Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@13:43:50 GMT

چه اعمالی در نیمه شعبان انجام دهیم؟

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۵۹۰۵

چه اعمالی در نیمه شعبان انجام دهیم؟

سخنران حرم بانوی کرامت گفت: مناجات و شب زنده داری، خلوت با خداوند، دعا و توسل، قرائت ادعیه، عبادت، دعا جهت تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام، برپایی مجالس جشن و سرور، شاد کردن دل مومنین و... از اموری است که در شب و روز نیمه شعبان باید انجام شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد طی سخنانی در حرم بانوی کرامت اظهار داشت: عمرانسان با سرعت بالا در حال گذر است و سعادتمند کسی است که از این عمر بهره کافی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آستانه نیمه شعبان قرار گرفته ایم و لازم است مومنین برای شب نیمه شعبان برنامه ریزی کنند و نهایت استفاده معنوی را از این شب مبارک داشته باشند.

فرحزاد گفت: طبق روایت امام باقرعلیه السلام، خداوند به ذات خودشان قسم خورده اند دعای درخواست کنندگان شب نیمه شعبان را مستجاب خواهند کرد.

استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: مناجات و شب زنده داری، خلوت با خداوند، دعا و توسل، قرائت ادعیه، عبادت، دعا جهت تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام، برپایی مجالس جشن و سرور، شاد کردن دل مومنین و… از اموری است که در شب و روز نیمه شعبان باید انجام شود.

وی تاکید کرد: همدردی با فقرا، آزاد نمودن زندانیانی که نیاز به مساعدت مالی دارند، گره گشایی از مشکلات شیعیان، تامین هزینه های مالی بیماران و… از اموری است که اگر در شب مبارک نیمه شعبان انجام شود ارزش مضاعفی دارد.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطر نشان کرد: طبق روایت، کسانی‌که با اقوام خود قطع رحم کنند مورد لعن خداوند قرار می گیرند به همین خاطر جایز نیست انسان به خاطر تنگ نظری و بهانه های مختلف با اقوام خود رفت و آمد نکند.

فرحزاد در ادامه گفت: حداقل صله رحم، احوالپرسی و سلام وعلیک و ارسال پیام کوتاه است و جایز نیست به صورت کلی صله رحم قطع شود چرا که در دین اسلام نهی شده است.

وی تاکید کرد: نیمه شعبان فرصت مناسبی برای شاد نمودن دل همدیگر، گره گشایی از مشکلات شیعیان، رفع کدورت ها و روز وساطت جهت ازدواج جوانانی است که مشکلات دارند و با سخت‌گیری خانواده ها نمی توانند ازدواج کنند.

کارشناس مذهبی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها اظهار داشت: در شب میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام قرار داریم و طبق فرموده امام حسین علیه السلام، شبیه ترین انسان‌ها به رسول خدا از نظر خلقت، اخلاق و منطق، حضرت علی اکبر علیه السلام می باشد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا حوزه علمیه قم امام زمان مشکلات دین خانواده ازدواج حضرت فاطمه حضرت علی امام حسین اخلاق نیمه شعبان علیه السلام نیمه شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟

به گزارش خبرنگار جماران، بیست و پنجم شوال سال 148 قمری مصادف است با سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، رئیس مکتب شیعه. دوران 34 ساله امامت آن حضرت مصادف بود با پایان عصر امویان و آغاز عباسیان. هر چند که این تغییر سلسله به لحاظ فعالیت های علمی شرایط خوبی را برای امام صادق علیه السلام فراهم آورده بود تا جایی که ایشان شاگردان بسیاری را تربیت کردند اما به لحاظ سیاسی در شرایطی می زیستند که حتی نمی توانستند وصی و امام بعد از خود را معرفی کنند از این رو با سیاست مدبرانه خود به گونه ای وصیت کردند تا جان وصی حقیقی خود (امام کاظم علیه السلام) را از خطر گزند منصور دوانیقی حفظ کنند، در این رابطه نظر شما را به حدیث زیر جلب می کنیم:

 

ابو ایوب نحوی می گوید: منصور در نیمه های شب مرا طلبید، به نزدش رفتم، دیدم روی کرسی (صندلی) نشسته و شمعی در برابرش است و نامه ای در دست دارد وقتی که بر او سلام کردم، نامه را به طرف من انداخت و گریه می کرد به من گفت: این نامه محمد بن سلیمان (والی مدینه) است که در آن خبر داده جعفر بن محمد علیهما السلام وفات کرده آنگاه سه بار گفت: انا لله و انا الیه راجعون. در کجا مانند جعفر (امام جعفر صادق علیه السلام) یافت می شود؟ سپس به من گفت: بنویس:

من آغاز نامه را نوشتم، گفت: (برای محمد بن سلیمان) بنویس، اگر او (امام صادق) به شخص معینی وصیت کرده است، او را احضار کن و گردنش را بزن.

(نامه را نوشتم و به سوی مدینه فرستاده شد.)

پاسخ نامه آمد و در آن نوشته شده بود: جعفر بن محمد علیهما السلام به پنج نفر وصیت کرده است که عبارتند از:

منصور دوانیقی 2. محمد بن سلیمان (والی مدینه) 3. عبدالله (یکی از پسرانش) 4. حمیده (مادر امام کاظم) 5. موسی علیه السلام (1)

در حقیقت وصی امام صادق علیه السلام همان موسی بن جعفر علیهما السلام بود ولی آن حضرت با این سیاست خواست جان وصی خود را حفظ کند. با توجه به اینکه عدم صلاحیت آن چهار نفر دیگر از نظر شیعیان روشن بود.

مطابق بعضی از روایات، منصور دوانیقی پس از دریافت جواب نامه گفت: مالی الی قتل هولاء سبیل من راهی به کشتن همه این پنج نفر ندارم.(2)

 

1. اصول کافی؛ ج 1، ص 310

2. اعلام الوری، ص 290

برشی از کتاب نگاهی بر زندگی امام صادق علیه السلام، ص 140-141

 

 

دیگر خبرها

  • دو توصیه کوتاه از امام صادق علیه‌السلام
  • آیین دمام‌ زنی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) در بندرعباس
  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • گیلان در سوگ سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • گیلان در سوگ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)
  • چگونه می‌توان راه و روش امام صادق (ع) را الگو قرار داد؟
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟