Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@15:26:42 GMT

انتشار فراخوان رویداد اجرایی «کات‌آپ»

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۰۹۱۵

انتشار فراخوان رویداد اجرایی «کات‌آپ»

فراخوان برگزاری دومین محفل اجرایی «خونه‌کار دگره» با عنوان اصلی «کات‌آپ» منتشر شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از مشاور رسانه‌ای این رویداد هنری، دومین محفل «خونه‌کارِ دگره» با زیر عنوان «جانی‌آنِ اجرا» خرداد و تیر سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد. «کات‌آپ» (cut_up) با محوریت مقوله «اجرا» و تاکید بر عنصر «تصادف» در ساخت اثر هنری، از هنرمندان تمامی رشته‌ها (تئاتر، تجسمی، سینما، موسیقی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) دعوت می‌کند که همراه این رویدا به بررسی پیوند زمینه فعالیت خود با مقوله «اجرا» بپردازند.

در تشریح عنوان و هدف از برگزاری «کات‌آپ» آمده است:

«کات‌آپ (cut_up) چیزی نیست جز چیدن تصادفی تکه‌پاره‌هایی برای تولید معنا یا معانی تازه که گاهی تکان‌دهنده و روشن‌گرند. کنارهم گذاشتن قطعاتی با هدف شکل دادن به کنش خلاقه و ایجاد مانع در برابر گزاره‌ها و فرم‌های هنری رایج (Norm) کنترل‌کننده موجود. عملی که به سهم خود تلاش می‌کند در برابر زبان‌ها، شکل‌ها و گفتمان‌های هنری مسلط هر دوره بایستد و از طریق ایجاد اتصال با فرآیند «تصادف»، معانی‌ای بیافریند که از دسترس ذهن‌های کنترل شده (در تسلط زبان‌ها، گفتمان‌ها و شکل‌ها) خارج می‌ماند.

«کات‌آپ» در دوره دوم بیش از گذشته به مشارکت و هم‌نشینی زمینه‌های هنری گوناگون می‌اندیشد که از این منظر، شاید در حال نزدیک شدن به ایجاد یک دالانِ گفتگو میان هنر «اجرا» و رویکرد‌های بینارشته‌ای باشد.

مشارکت در این دوره به سه روش صورت می‌پذیرد:

١. دعوت «خونه‌کارِ دگره» از هنرمندان.

٢. خروجی آثار هنرجویان کارگاه‌های موسسه با تایید استادان.

٣. طرح‌ها و ایده‌های دریافتی.

علاقه‌مندان برای حضور در این محفل، از روز اعلام فراخوان (۲۲ اسفند ۱۴۰۰) تا روز ۱۰ فروردین ١۴٠١ می‌توانند با تلفن ۰۲۱۸۸۰۰۴۴۷۴ موسسه «خونه‌کارِ دگره» تماس بگیرند. همچنین ارتباط از طریق صفحه مجازی مجموعه به نشانی @khoonehkar_degareh امکان‌پذیر است.

«خونه‌کارِ دگره» تا ۲۰ فروردین طرح‌ها و ایده‌های اجرایی با تمرکز بر رویکردِ مد نظر را دریافت می‌کند.»

نخستین رویداد «کات‌آپ» آذرماه ۱۴۰۰ با مشارکت ۱۳ گروه و هنرمند تئاتر برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فراخوان ادبیات فارسی زبان فارسی خونه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۰۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم