Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@13:39:36 GMT

توزیع اقلام ضروری بدون توقف

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۸۱۸۲

توزیع اقلام ضروری بدون توقف

میادین میوه و تره‌بار از اصلی‌ترین مراکز توزیع میوه و سایر اقلام خوراکی خانوارها در کلانشهر تهران هستند. قیمت محصولاتی که در این مراکز عرضه می‌شوند، در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد نسبت به میانگین قیمت‌ محصولات مشابه در سطح شهر اختلاف دارند و به همین دلیل در سبد خرید خانواده‌ها و اقتصاد خانوارها نقش مهمی ایفا می‌کنند و در این راستا ایجاد و توسعه بازارهای میوه و تره‌بار یکی از خواسته‌های جدی شهروندان در هر منطقه محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه ایران : هم اکنون بیش از 262 میدان و بازار میوه و تره‌بار در پایتخت فعالیت دارند، درحالی که کلانشهر تهران دارای ۳۵۴ محله است و با این احتساب در حدود ۳۰ درصد محلات از وجود این بازارها بی‌نصیب هستند اما افزایش و توسعه این بازارها در دستور کار سازمان میادین قرار گرفته است.اهمیت و کارکرد این مراکز در مقاطعی همچون آستانه سال نو که شهروندان خرید مهم‌ترین اقلام خوراکی‌شان از میوه، گوشت و مرغ را در حجم بالا انجام می‌دهند، بیشتر آشکار می‌شود. علاوه بر توزیع اقلام خوراکی تازه در میادین و مقرون به صرفه بودن خرید از این مراکز مؤلفه مهمی است که بر استقبال خرید از این مراکز افزوده است.

افزایش ساعت فعالیت میادین میوه و تره‌بار

ایوب فصاحت، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در گفت‌وگو با «ایران» با اشاره به افزایش ساعات فعالیت میادین در روزهای پایانی سال گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، قرار است میادین از روز 25 تا 28 اسفندماه از 7:30 صبح تا 20:30 یکسره فعالیت داشته باشند و در روز 29 اسفندماه نیز از 7:30 صبح تا 15 خدمات‌رسانی کنند.فصاحت اضافه کرد: در روزهای اول و دوم فروردین، همه میادین تعطیل هستند، روزهای سوم تا پنجم فروردین، فقط میادین اصلی از 8 صبح تا 13:30 فعالیت دارند و روزهای ششم تا 12 فروردین هم همه بازارها و میادین از 8 صبح تا 13:30 فعالیت می‌کنند اما روز سیزدهم فروردین، همه میادین تعطیل هستند.


وی درباره تمهیدات خاصی که در روزهای پایانی سال برای میادین و بازارها درنظر گرفته شده است، گفت: سازمان مدیریت میادین از یکشنبه هفته گذشته، عرضه مرغ گرم را به همراه مرغ منجمد تا 3 برابر افزایش داده است. همچنین عرضه گوشت گوساله و گوسفند از دو هفته گذشته در حدود 4 تا 5 برابر شده است که این میزان، افزایش بیشتری هم پیدا خواهد کرد. وزارت جهاد کشاورزی، متعهد شده است که در هفته پایانی سال، عرضه گوشت قرمز را از میزان فعلی تا دو برابر بیشتر کند که بتواند نیازها را پاسخ دهد.


مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار افزود: ما به علت شلوغی بازارها، نظارت‌ها را بیشتر از قبل کرده‌ایم و بازرسانی هم به‌طور ثابت در میادین حاضر هستند تا بازارها را رصد و کنترل کنند.وی با اشاره به اینکه مدیریت عرضه میوه‌های تنظیم بازاری در هفته جاری انجام می‌گیرد تا هیچ کمبودی به وجود نیاید، گفت: با تمهیدات درنظر گرفته شده در میوه‌های پرمصرف مانند پرتقال، سیب زرد، سیب قرمز و کیوی، هیچ کمبودی نخواهیم داشت. علاوه بر این، برنج ایرانی و خارجی با کمک وزارت جهاد کشاورزی به میادین تزریق شده است.


مشکلات در توزیع روغن هم رفع شده و در حال عرضه است. سازمان مدیریت میادین، رایزنی‌های لازم را برای تزریق برنج و روغن انجام داده تا مشکلی در این بخش به وجود نیاید.فصاحت ادامه داد: با توجه به اینکه بلافاصله بعد از اتمام ایام نوروز، ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود، مصرف میوه به شدت کاهش پیدا می‌کند و سردخانه‌داران برای فروش میوه در سطح کشور باید بازاریابی داشته باشند. اکنون قیمت میوه در میادین میوه و تره‌بار از نرخی که توسط ستاد تنظیم بازار تعیین شده، پایین‌تر است تا تقاضا و عرضه متعادل شوند و میوه‌ها به سرنوشت سال گذشته که دچار خرابی شدند، مبتلا نشوند. با این روش و با تعدیل قیمت‌ها، قدرت خرید مردم هم به سمتی می‌رود که بتوانند محصولات مورد نیازشان را خریداری کنند.


وی با اشاره به راه‌اندازی غرفه در 32 ایستگاه مترو گفت: چنانچه در هر کدام از میادین میوه و تره‌بار، هر گونه وقفه‌ای در ارائه خدمات به مردم ایجاد شود، غرفه‌های مستقر در ایستگاه‌های مترو در مدار توزیع قرار می‌گیرند تا مشکلات احتمالی میادین را پوشش دهند و اگر مسئله‌ای ایجاد نشود، غرفه‌ها برای ابتدای سال آینده آماده خدمات‌رسانی خواهند شد.

فصاحت در تشریح برنامه‌های سازمان مدیریت میادین برای سال 1401 و در جهت بهبود خدمات‌رسانی به مردم گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، در سال آینده 100 بازار میوه و تره‌بار و غرفه‌های خاص تأسیس می‌شوند که در صورت تحقق چنین هدفی، می‌توان از آن به‌عنوان انقلابی در حوزه تأسیس میادین میوه و تره‌بار نام برد.

وی اضافه کرد: در طول سال‌های گذشته تاکنون، 262 میدان و بازار میوه و تره‌بار ایجاد شده‌اند و اگر در سال آینده، 100 بازار تأسیس شوند، اقدام مهمی خواهد بود که با پشتیبانی شهرداری تهران و دولت امکان‌پذیر می‌شود.


هوشمندسازی توزیع میوه درسال جدید

فصاحت در ادامه با اعلام برنامه‌هایی که در دستور کار سازمان مدیریت میادین قرار دارند، گفت: قرار است مکان‌یابی 56 بازار میوه و تره‌بار در ابتدای سال آینده با اولویت مناطق کم‌برخوردار تهران انجام بگیرد تا در آنها میوه 15 درصد ارزان‌تر نسبت به سایر میادین عرضه شود. بازارهای مناطق کم‌برخوردار به نقاط کانونی تولید متصل می‌شوند و مورد حمایت قرار می‌گیرند.وی تصریح کرد: ما درصدد انعقاد تولید قراردادی با کشاورزان هستیم تا در این امر در میزان تولیدشان اثرگذار شود. همچنین در سال بعد، عرضه مجازی میوه را در قالب اپلیکیشن آغاز می‌کنیم و اعتقاد داریم در زنجیره تأمین، هوشمندسازی اهمیت زیادی دارد که البته این کار شروع شده است.فصاحت در پایان با اشاره به طرح توسعه میدان بهمن توسط سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار گفت: میدان بهمن یکی از میادین قدیمی و تعیین‌کننده در توزیع گوشت قرمز است. خوشبختانه با کمک معاون اول رئیس‌جمهور، تصمیم به توسعه این میدان گرفته شده که طرح آن نیز تا حدودی اجرایی شده است و میدان بهمن در آینده به میدان هوشمند در عرضه گوشت سفید و قرمز در استان تهران تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان مدیریت میادین میادین میوه و تره بار بازار میوه و تره بار سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟

به گزارش خبرآنلاین منابع نفت و گاز محدودند و هر روز هم از میزان‌شان کاسته می‌شود و از سوی دیگر، سوخت‌های فسیلی به واسطه تأثیرات سوئی که بر زیست‌بوم کره زمین می‌گذارند، اگر جایگزین مطمئنی برای‌شان پیدا شود، جایگاه و ارزش خود را در صنعت و اقتصاد جهان از دست خواهند داد؛ چنان‌که امروز شاهد گسترش سوخت‌های پاک و انرژی‌های سبز هستیم؛ ازاین‌رو حتی این احتمال وجود دارد که زودتر از آنکه منابع نفت و گازمان تمام شود، بی‌ارزش و بی‌مشتری بماند.

روزنامه شرق نوشت: پس چاره چیست و چه باید کرد؟ خرج‌کردن منابع و سرمایه‌های ملی در کشور به چنان مرز بحرانی رسیده که دیگر قطعا زمان و فرصت نداریم که چرخ را از نو اختراع کنیم و نسخه‌های بی‌مایه و فاقد پشتوانه اجرائی و عملیاتی ارائه دهیم. تنها گزینه پیش‌رو، گام‌زدن در مسیر تجربه‌های امتحان‌ پس‌داده و به ثمر نشسته است. تجربه همان‌هایی که مانند ما منابع خدادادی دارند، چه در داخل کشورشان و چه در میادین مشترک؛ اما با نگاهی متفات، درآمدهای حاصل از فروش نفت و گازشان را در عوض هزینه‌کرد برای بودجه‌های جاری به کانال‌های سرمایه‌گذاری هدایت‌ کرده و امروز، فصل خوشه‌چینی‌شان رسیده؛ کشورهایی مانند نروژ یا همسایگانی مانند امارات و قطر.

نفت و گاز برای این کشورها سرمایه ملی بوده، سرمایه را سرمایه‌گذاری کردند و هزینه‌های‌شان را هم از کنار همان سرمایه‌گذاری‌ها تأمین می‌کنند؛ نگاهی که شاید در کشور ما با راه‌اندازی حساب ذخیره ارزی و بعد هم صندوق توسعه ملی گام‌های نخستینش برداشته شد؛ اما از همان گام نخست و قدم اول فراتر نرفت؛ چراکه این مهم، نیازمند عزمی ملی و خواستی همگانی است؛ اینکه منابع ملی را به کانال سرمایه‌گذاری هدایت کنیم تا حق آیندگان را هم حفظ کنیم و سهم آنها را هم پیش‌خور نکنیم، نیازمند همراهی و همگامی همه سیاست‌گذاران و تصمیم‌گیران و مجریان است.

صندوق توسعه ملی در مدت قریب به سه سال گذشته سعی بر آن داشته تا این مفهوم را برای تمام ارکان اقتصادی کشور تبیین و تفهیم کند که کارکرد و اساسنامه این صندوق، ایفای نقش در کسوت یک صندوق بین‌نسلی است تا منابع ملی را سرمایه‌گذاری کرده، خلق ثروت و ارزش کند و در نهایت، هم ساکنان امروز و هم اهالی فردا را منتفع سازد؛ اما نه‌تنها شاهد همراهی و همگاهی نبوده؛ بلکه تمام انرژی و ظرفیت‌هایش را صرف آن کرده تا سنگ‌هایی را که پیش پایش نهاده‌اند، بردارد؛ آن‌هم برای آینده فرزندان این سرزمین. افق روشن صندوق توسعه ملی که با عنوان حکمرانی نوین مطرح شد و چشم‌اندازش وصول مطالبات ملی و معوق و هدایت در راستای ارزش‌آفرینی برای مردم ایران بوده، امروز به جنگی فرسایشی بدل شده است‌.

و اما در میانه این کشمکش، آنچه ذبح می‌شود، منفعت مردم ایران ‌ است و بدون‌تردید برنده بازی، همسایگانی هستند که از تعلل و بی‌عملی ما سود می‌برند؛ سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در میادین مشترک نفت و گاز به منظور افزایش برداشت از منابعی که همسایه با تمام توان و ظرفیت از آن برداشت می‌کند، فرصت طلایی برای خلق ثروت و افزایش سرمایه و منابع ملی بود؛ فرصتی که با تنگ‌نظری و بخشی‌نگری به اضمحلال رفت و تنها کشورهایی را که با آنها میادین مشترک داریم، شادمان کرد.

کشوری مانند قطر که میدان گازی پارس جنوبی را با ما به اشتراک دارد، نه‌تنها با تمام توان و ظرفیت در حال برداشت است؛ بلکه همواره و هرروزه سرمایه‌گذاری در این میدان را افزون می‌کند تا کاهش افت فشار در پی برداشت‌ مستمر، حجم تولید و صادرات‌شان را کاهش ندهد؛ اما ما در این سوی مرز تنها اقدامات آنها را به نظاره نشسته‌ایم و قدم از قدم برنمی‌داریم. بحمدالله توجیه‌ها و بهانه‌ها جور است: کشور در شرایط تحریم است و توان سرمایه‌گذاری تازه را نداریم و الخ... . اما صندوق توسعه ملی دقیقا در چنین شرایطی طرحی را ارائه داد که حجم بالایی از سرمایه‌ها را به میادین مشترک نفت و گاز گسیل می‌کرد و حاصلش افزایش برداشت درخورتوجه از میادین بود که هم سرمایه ملی را افزون می‌کرد و هم با پرداخت سهم دولت، گشایشی ایجاد می‌کرد و مرهمی می‌شد بر اقتصاد ملی؛ اما حیف و صد حیف که منفعت ملی فدای بخشی‌نگری شد.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901962

دیگر خبرها

  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور