر چند قرادادهای بین صنعت و شرکت‌های خدماتی به نحوی است که امکان فرار شرکت‌های خدماتی وجود دارد؛ ولی این قانون می تواند رویکرد و تلنگری باشد که شرکت های خدماتی هم تکلیف خود را بدانند البته ما هم نباید دست و پای شرکت‌های خدماتی را ببندیم و بهشان بگوییم بدوید.

وی با اشاره به افزایش پلکانی تعرفه‌های گاز و برق، بیان داشت: تعرفه پلکانی نمی‌تواند مصرف مشترکان پرمصرف را پایین بیاورد و در کنار فرهنگ‌سازی در حوزه مصرف برق و گاز و آب در راستای عدالت اجتماعی است؛ از طرف دیگر بهینه‌سازی وسایل مصرف‌کننده، بهبود ساختمان‌سازی، بهبود وضعیت صنایع شاهد کاهش بیشتر مصرف خواهیم بود. به دلیل اینکه قیمت گاز در بعضی از صنایع ارزان است، لذا میزان مصرف گاز در تولید کالاهای صنعتی ما بسیار بالاتر از استانداردهای جهانی است و باید بسنجیم اگر یک تن فولاد تولید می‌کنیم در مقایسه با دیگر کشورها چقدر انرژی مصرف می‌کنیم؟


رحیمی مظفری افزود: ما در قرارداد با ترکمنستان بخشی از گاز شمال کشور را تأمین می‌کنیم و مسئله که از لحاظ استراتژیک برای ما مهم است کشوری مجبور است برای تأمین انرژی کشورش گاز وارد کند و کشوری دیگر هم مجبور به صادرات گاز برای تأمین منابع است و این نیازی که ۲ کشور به ما پیدا می‌کنند، از لحاظ سیاسی و موقعیت جغرافیایی و اینکه ما در هاب انرژی جایگاه واقعی خودمان را پیدا کنیم، قطعاً موثر خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های خدماتی گاز و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۷۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند

مهدی شفیعی زاده مدیر دفتر نظارت فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: میزان مصرف برق مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان هشت میلیارد و ۹۷ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۷۱۶ کیلووات ساعت بوده که در سال ۱۴۰۲ به هشت میلیارد و ۲۳۴ میلیون کیلووات ساعت رسید.

او افزود: این موارد شامل بخش‌های خانگی، عمومی، کشاورزی و صنعتی و سایر مصارف می‌شود که بخش کشاورزی با سه میلیارد و ۶۲۷ میلیون کیلووات ساعت معادل ۴۴ درصد از کل، بیشترین مصرف برق را به خود اختصاص داده است.

مدیر دفتر نظارت فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق خراسات رضوی ادامه داد: پارسال ۱۳ هزار و ۸۲۲ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال ارزش انرژی مصرف شده توسط مشترکان برق خراسان رضوی بوده است.

شفیعی زاده شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ را یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک دانست و بیان کرد: از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

او به افزایش مشترکان برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اشاره و تصریح کرد: تعداد مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۲۴ مشترک بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • میانیگن قبض برق مشترکان با کولر گازی بالای دو میلیون تومان می‌شود
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند