Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:53:47 GMT

مرکز تربیت محیط‌بان کشور مجدداً راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۶۴۵۱

مرکز تربیت محیط‌بان کشور مجدداً راه‌اندازی شد

ایسنا/البرز معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: این ظرفیت وجود دارد که ایران در بحث حفاظت از محیط زیست به الگویی برای جهان تبدیل شود و این امر با افزایش برنامه‌های آموزشی و جذب مشارکت مردم امکان پذیر است.

به گزارش ایسنا، نوراله مرادی روز دوشنبه ۲۳ اسفند در مراسم راه‌اندازی مجدد مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط بان کشور اظهار کرد: راه اندازی دوباره این مرکز مطالبه عمومی فارغ التحصیلان، کارکنان و فعالان محیط زیستی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این مرکز طی دو سال گذشته به یک مخروبه تبدیل شده بود، افزود: با تلاش فراوان و تلاش چند ماهه، این مرکز مجدد راه اندازی شد.

 وی در ادامه با اشاره به مفهوم حفاظت اضافه کرد: حفاظت یک کلمه چند وجهی است که آموزش یکی از وجوه آن است و زیبنده نبود که سازمان محیط زیست با این اهمیت و کارکرد مرکز آموزشی نداشته باشد.

این مسئول گفت: بر این اساس، عزم بر این شد که این مرکز راه اندازی و به روزهای رونق گذشته خود بازگردد.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: راه اندازی مجدد این مرکز با کار جهادی انجام شد و هیچ هزینه‌ای برای احیای این مجموعه بر روی دوش سازمان نگذاشتیم.

مرادی تاکید کرد: امیدواریم با نگاه به خرد بوم شناسانه ایرانی بتوانیم فضا و بستر مناسبی برای محیط زیست فراهم کنیم.

 وی ادامه داد: با راه اندازی این مرکز امیدواریم بتوانیم الگوهای تازه‌ای در حفظ محیط زیست و آموزش ارائه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهمیت آموزش در بحث حفاظت از محیط زیست به ویژه در میان نسل جدید توضیح داد: امیدواریم با برنامه ریزی و آموزش‌های ارایه شده، تک تک هموطنان بتوانند در هر روز یک اقدام محیط زیستی مثبت انجام دهد.

وی گفت: این ظرفیت وجود دارد که ایران در بحث حفاظت از محیط زیست به الگویی برای جهان تبدیل شود و این امر با افزایش برنامه‌های آموزشی و جذب مشارکت مردم امکان پذیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست راه اندازی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۶۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است

امین طلاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اخیراً شاهد انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی مبنی بر برداشت غیر اصولی بارناکل از لاک‌پشت‌های دریایی در استان بودیم که این اقدام غیرقانونی و مغایر با اصول حفاظت از محیط زیست است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بارناکل‌ها موجوداتی سخت‌پوست هستند که به طور طبیعی به سطوح سخت مانند صخره‌ها، کشتی‌ها، اسکله‌ها و حتی لاک لاک‌پشت‌های دریایی می‌چسبند، اظهار داشت: این موجودات بخش طبیعی از اکوسیستم دریایی هستند و می‌توانند فواید متعددی برای میزبان خود داشته باشند.

رئیس محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: برداشتن بارناکل‌ها از لاک لاک‌پشت‌های دریایی در اکثر موارد ضرورتی ندارد و این موجودات به ندرت به سلامتی لاک‌پشت‌ها آسیب می‌رسانند.

طلاب با تاکید بر اینکه برداشت غیر اصولی بارناکل‌ها می‌تواند برای لاک‌پشت‌ها استرس‌زا و آزاردهنده باشد و به پوسته آنها آسیب برساند و آنها را در معرض عفونت قرار دهد، تصریح کرد: برداشت بارناکل‌ها فقط در موارد خاص و توسط متخصصان مجرب و با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست باید انجام شود.

رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از مردم خواست در صورت مشاهده چنین اقداماتی، مراتب را به اداره کل حفاظت محیط زیست استان یا پاسگاه‌های ساحلی اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست دریایی و جانوران ارزشمند آن وظیفه‌ای همگانی است و همه باید در این راستا تلاش کنیم.

بارناکل، گروهی از بندپایان زیرشاخه سخت پوستان، رده ماگزیلوپودا یا آرواره پایان و خرچنگ‌های دریایی محسوب می‌شود.

این جانور سخت پوست، معمولاً به سطوح مختلف آب از جمله صخره‌ها، اجسام غرق شده در آب، سازه‌های آبی و حتی بدنه کشتی‌ها و قایق‌ها می چسبد.

بارناکل‌ها همچنین رابطه همزیستی با برخی جانوران دریایی مانند خرچنگ، لاک پشت، وال و مارماهی دارند. این سخت پوستان دارای صفحاتی هستند که آنها را در برابر جانوران شکارچی محافظت می‌کند.

کد خبر 6089606

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست