Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@10:12:15 GMT

نامه تشکل های دانشجویی به استاندار همدان

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۶۸۳۹

نامه تشکل های دانشجویی به استاندار همدان

در نامه تشکل های دانشجویی به استاندار همدان آمده است: با توجه به روز‌های پایانی سال و گذشت ۱۵۰ روز از فعالیت در استان  تشکل های دانشجویی سوالاتی دارند و خواستار پاسخ به آن ها هستند.

پرسش های دانشجویان به شرح ذیل است:

۱- با عنایت به ظرفیت‌ها و توانمند‌ی های مختلف طبیعی، صنعتی و نیروی کار متخصص، الگو‌ی پیشرفت و توسعه‌ی اقتصادی مد نظر حضرتعالی و تیم همراه شما دارای چه مبنا یا مبانی مشخصی است؟ چه راهکار‌هایی برای مقابله با بحران‌های موجود در استان دارید و اساسا مهمترین بحران‌هایی که استان همدان با آن مواجه است را چه می‌دانید؟

۲- آیا برنامه مشخصی در زمینه ها‌ی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به‌صورت کلان تدوین و نگارش شده است یا خیر؟ در
صورت تدوین، لطفا در بازه‌ی تعیین شده) طی ۱۵ روز آینده (منتشر فرموده و در صورت عدم نگارش، دلایل عدم نگارش را با
گذشت پنج ماه از زمان انتصاب خود ذکر نموده و بنا بر مطالبه‌ی مقام معظم رهبری یک بازه‌ی زمانی جهت تدوین و انتشار آن
تعیین بفرمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳- با توجه به تذکر صریح رهبر معظم انقلاب اسالمی و هشدار چند باره‌ی نماینده محترم، ولی فقیه در استان) تقریبا هر هفته از
تریبون نماز جمعه (و همچنین دلسوزان استان مبنی بر عدم دخالت جریان‌های سیاسی و نمایندگان مجلس در انتصابات و وجود حرف و حدیث ها‌ی فراوان مبنی بر دخالت تنی چند از نمایندگان مجلس در انتصابات استان، خواهشمندیم روند انتصاب و گزینش صورت گرفته مدیران در اداره کل‌های آموزش و پرورش، صنعت معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، مسکن و شهرساز‌ی و کار و رفاه اجتماعی را به صورت شفاف منتشر فرموده و با مردم استان در میان بگذارید. خواهشمند است برنامه‌های اجرایی و عملیاتی عزیزانی که به عنوان مدیرکل در ادارات نامبرده منصوب شده اند را منتشر فرموده و بفرمائید رصد عملکردی این عزیزان توسط چه کمیته و نهادی در استانداری در حال انجام است؟

۴- به خوبی می‌دانیم که روند تغییر در بدنه‌ی مدیران کشور به کندی در حال انجام است و به تبع استان همدان نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما باتوجه به ظرفیت سرشار نیروی انسانی متخصص و مجرب موجود در استان همدان، علت عدم تغییر تعداد زیادی از مدیران کل حاضر، استانداری را با توجه به تذکر ریاست محترم جمهوری مبنی بر عدم به کارگیری مسببان وضع موجود را به صورت تفصیلی توضیح فرمائید.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تشکل های دانشجویی استانداری همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۶۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی استاد جامعة المصطفی العالمیه در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: حضرت آیت الله خامنه‌ای از محضر پدر بزرگوار بهره گرفتند و بحث قرآنی را تحت تاثیر سیدهاشم میردامادی پدربزرگ مادری خود که در مسجد گوهرشاد تفسیر می‌گفتند و بحث انس با قرآن را تحت تاثیر مادر فرا گرفتند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی افزود: حضرت آیت الله خامنه‌ای ۶ سال محضر علامه طباطبایی را درک کردند و در تفسیر قرآن تحت تاثیر استاد خود بودند.

وی گفت: حضرت آیت الله خامنه‌ای را می‌توان محصول سه مکتب شیعی حوزه مشهد، نجف و قم دانست، و سیره حوزوی ایشان هم اشرابی از تعبد حوزه مشهد، عقلانیت حوزه قم و ولایت مداری حوزه نجف است.

دبیر علمی همایش بین المللی حضرت آیت الله خامنه‌ای گفت: تفسیره سوره برائت ایشان در ۷۰۰ صفحه ارائه شده که حاصل زحمت آقای ربانی است.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی به سابقه تفسیر آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و افزود: ایشان سال ۱۳۵۸ هفته‌ای یکبار به قم آمده و تفسیر می‌گفتند همچنین رهبر انقلاب سال ۶۰ تا ۶۱ برای پاسداران تفسیر سوره‌های حشر و جمعه، ممتحنه، مجادله را می‌گفتند و سال ۶۹ -۷۰ تفسیر حمد را برای دانشجویان می‌گفته است.

وی بر اهمیت و جایگاه مرجعیت علمی قرآن در اندیشه حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره نمود و اظهار داشت: رهبر انقلاب تصریح دارند که «مساله قرآن و مرجعیت قرآن و رجوع به قرآن و استفهام از قرآن در مسائل گوناگون فکری، عملی، اجتماعی، سیاسی، حکومتی و ... خیلی چیز مهمی است. ما واقعا در این زمینه‌ها کم کاریم».

دبیر کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب بر موضوع جهت دهی به علوم انسانی بر اساس مبانی قرآنی تأکید نمود و با بیان این که علوم انسانی فعلی باید تحولات عمیق و پایداری داشته باشد، یادآور شد: رهبر انقلاب علوم انسانی فعلی را ترجمه قبل و شکل گرفته مبانی اومانیستی و سکولاریستی دانسته‌اند، از طرفی هدایت قرآن را عام و شامل تمام علوم می‌دانند که در مبانی و اهداف تاثیرات بسزایی دارد؛ ایشان ضمن تصریح بر اهمیت بازشناسی علوم انسانی بر اساس قرآن به تولید علوم انسانی قرآن بنیاد تاکید دارند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی سپس به تاثیر این کنگره بر فضای دانشگاهی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۳۳ پایان نامه ارشد و دکتری در مراکز مختلف تحت تاثیر این کنگره گرفته شده است.

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر مرجعیت علمی قرآن کریم گفت: براساس تاکیدات رهبر انقلاب دو واحد درس مرجعیت قرآن در برخی دانشگاه‌ها و جامعة المصطفی العالمیه ارائه می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی در بخش پایانی سخنان خود به اهداف و رویکرد‌های کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۱۸۰ مرکز علمی، حوزوی و دانشگاهی در این کار عظیم مشارکت کردند و ۱۶ کارگروه علمی در راستای برگزاری این کنگره هم شکل گرفته است.

وی معرفی کتاب ها، مقالات، پایان نامه‌ها و سایت‌ها مبتنی بر ۷۰۰ ریز موضوع را از جمله دستاورد‌های دبیرخانه این کنگره دانست و اظهار داشت: در این کنگره بیش از ۵۳ نشریه و ۲۲ ملی علمی پژوهشی مقالات برگزیده را چاپ خواهند کرد.

دبیر علمی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب یادآور شد: ۲۱۱ پیش نشست و ۷۸ کارگاه آموزشی، ۱۵ کرسی مرتبط با کرسی‌های ترویجی نظریه پردازانه در ۳۰ شهر و ۱۵ استان برگزار و ۲ هزار و ۵۰۰ چکیده و حدود  هزار و ۹۰۰ مقاله هم دریافت شده است.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی به دریافت مقالات همایش به ۲۱ زبان زنده دنیا اشاره کرد و گفت: در تلاشیم تا این کنگره در شهر‌های متعدد ایران برگزار شود، لذا در داخل کشور شهرهای تهران، قم، مشهد، اصفهان، تبریز و شیراز انتخاب و در خارج از کشور نیز در کشور‌های لبنان و سوریه، هند، افغانستان، پاکستان، اندونزی و برخی از کشور‌های آفریقایی اعلام آمادگی کردند.

دیگر خبرها

  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • واقعا در اعتراضات دانشجویی آمریکا، تک تیرانداز حضور داشت؟ + تصاویر
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • ادامه حمایت تشکل‌های دانشجویی از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ترجمه و شرح «فصوص الحکم» به قلم علی شالچیان منتشر می‌شود
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی