Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:47:50 GMT

ظرفیت‌ها و چالش‌های کارآفرینی باید شناسایی شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۲۲۸۹

ظرفیت‌ها و چالش‌های کارآفرینی باید شناسایی شود

مزایا و چالش‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی در کشور که یک کسب و کار بر پایه اقتصاد است، در هشتمین جشنواره رمز موفقیت از سوی جمعی از کارآفرینان و صاحبان مشاغل و حِرَف، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مانع‌زدایی‌های پیش رو برای این مبحث نیز برشمرده شد.

به گزارش ایسنا، هشتمین جشنواره رمز موفقیت، شب گذشته با حضور چهره‌های فعال حوزه اقتصاد و کارآفرینی کشور و در جهت تجلیل از چهره‌های موفق و ماندگار اشتغال‌زایی و کارآفرینی در محل سالن همایش‌های سازمان صدا و سیما برگزار و بر ایجاد بسترهای این بخش و همچنین  رفع مشکلات آن، تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرجان هوشیار، عضو اتاق بازرگانی در این همایش گفت: اگر کارآفرینی  روال یکنواخت خود را در میان فضای ناامن کسب و کار پیش بگیرد، به هیچ عنوان  کسب درآمد نخواهد کرد و بنا براین همه باید همواره در تلاش باشند تا شرایط مشکل‌زا در برابر کارآفرینی را مرتفع کنند.

در این سمینار نیز همچون سال‌های گذشته در خصوص راه‌های رسیدن به موفقیت و همچنین دستیابی به کسب و کار موفق و کارآفرینی مدرن صحبت شد. تعدادی از استادان برجسته هرکدام نقطه‌نظرات و تجریبات خود را که توانسته‌اند با آن به موفقیت برسند، در اختیار میهمانان قرار دادند.

محمدرضا انصاری، دیگر عضو اتاق بازرگانی هم با تاکید بر این‌که کارآفرینی همراه با پتانسیل سودآوری یعنی بالا بردن احتمال بازگشت سرمایه و قابلیت دستیابی به آن است، گفت: ایده‌هایی که منجر به ایجاد اشتغال می‌شود نباید در چارچوب نظریه محدود بماند و باید به آن عمل شود تا کار برای همه اقشار توانمند کشور فراهم شود.

علی زنجانی، فعال حوزه رمزارزها هم با بیان این‌که رمز ارز یا رمز مجازی، شکل خاصی از پول دیجیتال است که بر پایه علم رمزنگاری ایجاد شده است و استفاده از اصطلاحات آلت کوین، توکن، دستگاه ارز دیجیتال، ولت و صرافی آن‌لاین را رایج کرده است، گفت: رمزپول بانک مرکزی مانند رمزارزها بی‌پشتوانه نیست؛ به حاکمیت پولی لطمه‌ای وارد نمی‌کند؛ متفاوت از مفهوم پول‌های رایج (فیات) و رمزارزهاست و طیفی بینابین این دو مفهوم است؛ قابلیت سرمایه‌گذاری ندارد و تنها مانند اسکناس ابزار مبادله و یک ابزار پرداخت است.

فرشته بنی‌عامریان، فعال حوزه بازرگانی هم در ادامه گفت: من به آینده تجارت کشور امیدوارم و معتقدم با شرایطی که از سوی مسئولان ایجاد شده، می‌توان آینده روشنی را برای اقتصاد و تجارت ایران ترسیم کرد که البته نیازمند زمان است. همچنین باید بگویم که با توجه به این‌که در بخش صادرات مواد غذایی فعالیت دارم در صدد هستم تا نشان(برند)های مختلفی را در این حوزه گسترش دهم. هرچند در سال‌های گذشته صادرات روند کندتری داشت اما از این پس می‌توان برنامه‌ریزی بهتری داشت.

گفتنی است، این همایش با هدف گفت‌وگو و تبادل‌نظر بین اشتغال‌آفرینان و فعالان حوزه‌های اقتصادی کشور با جوانان برگزار شد تا انتقال تجربیات و درس‌آموخته‌های چهره‌های موفق امروز ایران به نوعی توسعه اقتصادی کشور را تسهیل کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارآفرینی اتاق بازرگاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است

علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • مدیرکل جدید پست استان فارس معارفه شد
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • قایباف:باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است