Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون آبخیزداری و آبخوان‌داری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از اجرای یک پروژه خاص آبخوان‌داری در سراب نیلوفر کرمانشاه برای بهبود حال دشت‌های اطراف این سراب خبر داد.

 غلامرضا چامه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اجرای پروژه بازچرخانی آب چشمه سراب نیلوفر در دشت‌های اطراف از طریق کانال‌ها و زه‌کش‌های قدیمی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای، اظهار کرد: در این طرح با استفاده از کانالها و زه‌کش‌های قدیمی که زمانی از آنها برای کشیدن آب مازاد دشت‌های اطراف استفاده می‌شد، در جهت تغذیه آبخوان‌ها استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به افت سطح سفره‌های آب زیرزمینی، با استفاده از این کانال‌ها و زهکش های قدیمی در فصول سرد سال با بازچرخانی آب چشمه سراب نیلوفر به تغذیه آبخوان‌ها کمک خواهد شد.

معاون آبخیزداری و آبخوان‌داری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه ادامه داد: همچنین در کنار استفاده از کانال‌ها و زهکش‌های قدیمی، از چاه‌های جذبی با تعبیه پشته‌هایی برای تغذیه آبخوان‌ها استفاده می‌شود.

چامه با بیان اینکه اجرای این پروژه را با اعتبار یک میلیارد تومان آغاز کرده‌ایم، گفت: برای اجرای کامل پروژه به حدود 20 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی سپس با اشاره به کاهش میزان آب دشت‌های اطراف سراب نیلوفر، گفت: آب دشت سراب نیلوفر در مقایسه با 20 سال گذشته افت 50 متری داشته که اگر کاری برای تغذیه آبخوان‌ها نشود، احتمال بروز پدیده فرونشست زمین در دشت های اطراف سراب نیلوفر دور از انتظار نیست.

چامه ادامه داد: در صورت بروز پدیده فرونشست مجبور خواهیم شد چاه های آب را مسدود کرده و کشاورزی را در منطقه تعطیل کنیم.

وی در ادامه اشاره ای هم به وضعیت کلی دشت های استان کرمانشاه داشت و گفت: تاکنون پدیده فرونشست زمین در هیچ نقطه‌ای در استان تایید نشده، هرچند شایعه شده بود که در اطراف سراب روانسر و دشت سنجابی پدیده فرونشست زمین داشته‌ایم.

چامه سپس اجرای پروژه‌های آبخوان‌داری در اکثر سراب‌های استان را ضروری دانست و افزود: هم اکنون سراب هایی مثل سراب روانسر، کاشنبه، قره‌دانه و... نیاز به اجرای پروژه‌های آبخوان‌داری دارند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آبخوان داری سراب نیلوفر كرمانشاه منابع طبيعي بحران کم آبی تغذیه آبخوان ها پدیده فرونشست دشت های اطراف آبخوان داری سراب نیلوفر اجرای پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت؛ آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی،استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) در استان درحال‌ انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا داودی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ با اشاره به اینکه خدمات آبرسانی در حوزه محرومیت‌زدایی‌از طریق سه حوزه استانی، ملی و پروژه‌های ذیل قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) انجام‌می‌شود گفت: در سه حوزه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در کرمانشاه و شهرستان‌های غربی آبرسانی به ۸۲۰ روستا در دست اجرا است که موضوعی بی‌سابقه بوده.

وی گفت: از مجموع طرح‌های آبرسانی به ۸۲۰ روستای که طی دوسال در دست اجرا بوده‌، ۳۲۰ روستا آماده افتتاح و بهره‌برداری است که ۲۱۰ روستای آن در قالب طرح‌های اجرایی قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) و ۱۱۵ طرح نیز در قالب پروژه‌های ملی و استانی بوده است که طی یکی دو ماه آینده به بصورت رسمی به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تا به امروز در ۳۲۰ پروژه روستایی ۶۲۵ کیلومتر لوله‌گذاری، ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ و ۴۶ حلقه چاه حفر شده است و در مجموع ۴۵ هزار نفر از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

وی پروژه امام علی (ع) یک، در کرمانشاه را به عنوان محرومترین پروژه در این شهرستان عنوان کرد و گفت: این پروژه ۱۸ روستا را تحت پوشش دارد و تا پایان اردیبهشت‌ماه افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

داودی اضافه کرد: با اجرای این ۱۸ پروژه روستایی که تا به امروز آبرسانی به هشت روستای آن انجام گرفته و ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری خواهد رسید، در مجموع بیش از ۲۰۰۰ هم‌استانی که تا به امروز، هیچگونه دسترسی به آب شرب نداشتند از نعمت آب سالم بهره‌مند خواهند شد.

وی می‌گوید: پیش از این آبرسانی به این روستاها به صورت سیار انجام می‌گرفت یا مردم از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده می‌کردند که با افتتاح این پروژه از نعمت آب سالم برخوردار شدند.

کد خبر 749549

دیگر خبرها

  • و دموکراسی آنها که سراب است فقط...
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • اجرای ۳۰ عنوان برنامه طی هفته عقیدتی سیاسی در کرمانشاه
  • اجرای طرح شهید محمودوند با هدف انسداد مبادی بی‌سوادی در کرمانشاه
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند