Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه توسعه بازار و صادرات ستاد نانو گفت: حدود 3میلیون دلار نانو دارو ها و قریب به یک میلیون دلار تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته صادر شده است علاوه براین یک و نیم میلیون دلار مربوط به کاتالیز بوده است.

قجاوند دبیر کارگروه توسعه بازار و صادرات ستاد نانو در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباره بودجه این ستاد اظهار کرد: حدود 130 میلیارد تومان بودجه ای است که برای ستاد نانو در نظر گرفته شده است که تقریبا معادل 5میلیون دلار می شود این درحالیست که بودجه سایر کشورهای فعال در حوزه نانو فناوری به چند ده میلیون دلار می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه ایران در رتبه چهارم در حوزه فناوری نانو قرار دارد افزود:حجم فعالیت هایی که ستاد انجام می دهد که از جمله آن می توان به توسعه منابع انسانی ، ترویج و تجاری سازی اشاره کرد، بسیار بالاست و باتوجه به جایگاهی کشور ما در آن قرار دارد بودجه برای این امر کافی نیست.

قجاوند ادامه داد: اگر بخواهیم مبلغ بودجه را به دلار در نظر بگیریم از سال های گذشته تاکنون این رقم کاهش یافته است اما درنهایت امیدواریم تا با هرمبلغی بهترین عملکرد را داشته باشیم.

 دبیر کارگروه توسعه بازار و صادرات ستاد نانو با اشاره به مبلغ بالای هزینه ها برای شرکت در نمایشگاه های مختلف بیان کرد: شرکت در نمایشگاه ها برای حمایت از شرکت ها در حوزه های مختلف لازم است اما دست کم باید یک میلیارد برای آن هزینه‌ شود.

وی درباره وضعیت صادرات محصولات نانو خاطرنشان کرد: در سال های اخیر 20 شرکت، محصولات خود را به 50 کشور صادر کرده اند که مبلغ آن به بالای 50هزار دلار می رسد. در این بین شرکت هایی نیز وجود دارند که با رقم های کمتری صادرات دارند. به صورت کلی حجم صادرات در سال گذشته 40میلیون دلار می رسد.

قجاوند ادامه داد: باتوجه به تحریم ها این رقم نسبت به سال قبل رشد مطلوبی داشته است و امیدواریم که این میزان در سال 1400 رشد مطلوبی داشته باشد.

 دبیر کارگروه توسعه بازار و صادرات ستاد نانو در پاسخ به سوالی مبنی براینکه کدام محصولات سهم بیشتری در صادرات دارند گفت: میزان صادرات در حوزه پوشش های لایه های نازک که ساختار نانو متری و ضخامت کمی دارند که در لنز دوربین، پنجره های دوجداره و شیشه عینک کاربرد دارند بیشتر است علاوه براین پوشش هایی که روی شیرآلات طلایی رنگ وجود دارند و مقاومت بالایی درخصوص سایش و محصولات شیمیایی دارند جزو محصولات صادراتی هستند.

وی با اشاره به صادرات محصولات نانو دارو عنوان کرد: حدود 3میلیون دلار نانو دارو ها و قریب به یک میلیون دلار تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته صادر شده است علاوه براین یک و نیم میلیون دلار مربوط به کاتالیز بوده است.

قجاوند درباره حل مشکلات تحریم ها برای فروش محصولات نانو اذعان کرد: بسیاری از محصولات به علت کیفیت و قیمت مطلوب در ببازارهای جهانی به فروش می رسند همچنین برخی شرکت ها محصولات را تحت نظر برند دیگری در کشور دیگر به فروش میرسانند اما در هر حال تحریم ها در فروش محصولات بی تاثیر نبوده است.

 دبیر کارگروه توسعه بازار و صادرات ستاد نانو در پایان درباره انعقاد قرار داد با سایر کشور ها تصریح کرد: با برخی کشورها از جمله ارمنستان از سال های قبل تفام نامه امضا کرده بودیم و با مالزی و تایلند قراردهایی امضا شده اند اما در بحث اجرایی ارتباط مثبت توسط شرکت ها ایجاد می شود.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا بودجه بودجه دلار فناوری دلار ایران فناوری رشد رشد پوشش پوشش دارو دارو مشکلات ارمنستان مالزی تایلند بودجه درآمد ارزی نانو فناوری ستاد نانو ستاد نانو میلیون دلار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۳۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اعلایی ظهر دوشنبه در دیدار با سفرای کشورهای کره جنوبی، نیوزلند، نیکاراگوئه و فیلیپین در جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: استان قزوین به عنوان یکی از استان‌های مهم کشور در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، گردشگری و سیاسی به حساب می‌آید و این استان آمادگی هرگونه همکاری خارجی با کشورهای مختلف را دارد.

وی با اشاره به مفاخر متعدد استان در زمینه‌های سیاسی، ورزشی، علمی و مذهبی ادامه داد: شهید رجایی رئیس جمهور شهید ایران و از فعالین و مبارزین انقلابی بودند که اصالت قزوینی داشتند و در مدت کوتاهی پس از ریاست جمهوری در یک اقدام تروریستی شهید شدند و به عنوان یکی از چهره‌های محبوب و دوست داشتنی کشور به حساب می آیند.

استاندار گفت: به دلیل دارا بودن ظرفیت‌های تاریخی قابل توجه در ایران خیلی از نقاط تاریخی کشور مغفول مانده است که جاذبه‌های تاریخی قزوین هم بر همین اساس زمینه خوبی برای معرفی بیشتر دارد.

وی با بیان اینکه قزوین یکی از اولین زیستگاه‌های زندگی بشر بوده است، افزود: در منطقه تاریخی سگزآباد در بوئین زهرا آثاری از انسان‌های اولیه کشف شده و تاریخ زیست آنها بسیار قدیمی است که بخشی از این کشفیات در موزه قزوین وجود دارد و آنها را مشاهده خواهید کرد.

اعلایی گفت: در تاریخ‌های نزدیک هم قزوین در دوران صفویه که از دوران‌های پرشکوه ایران به حساب می‌آید به مدت زیادی پایتخت ایران بوده است که بخشی از آثار آن دوران را هم در این سفر مشاهده خواهید کرد که به طور قطع منجر به شگفتی شما خواهد شد.

استاندار قزوین اضافه کرد: در منطقه الموت یکی از ظرفیت‌های قابل توجه تاریخی و طبیعی وجود دارد و در قلعه حسن صباح که فردا آن را بازدید خواهید کرد اتفاقات تاریخی متعددی رخ داده است.

وی افزود: استان قزوین از جهت اقتصادی یکی از استان‌های مهم ایران است و در حوزه صنعت و کشاورزی محصولات قابل توجهی از نیازهای کشور و برخی از کشورهای دیگر در استان قزوین تولید می‌شود.

اعلایی گفت: در حوزه‌هایی مثل شوینده‌ها، قطعات خودرو، مواد غذایی و محصولات صنعتی، استان قزوین جزو استان‌های برتر کشور است و این استان در حوزه محصولات و تولیدات دانش بنیان هم توانمندی‌های متعددی دارد که برخی از آنها تجاری سازی شده است.

استاندار قزوین اضافه کرد: دشت قزوین یکی از دشت‌های حاصل خیز کشور است و استان قزوین با وجود اینکه یک درصد مساحت کشور را دارد ولی تقریباً ۵ درصد غذای کشور را تولید می‌کند.

وی افزود: تمامی این ظرفیت‌ها و ظرفیت‌های بی شمار دیگری که در این فرصت نمی‌توان از آنها نام برد نشان دهنده این است که استان قزوین آمادگی لازم را برای هرگونه سرمایه گذاری خارجی دارد و از حضور تجار و سرمایه گذاران کشورهای مختلف استقبال می‌کنیم.

کد خبر 6098273

دیگر خبرها

  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی