Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:33:34 GMT

دلیل گرانی قیمت کیف و کفش در بازار

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۷۱۰۰

دلیل گرانی قیمت کیف و کفش در بازار

ایسنا/اصفهان رئیس اتحادیه کفاشان اصفهان با اشاره به افت رکود شدید بازار کیف و کفش در آستانه نوروز، گفت: خرید کیف و کفش در اصفهان نسبت به سال گذشته حدود ۶۰ درصد کمتر شده است.

اکبری زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رکود شدید بازار کیف و کفش در آستانه شب عید، اظهار کرد: متأسفانه شاهد افت شدید تمام بازارها هستیم، از یک طرف قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته و از سوی دیگر اقتصاد ایران در انتظار نتیجه برجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره قیمت بالای کیف و کفش در بازار، توضیح داد: امسال مواد اولیه تولید کیف و کفش و همچنین هزینه دستمزدها، کرایه‌ها و قیمت حامل‌های انرژی افزایش داشته که این موجب قیمت بالای کفش در بازار شده است.

رئیس اتحادیه کفاشان اصفهان با بیان اینکه برای دوخت یک کفش حدود ۶۰  قلم مواد اولیه نیاز است، توضیح داد: امسال قیمت چرم، چسب، میخ و ... افزایش یافته که این موجب افزایش قیمت کفش شده است، از سوی دیگر مردم در بازار استقبالی برای خرید نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه ۹۹ درصد کفش موجود در بازار اصفهان تولید داخل و حدود ۵ درصد کفش‌های ورزشی و اسپورت وارداتی است، گفت: نیاز کشور به کفش ۲۴۰ میلیون جفت است، درحالیکه بالای ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلیون جفت تولید داشتیم که مازاد این نیاز قابلیت صادرات دارد.

زاهدی به تمایل مردم به خرید کفش‌های برند ایرانی، اظهار کرد: خرید کیف و کفش در اصفهان نسبت به سال گذشته حدود ۶۰ درصد کمتر شده است و مردم بیشتر برای فرزندان خود خرید می‌کنند.

وی درباره فروش اینترنتی کیف و کفش و تأثیر آن در بازار، گفت: اصفهانی‌ها تمایل به خرید حضوری کیف و کفش دارند و خریدهای اینترنتی بر شرایط بازار نقشی نداشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کیف و کفش كفش نوروز کیف و کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.


وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است، براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد