Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:20:46 GMT

بم صاحب بوستان ۶۹ هکتاری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۲۲۷۷

بم صاحب بوستان ۶۹ هکتاری می‌شود

ایسنا/کرمان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان گفت: شهرستان بم به زودی صاحب یک بوستان جنگلی به مساحت ۶۹ هکتار خواهد شد.

مهدی رجبی زاده در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: این بوستان که در ورودی شهر بم قرار دارد و به مساحت ۴۳ هکتار به مناسبت روز شهدا افتتاح شد.

وی افزود: در هفته منابع طبیعی سال جاری وعده داده بودیم کار بزرگی در شرق استان شروع خواهیم کرد و آن هم افتتاح فاز اول بوستان جنگلی شهید سلیمانی در بم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجبی‌زاده بیان کرد: این مجموعه در قالب ماده سه قانون حفاظت از جنگل ها و مراتع، به شهرداری بم احاله شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان اظهارداشت: در آینده نزدیک نیز احاله ۲۶ هکتار دیگر(نهالستان منابع طبیعی)  که در مجاورت این بوستان قرار داد امضا خواهد شد.

رجبی زاده ادامه داد: در استان کرمان این مساحت برای یک بوستان جنگلی کم نظیر است و امیدواریم به برکت ایام شعبان در آینده ای نزدیک شاهد شکوفایی این بوستان به همت مسوولین و خصوصا شهرداری بم در این منطقه باشیم.
 وی  افزود سند احاله مدیریت این بوستان به شهرداری داده شد بدین گونه مالکیت در اختیار اداره منابع طبیعی باشد اما طرح یک بوستان در این قسمت به مرحله بهره برداری برسد.

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان تاکیدکرد: با توجه به موقعیت این بوستان اینکه در ورودی شهر بم قرار دارد نقش ارزنده ای در بحث گردشگری می تواند ایفا کند .

وی توضیح داد: امروز با الحاق این مجموعه به شهرداری دینی که به مردم بم داشتیم ادا خواهد شد و این سرمایه که متعلق به مردم این منطقه بود به آن ها تحویل داده شد .

رجبی زاده تصریح کرد: برای راه اندازی این بوستان مردم نیز باید همکاری کنند و آن را به یک مکان گردشگری فرهنگی تبدیل کنندشهردار بم درباره بوستان جنگلی شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: مبلغ ۲ میلیارد تومان  توسط شورای اسلامی و شهرداری بم برای فاز اول این پروژه در نظر گرفته شده است .

علیرضا ریاضی بیان کرد: فاز اول  شامل تکمیل درختکاری ، روشنایی ، ایجاد سرویس بهداشتی و نگهبانی این بوستان جنگلی است.
وی خاطرنشان کرد: شرق استان کرمان بیش از ۵۴۳ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است که  فاز اول این مجموعه  تحت عنوان شهدای شرق استان کرمان نام گذاری شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری بم بوستان استانی شهرستانها بوستان جنگلی منابع طبیعی استان کرمان رجبی زاده فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۲۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • ۵ هکتار به بوستان بزرگ شهر یزد اضافه شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • کلنگ‌زنی بیش از ۳۴۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن در رفسنجان