Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مجید صدری رییس کمیسیون  اقتصاد نوآوری و  تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در خصوص راه اندازی سامانه ملی مجوزها بیان کرد: با راه اندازی این سامانه مراجعه به دستگاه ها برای دریافت مجوز به حداقل می‌رسد و ارزش امضاهای طلایی به حداقل می رساند چرا که برواکسی اداری در این شرایط کم و در هزینه ‌و ‌زمان صرفه جویی می شود چرا که مراحل صدور مجوز از طریق سامانه یکپارچه مجوزدهی صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بسیاری از پروسه های ادرای و امضاهایی که در حال حاضر برای صدور مجوز برای کسب و کارها در نظر گرفته شده غیر ضروری است و تنها شرایط را برای شروع کسب وکارهای نوپا سخت می کند. در طول مسیر مجوزدهی در سامانه ملی مجوزها بخش زیادی از مجوزهای مازاد برای مشاغل حذف و مسیر برای شروع کار تسهیل می شود.

رییس کمیسیون  اقتصاد نوآوری و  تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: در سامانه ملی مجوزها، مجوزهای غیر ضروری و‌مازاد پالایش می شود و اگر دستگاهی با مجوزهای غیر ضرور برای مشاغل سنگ‌اندازی کند به طور جدی با آنها برخورد خواهد شد چرا که با ورود کسب و کارهای جدید تولید در کشور رونق و شاهد رشد اقتصاد خواهیم بود. دستگاه‌های اجرایی به طور کامل باید این قانون را اجرا کنند و درصورت مخالفت با ورود به این سامانه و عدم حذف انحصار خود در اعطای مجوز، قطعا برخوردهایی با آن‌ها صورت خواهد گرفت.

صدری یادآور شد : صدور مجوز در سامانه ملی مجوز در حوزه بهداشت و درمان و کسب وکارهای حوزه سلامت می تواند پروسه های ادرای را به حداقل رسانده و مجوزهای مازاد را از مسیر بردارد. چرا که بسیاری از ضوابطی که در حوزه سلامت محور است مازاد است و راه اندازی این سامانه به حوزه سلامت کمک ویژه ای می کند. مجوزهای مختلف در حوزه سلامت بعضا غیرشفاف و فرآیندمحور نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمک ویژه ملی کسب وکار حوزه سلامت سامانه ملی مجوز حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها

به گزارش خبرگزاری مهر، میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی صنفی به شناسه یکتا برای صنف خرازان تهران امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در مسجد سید عزیزالله واقع در بازار بزرگ تهران برگزار شد و عبدالله اسفندیاری رئیس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، گفت: بر اساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.

رئیس اتحادیه خرازان تهران در ادامه تاکید کرد: الکترونیکی شدن مجوزها یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با آن دسته از افرادی است که غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند.

وی افزود: در حال حاضر یکی از چالش‌هایی که فعالان صنفی دارای مجوز با آن مواجه هستند این است که باید با واحدهای صنفی فاقد مجوز در شرایط نابرابر رقابت کنند.

این مسیول صنفی خاطرنشان کرد: الکترونیکی شدن مجوزها و منوط شدن ارائه خدمات به تبدیل مجوزها می‌تواند منجر به شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز شده و از ادامه فعالیت آنها به دلیل قطع شدن خدمات دولتی جلوگیری کند. تبدیل مجوزهای الکترونیکی اقدامی در راستای اجرای قانون تسهیل و گامی در راستای تحقق دولت الکترونیک است.

کد خبر 6097496

دیگر خبرها

  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه