Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ایران خودرویی ها در جدید ترین طرح فروش فوق العاده خود 9 هزار و 750 دستگاه خودرو عرضه کردند. در این طرح فروش سه محصول رانا پلاس، پژو 207 پانوراما (سقف شیشه ای) با گیربکس دستی، دنا پلاس با موتور توربو شارژ و گیربکس اتوماتیک عرضه شد. خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص بیشترین تمرکز عرضه خود را در این فروش فوق العاده روی دنا اتومات قرار داده و آن طور که آمارها نشان می دهد 6 هزار دستگاه از این خودرو در این طرح فروش عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه دوم عرضه نیز به پژو 207 پانوراما اختصاص دارد. آبی های جاده مخصوص از این خودروی محبوب دو هزار و 500 دستگاه عرضه کردند. رانا پلاس نیز با هزار و 250 دستگاه در این طرح فروش حضور داشت.

در حالیکه دنا اتومات بیشترین عرضه را به خود اختصاص داد اما کمترین تقاضا را در این طرح فروش به خود دید. دنا پلاس حدود 323 هزار و 200 نفر را به صف کرد. رانا پلاس با حول و حوش 499 هزار و 200 متقاضی بالاتر از دنا اتومات قرار داشت.

اما پژو 207 با سقف شیشه ای بیشترین تقاضا را به خود اختصاص داد. حضور این خودروی هاچ بک (بدون صندوق) در طرح فروش این خودرو سبب شد تا نزدیک به دو میلیون و 279 هزار مشتری برای آن ثبت نام کنند. بنابراین مشاهده می شود که بیش از 73 درصد متقاضیان به دنبال خرید این خودرو بودند. اما چرا این خودرو تا این حد بین مشتریان محوبیت دارد. دلیل این مساله فاصله قیمتی میان کارخانه و بازار است. قیمت عرضه پژو 207 با سقف شیشه ای در فروش فوق العاده ایران خودرو حدود 235 میلیون و 500 هزار تومان است. این در حالیست که قیمت بازاری این خودرو حدود 360 میلیون تومان است. به عبارت دیگر فاصله قیمتی این خودرو حدود 125 میلیون تومان است. اما فاصله میان قیمت کارخانه و بازار دنا اتومات حدود 78 میلیون تومان است. رانا پلاس نیز کمترین فاصله قیمتی میان کارخانه و بازار را به خود اختصاص داده است. این خودرو حول و حوش 55 میلیون تومان فاصله قیمتی را به خود می بیند.

ایران خودرویی ها همچنین دومین طرح فروش خود را برای مادران دارای دو فرزند و بیشتر همزمان با سی و چهارمین طرح فروش فوق العاده خود برگزار کردند. در این طرح فروش در مجموع حدود 91 هزار و 200 نفر ثبت نام کردند. محصولات عرضه شده برای مادران همانند فروش فوق العاده ایران خودرو بود. مادران دارای دو فرزند نیز پژو 207 با سقف شیشه ای را بیش از دو محصول دیگر پسندیدند.

آمارها نشان می دهد نزدیک به 68 هزار و 600 نفر برای این خودرو با سقف شیشه ای ثبت نام کردند.رانا پلاس نیز حدود 11 هزار و 500 نفر را به خود جذب کرد. دنا اتومات در میان مادران نیز محوبیت چندانی نداشت.  برای این خودروی اتوماتیک حدود 11 هزار و 150 نفر ثبت نام کردند. با توجه به تعداد شرکت کنندگان در طرح فروش ویژه برای مادران دارای دو فرزند پژو 207 با سقف شیشه ای حدود 75 درصد متقاضیان را به خود اختصاص داده است./اکوایران

منبع: فردا

کلیدواژه: ایران خودرو قیمت خودرو یارانه خودرویی رانت ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • سورپرایز ایران خودرو برای خودروی محبوب
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید