Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوسک بین الملل تابناک: هزینه ماهیانه دو میلیون دلاری آمریکا برای محافظت از پمپئو، رزمایش کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آمریکا در عربستان، واکنش اتحادیه اروپا به اعدام ها در عربستان، گمانه‌زنی غربی‌ها درباره سلامتی پوتین و کشته شدن بیش از ۲۰۰ عضو «الشباب» در سومالی از جمله مهمترین خبرها، رویدادها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هزینه ماهیانه دو میلیون دلاری آمریکا برای محافظت از پمپئو

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، برای تامین امنیت ۲۴ ساعته وزیر خارجه پیشین و یک مشاور ارشد سابق ایالات متحده که هر دو با "تهدیدات جدی و معتبر" مواجه هستند هر ماه بیش از دو میلیون دلار هزینه می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، در گزارش وزارت خارجه آمریکا به کنگره آمده است که هزینه حفاظت از مایک پامپئو، وزیر خارجه پیشین و برایان هوک، نماینده سابق واشنگتن در امور ایران بین اوت ۲۰۲۱ و فوریه ۲۰۲۲ به میزان ۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار شده است.

این گزارش به تاریخ ۱۴ فوریه که مهر "حساس اما غیرمحرمانه" خورده است، شنبه به دست آسوشیتدپرس رسید.  

پامپئو و هوک رهبری کمپین "فشار حداکثری" دولت ترامپ علیه ایران را بر عهده داشتند و در این گزارش ادعا شد: «اطلاعات آمریکا ارزیابی کرده است که تهدیدات علیه آنها با وجود خارج شدن آنها از دولت همچنان هست و ممکن است افزایش یابد. این تهدیدات با وجود مشارکت دولت بایدن در مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای برای بازگشت به برجام  پای بر جاست.»

پامپئو پس از پایان کارش به عنوان وزیر خارجه آمریکا، به صورت خودکار حفاظت ۱۸۰ روزه از دفتر امنیت دیپلماتیک وزارت خارجه این کشور گرفت. اما این وضعیت امنیتی مکررا به دست آنتونی بلینکن، وزیر خارجه کنونی آمریکا هر ۶۰ روز تمدید شد.

برایان هوک هم به دلایل مشابه و با دستور بلینکن حفاظت امنیتی دریافت کرده و هر ۶۰ روز تمدید شده است. طبق این گزارش، آخرین تمدید حفاظت امنیتی به زودی به پایان می‌رسد و وزارت خارجه به همراه مدیر اطلاعات ملی باید تا ۱۶ مارس تصمیم بگیرند که آیا این وضعیت تمدید شود یا خیر.

این گزارش از این بابت منتشر شده که بودجه حفاظت ویژه در ژوئن به اتمام می‌رسد و چنانچه تمدیدی در کار باشد، به تزریق جدید پول نیاز است.

رزمایش کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آمریکا در عربستان

منابع خبری از برگزاری رزمایش مشترک کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آمریکا در یکی از پایگاه‌های واشنگتن در عربستان خبر دادند.

خبرگزاری رسمی عربستان (واس) اعلام کرد که رزمایش مشترک کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آمریکا تحت عنوان "عزم النسر ۲۲" از ششم ماه جاری میلادی در پایگاه "فورت کارسون" آمریکا برگزار می‌شود.

واس در این باره گزارش داد که این رزمایش تا ۱۷ ماه جاری میلادی ادامه دارد.

طبق این گزارش، هدف از برگزاری این رزمایش مشترک؛ تقویت و توسعه سطح هماهنگی و همکاری مشترک میان نیروهای مسلح کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و نیروهای آمریکا برای "تضمین امنیت و ثبات منطقه" است.

واس همچنین اعلام کرد که تیمی از نیروهای مسلح عربستان، کویت، بحرین و عمان در این رزمایش مشترک با نیروهای آمریکا مشارکت دارند.

واکنش اتحادیه اروپا به اعدام ها در عربستان

اعدام شماری از شهروندان عربستانی از سوی دستگاه‌های امنیتی عربستان، اتحادیه اروپا را به واکنش وا داشت و مسئول سیاست خارجی این اتحادیه گفت، نگران مجازات اعدام در عربستان است.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه  یکشنبه بعد از ظهر به وقت تهران در بیانیه‌ای گفت: « اتحادیه اروپا عنوان یک اصل، به شدت با مجازات اعدام تحت هر شرایطی مخالف است. این یک مجازات ظالمانه و غیرانسانی است که به عنوان بازدارنده برابر جنایت عمل نمی‌کند و نشان دهنده نفی غیرقابل قبول کرامت و تمامیت انسانی است. اتحادیه اروپا به تلاش برای لغو مجازات اعدام در چند کشور باقیمانده که هنوز آن را اعمال می‌کنند، ادامه خواهد داد.»

در ادامه این بیانیه امده است: «اتحادیه اروپا همچنان در مورد ادامه استفاده از مجازات اعدام در عربستان سعودی نگران است و از توقف کامل عملاً به عنوان اولین گام در جهت لغو رسمی و کامل مجازات اعدام حمایت خواهد کرد.»

«زهرا سلطانه» از اعضای حزب کارگر مجلس عوام انگلیس  از حوزه انتخاباتی کاونتری نیز  در توییتی در این زمینه نوشت: «رژیم سعودی ۸۱ نفر را اعدام کرد که این بزرگترین اعدام دسته جمعی در تاریخ این کشور است. با این حال، بوریس جانسون در آستانه سفر به عربستان سعودی برای درخواست نفت بیشتر است. اگر دولت واقعاً به حقوق بشر اهمیت می‌داد، به رابطه صمیمی خود با سعودی‌ها پایان می‌بخشید.»

وزارت کشور عربستان سعودی  روز شنبه اعلام کرد که  ده‌ها نفر را که به تعبیر آن دارای افکار، خط مشی و عقاید انحرافی بوده‌اند، اعدام کرده است.

در بیانیه وزارت کشور عربستان سعودی آمده است: «این افراد به ریختن خون بی گناهان، تجاوز به مقدسات شناخته شده دین، هدف قرار دادن عبادتگاه‌ها و تعدادی از مقرهای دولتی و اماکن حیاتی که اقتصاد کشور بر آن استوار است، زیر نظر گرفتن تعدادی از مقامات و اتباع خارجی و هدف گرفتن آنها، زیر نظر گرفتن نیروهای امنیتی و قتل آنها و مثله کردن اجساد برخی از آنها، کاشتن مین، ارتکاب جرایمی نظیر ربودن، شکنجه، تجاوز به عنف، سرقت مسلحانه، قاچاق سلاح و مهمات به داخل عربستان محکوم بودند.»

گمانه‌زنی غربی‌ها درباره سلامتی پوتین

برخی منابع اطلاعاتی غربی مدعی شده‌اند که ولادیمیر پوتین از نوعی "اختلال مغزی" به دلیل "زوال عقل، بیماری پارکینسون و یا خشم ناگهانی" که ناشی از درمان استروئیدی برای "سرطان" است، رنج می‌برد.

به نوشته روزنامه دیلی میل، شخصیت‌های ارشد ائتلاف اطلاعاتی "فایو آیز" (پنج چشم) که شامل استرالیا، کانادا، نیوزیلند، انگلیس و آمریکا است، با استناد به منابع نزدیک کرملین معتقدند که یک توضیح و توجیه فیزیولوژیکی برای تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه درخصوص حمله به اوکراین وجود دارد.

شخصیت‌های ارشد این ائتلاف گزارش‌های زیادی را درخصوص پوتین ۶۹ ساله و "رفتار آشفته فزاینده" به همراه "ظاهر ورم کرده" او در ویدئوهای اخیر و "فاصله عجیبی" که او با دیدارکنندگان در کرملین حفظ می‌کند و به آن پایبند است، منتشر کرده‌اند.

یک منبع امنیتی عنوان داشت: یک تغییر قابل شناسایی درخصوص تصمیم‌گیری‌های پوتین در پنج سال اخیر دیده می‌شود. اطرافیانش یک تغییر "قابل‌توجهی" را در "قدرت عقیده و درک او از دنیای اطرافش" مشاهده و لمس می‌کنند.

آن‌ها تئوری‌هایی را مبنی بر اینکه ولادیمیر پوتین یا از یک "اختلال مغزی مثل پارکینسون" رنج می‌برد یا "سرطان" دارد و تحت تاثیر درمان، اختلالاتی در مغز او ایجاد شده است، منتشر کرده‌اند.

آخرین تئوری که توسط اطلاعات انگلیس تایید شده، این است که اختلال ذهنی او نتیجه "خشم ناگهانی" است که ناشی از استفاده بلند مدت "استروئید" می‌باشد.

یک مقام فرانسوی مدعی شده است که پس از دیدار امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه با همتای روسی خود، ولادیمیر پوتین همان شخصی نیست که او دو سال پیش آن را ملاقات کرده بود.

یک منبع اطلاعاتی انگلیسی اصرار می‌کند که آن‌ها نسبت به اطلاعاتی پیرامون سلامت پوتین "مطمئن" هستند.

این منبع اطلاعاتی افزود: نظارت ما درخصوص روسیه و مسائل مربوطه "خارق‌العاده" است.

کشته شدن بیش از ۲۰۰ عضو «الشباب» در سومالی

ارتش سومالی از اجرای عملیات نظامی در مرکز این کشور و کشته شدن بیش از ۲۰۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» خبر داد.

ارتش سومالی گزارش داد که در یک عملیات نظامی در استان «گالگادوود» واقع در مرکز این کشور بیش از ۲۰۰ عضو گروه تروریستی الشباب مرتبط با القاعده کشته شدند.

خبرگزاری سومالی امروز یکشنبه به نقل از افسرانی که در این عملیات نظامی مشارکت داشتند، گزارش داد که این عملیات نظامی از طریق بمباران منطقه «هراری گوبدلی» در استان گلگادوود انجام شد.

به نوشته روزنامه «الأهرام»، در این حمله، تروریست‌ها هدف قرار داده شدند و ارتش سومالی نیز چندین انفجار تروریستی را خنثی کرد.

گروه تروریستی الشباب که در اوایل ۲۰۰۴ اعلام موجودیت کرد، یک گروه مسلح دارای گرایشات فکری القاعده است که تاکنون عملیات‌های تروریستی زیادی انجام داده و صدها نفر قربانی این عملیات‌ها شده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران موشک بالستیک سود سهام عدالت اروپا امریکا ایران روسیه اوکراین عربستان خاورمیانه چین عراق مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران موشک بالستیک سود سهام عدالت قیمت گوشی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آمریکا اتحادیه اروپا ولادیمیر پوتین عربستان سعودی بیش از ۲۰۰ عضو مجازات اعدام رزمایش مشترک عملیات نظامی وزارت خارجه وزیر خارجه دو میلیون کشته شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

بین الملل تابناک: اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران، افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز، افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان، تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله و احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران

یک رسانه غربی از اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا و انگلیس علیه ایران به بهانه‌های مختلف خبر داد.

به گزارش رویترز، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد، آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال می‌کند.

این وزارتخانه تاکید کرد که فعالیت‌های دفاعی ایران را هدف قرار داده است.

رویترز همچنین گزارش داد: انگلیس اشخاص و نهادهای مربوط به بخش دفاعی ایران را تحریم می‌کند.

وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دو شخص و چهار شرکت مرتبط با شبکه تولید پهپاد در ایران را به فهرست تحریم‌های خود افزوده است.

به نظر می‌رسد، این تحریم‌های انگلیس و آمریکا نیز مانند تحریم‌های گذشته کشورهای غربی علیه کشورمان به بهانه حمایت از جریان‌های محور مقاومت در منطقه و عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک‌ها و پهپادهای مختلف و همچنین در راستای حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی صورت می‌گیرد.

افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز

دولت ارمنستان در جلسه روز پنجشنبه کابینه، بر تصمیم خود درباره افتتاح کنسولگری این کشور در تبریز تاکید کرد.

«حسین امیر عبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای نخستین زمستان گذشته و در نشست خبری مشترک با «آرارات میرزویان» همتای ارمنستانی خود در ایروان گفته بود: «ارمنستان کشور دوست و همسایه خوب ماست. در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان موافقت تهران را برای افتتاح سرکنسولگری جمهوری ارمنستان در شهر تبریز اعلام کردیم و امیدواریم، در هفته‌های آغازین سال جدید میلادی با حضور وزیر خارجه ارمنستان شاهد افتتاح رسمی این سرکنسولگری در تبریز باشیم.»

در سال ۲۰۲۲ و در دیدار «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران نیز دو طرف درباره ارتقای سطح همکاری‌های تجاری بین دو کشور و همچنین این موضوع که افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز می‌تواند بر ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی تاثیر مثبتی داشته باشد، به توافق رسیدند.

رسانه‌های ارمنستان نوشته‌اند، در اکتبر سال ۲۰۲۲ سرکنسولگری ایران در قاپان ارمنستان افتتاح شد و افتتاح سرکنسولگری این کشور در تبریز، این اقدام دوجانبه را تکمیل می‌کند.

آن‌ها همچنین با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی ایران با استان سیونیک ارمنستان هم‌مرز است، گفته‌اند افتتاح کنسولگری در تبریز باعث توسعه بیش از پیش روابط تجاری و گردشگری خواهد شد.

امیرعبداللهیان در دیدار میرزویان همچنین گفته بود: موافقت دولت ارمنستان در ایجاد سرکنسولگری ایران در منطقه قاپان باعث شده که تردد ایرانیان و همکاری‌های ترانزیتی دو کشور تسهیل شود.

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

 این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رییس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این دو منبع گزارش دادند، «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد.»

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود.»

افراد آگاه از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رییس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد.»

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین دو حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رییس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست.»

دو مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد.»

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت، آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد.»

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت.»

تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

دولت صنعا ازسرگیری مذاکرات با عربستان که رهبری ائتلاف سعودی در یمن را بر عهده دارد، تکذیب کرد و آمریکا و انگلیس را مسئول اجازه ندادن به تحقق توافق صلح دانست.

 وزارت امور خارجه دولت صنعا از زبان یک منبع رسمی که توسط خبرگزاری یمنی «سبأ» گزارش شده است، گفت: «آنچه روزنامه اماراتی (البیان) و برخی دیگر از رسانه‌ها درباره بازگشت مذاکرات منتشر کرده‌اند، تکذیب می‌کنیم. آنچه در این گزارش آمده کاملا نادرست است.»

وی ادامه داد: هنوز هیچ یک از موارد نامبرده در این گزارش به ما ارائه نشده است، بلکه سازمان ملل هرازچند گاهی اشاره‌هایی در این باره می‌کند؛ اما آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها به دلیل موضع یمن در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین نمی‌توانند اجازه توافق در این مرحله را بدهند.

او توضیح داد، «به سازمان ملل تاکید کرده است، طرح نقشه‌ای که با طرف سعودی به آن دست یافته شده ربطی به حوادث غزه ندارد و قرار نیست ربطی به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها داشته باشد.»

وزارت خارجه یمن در پایان گفت: به هر حال ما به موضع آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها اهمیتی نمی‌دهیم و همانطور که مشخص است با آنها درگیر هستیم.

چهارشنبه گذشته، دفتر هانس گروندبرگ، فرستاده سازمان ملل متحد اعلام کرد، در تماسی با لرد احمد از ویمبلدون، وزیر مشاور انگلیس در امور خارجه، مشترک المنافع و امور توسعه خاورمیانه داشت. وی در مورد ضرورت حفظ محیطی که از گفت‌وگوی سازنده و راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه بین‌المللی حمایت می‌کند بحث و گفت‌وگو کرده است.

سه‌شنبه گذشته، گروندبرگ در ریاض با رشاد العلیمی، رییس شورای رهبری یمن و شایع الزندانی، وزیر امور خارجه در دولت مستعفی در مورد تلاش‌ها برای احیای روند سیاسی در یمن، تحت نظارت سازمان ملل، گفت‌وگو کرد.

نماینده سازمان ملل دوشنبه گذشته از برگزاری گفت‌وگو با «انصارالله» و مقامات عمانی خبر داد که در آن راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه سازمان ملل برای یمن و ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه خاورمیانه که ناشی از درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها در غزه و حملات ارتش یمن در دو دریای سرخ و عرب و خلیج عربی و خلیج فارس است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گروندبرگ در اواسط آوریل اعلام کرده بود که «شتاب دستیابی به توافق بین طرف‌های درگیر در یمن به دلیل تحولات نوار غزه، ضعیف و کند شده است». وی تاکید کرد که این مسائل «فضای میانجی‌گری را بسیار پیچیده کرده‌اند.»

وی افزود: در صورت برقرار نشدن آتش‌بس در غزه و متوقف نشدن کامل حملات در دریای سرخ و خلیج عدن، خطر تشدید تنش همچنان وجود دارد.

در آن زمان، فرستاده سازمان ملل نسبت به «عواقب جدی نه تنها برای یمن، بلکه برای کل منطقه، در صورت غفلت از روند سیاسی در یمن و ادامه مسیر تنش‌ها» هشدار داد و بر لزوم تصمین این مساله تاکید کرد که حل مناقشه در یمن با حل و فصل مسائل دیگر مرتبط دانسته نشود.

۲۳ دسامبر گذشته، گروندبرگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرف‌های یمنی، متعهد به اجرای اقداماتی شده‌اند که شامل اجرای آتش‌بس شامل تمام یمن، اقداماتی برای بهبود شرایط زندگی و مشارکت در آماده‌سازی برای ازسرگیری یک روند سیاسی فراگیر تحت نظارت سازمان ملل می‌شود.

وی این اقدام را «گامی مهم» توصیف کرد و گفت: «با طرفین برای تهیه نقشه راه تحت نظارت سازمان ملل متحد که شامل این تعهدات باشد و از اجرای آنها حمایت کند، همکاری می‌کنم.»

احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین

سفیر آلمان در پکن روز (پنجشنبه) به علت طرح اتهام‌هایی از سوی برلین مبنی بر دستگیری چند جاسوس مرتبط با چین به وزارت خارجه این کشور احضار شد.     به گزارش تارنمای شبکه خبری دویچه وله، «پاتریشیا فلور» امروز پنجشنبه در حساب ایکس خود نوشت: پس از دستگیری چهار آلمانی به اتهام جاسوسی برای سرویس‌های مخفی چین، من به وزارت خارجه چین احضار شدم.   چین پیشتر اتهام فعالیت جاسوسی در آلمان را «قاطعانه» رد کرده و از برلین خواسته است که وجهه پکن را خدشه‌دار نکند.   سفارت چین در برلین روز دوشنبه اعلام کرد: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که بهره‌برداری از اتهام جاسوسی به منظور خدشه‌دار کردن وجهه و بدنام کردن چین را متوقف کند.   مقام‌های برلین همان روز گفتند که سه آلمانی را به ظن همکاری با سرویس مخفی چین و انتقال فناوری به پکن برای مقاصد نظامی بازداشت کرده‌اند.   «نانسی فیزر» وزیر کشور آلمان گفت که دولت تهدیدهای ناشی از جاسوسی چین در تجارت، صنعت و علم در آلمان را رصد می‌کند.   بازداشت این افراد یک هفته پس از آن انجام شد که ««اولاف شولتس» صدراعظم آلمان به چین سفر کرد تا درباره همکاری‌های تجاری چین و روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین، مالکیت معنوی و سیاست‌های بازار آزاد گفت‌وگو کند.  

دیگر خبرها

  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی توماج صالحی