Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرادعلی تاتار روز یکشنبه در نشست کارگروه مرز پرویزخان با هیات مرزی کردستان عراق در خصوص حل مشکلات تجاری و مبادلات مرزی ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق در فرمانداری قصرشیرین، افزود: مرز رسمی پرویزخان  قطب اقتصادی غرب کشور و از مرزهای فعال است که با بیش از ۵۰ درصد حجم صادرات برای ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: رفع موانع تجاری در مرزهای ۲ کشور و روان سازی مسیرهای ترانزیت کالا و سوخت از اهداف اقتصادی کشور جمهوری اسلامی ایران است.

نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: بر این اساس کشور ایران درصدد است روابط تجاری بین ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق بر اساس تفاهم نامه های منعقده ما بین ۲ کشور برقرار شود.  

وی اظهار داشت: مردم شهرستان مرزی قصرشیرین دارای قرابت های زیاد فرهنگی، دینی و قومی با مردم اقلیم کردستان عراق هستند از این رو باید با هم اندیشی با مسوولان اقلیم کردستان عراق به دنبال توسعه روابط باشیم و صادرات کالا با سهولت بیشتری از  مرز پرویزخان انجام شود.

تاتار اضافه کرد: با توجه به حجم بالای کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان نشست امروز در راستای حل مشکلات موجود در این مرز با مسوولان اقلیم کردستان عراق صورت گرفت.

رییس هیات عراقی و مسوول مرز پرویزخان اقلیم کردستان عراق نیز گفت: بر اساس سیاست های جدید اقلیم کردستان عراق، برنامه افزایش حجم مبادلات مرزی از ورودی پرویزخان در دستور کار اقلیم قرار دارد.  

عباس اسماعیل علی در ادامه جلسه به بیان مشکلات رانندگان و تجار عراقی و ایرانی در ۲طرف مرز پرداخت و بر تلاش بیشتر و عملیاتی جهت تسهیل در مراودات تجاری و اقتصادی ۲ طرف تاکید کرد.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود.

مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین به صورت رسمی در سال ۸۶ تاسیس و راه اندازی شد که هم مرز با اقلیم کردستان عراق و در همسایگی استان سلیمانیه قرار دارد.

هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود 

برچسب‌ها مرز پرویز خان قصرشیرین توسعه اقتصادی عراق صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرز پرویز خان قصرشیرین توسعه اقتصادی مرز پرویز خان قصرشیرین توسعه اقتصادی عراق صادرات غیر نفتی جمهوری اسلامی ایران اقلیم کردستان عراق مرز رسمی پرویزخان مرز پرویزخان ۲ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است

اسماعیل زارعی‌کوشا در اولین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری که در سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: مطالبه جدی جمهوری اسلامی ایران از عراق بازگشایی بازارچه‌های هنگه ژال و سیف بوده که اخیرا در جلسه شورای امنیت ملی مصوب شد و پیگیری این موضوع در دستور کار قرار دارد.

استاندار کردستان بر لزوم هماهنگی مرز‌های همجوار تاکید کرد و گفت: نظارت بر مرز‌ها در استان‌های همسایه باید یک رویه مشترک داشته باشد و در لازم است نشست مشترک با استانداران کرمانشاه و آذربایجان غربی جهت جلوگیری از نقض تصمیمات برگزار شود.

وی با بیان اینکه برخورد با قاچاق باید به صورت موثر باشد، اضافه کرد: قاچاق تبعات اقتصادی و امنیتی دارد و ابعاد آن باید به درستی تجزیه و تحلیل شود.

زارعی‌کوشا به راه‌اندازی و استقرار دستگاه ایکس ری در مرز باشماق اشاره و اضافه کرد: همه مرز‌های کشور در این زمینه با مشکل مواجه هستند، اما باید راه‌اندازی به صورت جدی پیگیری شود.

افزایش ۴۲ درصدی کشفیات کالای قاچاق در کردستان

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان نیز گفت:  در سال ۱۴۰۲، یک هزار و ۵۳۸ پرونده قاچاق کشف و هزار و ۱۸۶ متهم دستگیر شدند.

علی خداویسی افزود: در پرونده‌های مذکور بالغ بر پنج هزار و ۳۸۸ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با رشد ۴۲ درصدی همراه بود.

وی گفت: بیشترین میزان افزایش کشفیات در حوزه البسه با رشد ۱۸۱ درصدی به ثبت رسید.

خداویسی یادآور شد: پارسال، سه هزار و ۴۵۵ فقره پرونده قاچاق در شعب بدوی تعزیرات حکومتی استان تشکیل و برای سه هزار و ۱۷۱ پرونده رای محکومیت صادر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد