Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالعلی کریمی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت گاز استان استان فارس گفت: استان فارس استان برتر و در قله قرار گرفته و منابع انسانی بسیار غنی در فارس از ثروت‌های این استان است که در سطح کشور دارای مسئولیت‌های مختلف درخشان هستند.

عبدالعلی کریمی با بیان اینکه استان فارس ۱۵ درصد گاز کشور را تامین و خطوط اصلی گاز کشور از استان فارس عبور می‌کند، گفت: امیدواریم وزارت نفت عنایت خاص به صنعت گاز استان داشته باشند چراکه یکی از اصلی‌ترین موتور‌های محرکه صنعت و ثروت کشور گاز است و کار شما بسیار ارزشمند و مورد تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی با بیان اینکه استان فارس یک استان کشاورزی است، اما منابع آبی به شدت رو به تحلیل رفته افزود: روزی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم تولید می‌شد که امروز به ۷۰۰ هزار تن رسیده به این دلیل که منابع آبی رو به تحلیل است پس استان باید به سمت صنعتی شدن برود.

معاون استاندار فارس با بیان اینکه اقدامات خوبی در صنعت انجام شده، اما بسیار ضروری و لازم است که سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در صنعت انجام شود، بیان کرد: پتروشیمی‌ها در استان رو به پیشرفت است و برای گازرسانی این واحد‌ها و صنایع مرتبط با آن‌ها باید اقدام کرد.

کریمی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد صنعتی برویم، عنوان کرد: با توجه به وضعیت کشاورزی استان در جهت صنعتی شدن باید قدم برداریم و امروز ۹۵ درصد از شهر‌های استان و ۹۹.۲ درصد از روستا‌های استان گازرسانی شده است.

وی با بیان اینکه ۳۲ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی شده است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری توسعه صنعت و تولید گاز همچنین سرمایه گذاری اجتماعی در روستا‌ها و شهر‌ها باید مورد توجه باشد.

سید جلال نورموسوی، مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه کشور با ثبات در مسیر توسعه اقتصادی حرکت می‌کند، گفت: در بخش گاز ما باید خدمتگزاری را به گونه‌ای انجام دهیم تا رضایت مردم فراهم شود.

وی با بیان اینکه انتظارات فراتر از خدمات انجام شده است، گفت: باید خدمت‌رسانی به نحوی باشد که دغدغه و نگرانی تامین گاز وجود نداشته باشد به طوری که به روش سنتی ادامه ندهیم، چون این روش جوابگو نیست.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: گاز محور توسعه است و باید با استفاده از تکنولوژی خدمت‌رسانی مستمر باشد، اما هزینه خدمت کاهش و رضایت‌مندی افزایش یابد.

نورموسوی تاکید کرد: باید خدمات را به سمت هوشمند و دانش‌بنیان ببریم هوشمندسازی زمینه‌ای برای مدیریت مصرف است گاز نباید در مسیر هدر رفت باشد بلکه ارزش افزوده برای کشور بیاورد بنابراین باید با هوشمندسازی بهره‌وری در گاز را بیشتر کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ تا ۸۰ درصد گاز سوخته می‌شود که با شدت انرژی چهار برابری نسبت به دنیا قابل پذیرش نیست، افزود: این امکان را داریم که با استفاده از تکنولوژی به گونه‌ای مدیریت کنیم تا در زمستان با کسری روبه‌رو نشویم، چون صنایع آسیب می‌بینند.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران عنوان کرد: ظرفیت‌هایی در گاز استان فارس وجود دارد، باید همه خدمات تکنولوژی محور شود تا خروجی این باشد که گاز در جایی که ارزش افزوده دارد استفاده شود.

وی با بیان اینکه باید خود را در ورطه انجام امورات سنگین بیندازیم و نگاه جهادی در کار داشته باشیم، گفت: تولید یک بخش است، اما مکانیزم انتقال سخت است و جز با کار جهادی امکانپذیر نیست.

علی‌اکبر میدان‌شاهی مدیرعامل جدید شرکت گاز استان فارس نیز با اشاره به اینکه با معادلاتی که در جهان رخ داده شرکت گاز نقش اساسی دارد، افزود: با سیاست‌های درست گاز می‌تواند هم در عرصه داخلی و هم بین‌المللی نقش‌آفرین باشد و طول شبکه‌گذاری ادارات گاز در استان‌ها مایه مباهات است.

وی با بیان اینکه در زمینه گازرسانی به روستا‌ها اقدامات خوبی رخ داده است، گفت: این امر تثبیت جمعیت روستایی، جلوگیری از مهاجرت و رونق روستایی را در پی دارد و هزینه‌کرد در گازرسانی سرمایه‌گذاری اجتماعی است.

میدان‌شاهی با بیان اینکه علاقه قلبی خودم بازگشت به استان فارس بوده است، بیان کرد: با همت می‌شود به هر خواسته‌ای رسید، از لایه‌های پایین سازمان شروع کردم و با تلاش به این مرتبه رسیدم.

مدیرعامل گاز استان فارس با بیان اینکه توجه به منابع انسانی همواره مورد تاکید من بوده است، افزود: باید از این منبع که ثروت اصلی هر سازمانی است به خوبی استفاده شود، فرصت‌های خوبی در استان داریم عبور چندین خط انتقال از کریدور استان ظرفیت خوبی است و نخستین ماموریت من بررسی سند آمایش استانی است تا استان به اعتلای خود برسد.

میدان‌شاهی با بیان اینکه فارس پشتیبان منطقه جنوب عسلویه است که دومین سیاست من استفاده از این فرصت است، گفت: وجود دانشگاه شیراز، نظام مهندسی و پیمانکاران توانمند از دیگر ظرفیت‌های استان است که هنوز از این ظرفیت بهره‌گیری کامل نشده است و باید استفاده از این پتانسیل مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه بازنشستگان شرکت گاز یار دوازدهم من هستند که همواره دغدغه شرکت گاز را دارند، افزود: قول می‌دهم با پتانسیل منابع انسانی تا ۲ سال آینده شرکت گاز استان در حوزه کمی و کیفی شرکت برتر شود و با پویایی نقش اثربخشی در اقتصاد استان داشته باشند.

میدان‌شاهی با بیان اینکه باید به سمت صنعت و تکنولوژی‌های هایتک برویم، چون کشاورزی دیگر جوابگو نیست، افزود: از مسئولان استانی تقاضا می‌کنم حمایت کنند تا استان فارس را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

غلامعباس حسینی مدیرعامل سابق شرکت گاز استان فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه گازرسانی به صنایع را در اولویت قرار دادم، گفت: با همه سختی‌ها و با وجود تحریم‌ها بیش از ۲ هزار صنعت به شبکه سراسری گاز وصل شدند.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از وعده‌ها اولویت گازرسانی مناطق محروم استان و صعب‌العبور و جنگلی بود که امروز بیش از ۸۰۰ روستا به شبکه سراسری وصل شدند، افزود: اکثر روستا‌ها قرار بود گازرسانی نشود و از طریق سی ان جی سوخت‌رسانی شود، اما امروز گازرسانی شدند.

مدیرعامل سابق گاز استان فارس با بیان اینکه از شش شهری که اکنون باقی مانده پنج شهر آماده است، بیان کرد: اگر مهندسی توسعه خط را گازدار کند تا چهار ماه آینده پنج شهر به شبکه وصل می‌شود و یک شهر باقی می‌ماند که تا سال بعد انجام می‌شود.

حسینی با بیان اینکه در سال ۹۷ و ۹۸ به صورت شبانه‌روزی کار می‌کردیم، اما هنوز کار‌هایی باقی مانده که باید انجام شود، تاکید کرد: روستا‌های محروم و دورافتاده که مجوز گرفته یا پیمانکار مشخص شده باید گازرسانی هم به این‌ها انجام شود.

وی با بیان اینکه ۱۴۰ روستا به تازگی مشمول گازرسانی شدند و نیاز است که کار برای این‌ها انجام شود، عنوان کرد: بیانیه گام دوم رهبری را باید مطالعه و از آن استفاده کنیم تا مشکلات مردم در هر حوزه برطرف شود
توجه به مردم و ارباب رجوع در بیانیه گام دوم آمده که باید در بحث گازرسانی به آن توجه شود.

مدیرعامل سابق گاز استان فارس با بیان اینکه در چهار سال گذشته کل بودجه را جذب کردیم، افزود: یکی از آروز‌های دیرینه من خط مشکان است که هنوز به اتمام نرسیده، ۵۰ درصد پیشرفت دارد و شرق استان و صنایع مستقر در این منطقه را بیمه می‌کند که پیمانکار برای این خط قول داده تا چهار ماه ابتدایی سال آینده تکمیل کند شما نیز این امر را پیگیری کنید تا به نتیجه برسد.

او با بیان اینکه در بحث مقاوم‌سازی شهر شیراز کار‌هایی انجام شده، اما هنوز نیاز است دنبال شود، بیان کرد: بلوک‌بندی شیراز انجام شده که در مواقع اضطراری یک شیر قطع شود دیگر مناطق مشکلی نخواهند داشت.

حسینی با بیان اینکه در بخش شبکه‌های فرسوده شیراز سالانه ۴۰ کیلومتر تعویض شده، اما هنوز نیاز است که شبکه فرسوده تعویض شود، گفت: رینگ شهر شیراز هم به خوبی انجام شده و سه ایستگاه شهر رینگ شده که با از دست رفتن یک ایستگاه سایر ایستگاه‌ها برقرار است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گاز فارس سوخت گاز گاز استان فارس شرکت گاز استان استان فارس سرمایه گذاری میدان شاهی انجام شده انجام شود روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۸۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی

استاندار خراسان رضوی، گفت: در مجموع ۱۵۰ همت در دو سال و نیم گذشته در بحث صنعت و معدن خراسان رضوی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری  با حضور در محل استودیو نمایشگاه ایران اکسپو 2024 تهران، اظهار داشت: این نمایشگاه توسط وزارت کشور با محوریت استانداری‌ها سال گذشته و امسال برگزار شد و هدف آن معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان‌ها است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به رویکرد تشکیل زنجیره‌های ارزش افزود: یکی از مزیت‌هایی که خراسان رضوی دارد، وجود بارگاه منور رضوی در این استان و مشهد بوده که مزیتی را برای این خطه ایجاد کرده است لذا این امر مهم را یک ظرفیت مهم و استثنایی می‌دانیم.

وی با تاکید بر اینکه موضوع زیارت یک زنجیره ارزش است، تصریح کرد: با استفاده از این ظرفیت، به وسیله موضوع زیارت و تشرف به بارگاه منور رضوی بسیاری از مسائل اجتماعی و اقتصادی ما حل می‌شود.

نظری به دومین زنجیره ارزش استان پرداخت و ادامه داد: مزیت دیگر استان خراسان رضوی معادن آن است. بر این‌ اساس 30 درصد از سنگ آهن فولاد کشور در استان خراسان رضوی و شهر خواف تامین می‌شود.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مسئله ترانزیت از دیگر زنجیره‌‌های ارزش استان خراسان رضوی است، تصریح کرد: کوتاه‌ترین بخش مربوط به کریدور شمال به جنوب در شرق کشور واقع شده که مبدا آن چابهار است، لذا این کریدور از شرق کشور امتداد پیدا می‌کند و به کشور روسیه و کشورهای آسیای مرکزی می‌رسد و ظرفیت ترانزیتی خوبی برای ایران ایجاد می‌‌کند.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی یک استان کشاورزی و دارای فراورده‌های کشاورزی است، گفت: همچنین بیشترین صنایع غذایی در استان خراسان رضوی فعالیت‌ می‌کنند اما در این نمایشگاه دو زنجیره ارزش «زیارت و گردشگری» و زنجیره «فولاد» معرفی می‌شوند.

نظری بیان کرد: استان خراسان رضوی یکی از مهم‌ترین نمادهای اقتصاد بدون نفت را دارا است که بر این اساس بیش از 95 درصد اقتصاد استان ما بخش خصوصی است.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: در بخش صنعت و معدن حدود 5 هزار و 600 واحد صنعتی معدنی داریم. همچنین 125 همت سرمایه‌گذاری شده است و طی دو سال و نیم گذشته 1342 پروانه جدید بهره‌برداری برای واحدها صادر کرده‌ایم. باید گفت؛ حدود 730 پروانه جدید و 612 پروانه توسعه‌ای بوده و جمع سرمایه‌گذاری در این واحدها حدود 50 همت است. 

وی خاطرنشان کرد: 53 واحد عمده در دست اقدام و ایجاد است که تا پایان دولت با 97 همت سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری می‌رسند. در مجموع 150 همت در دو سال و نیم گذشته در بحث صنعت و معدن سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

نظری به حوزه اشتغال پرداخت و تاکید کرد: میانگین نرخ بیکاری ما در خراسان رضوی 6.2 و بیش از 43 درصد نرخ مشارکت این استان است. همچنین صادرات غیرنفتی ما نسبت به سال گذشته 20 درصد رشد داشته است.

استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه چیزی به عنوان بیمه بیکاری که رشد کند نداریم، اظهار کرد: سال 1402 نسبت به 1401 حدود 16 درصد کاهش در این حوزه داشتیم.

وی به شرکت‌های دانش‌بنیان استان و ظرفیت‌های آنان اشاره کرد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار موثری به ویژه در حوزه تجهیزات پزشکی داریم. بر این اساس؛ تولید دارو، سی تی اسکن و ونتیلاتور از دستاوردهای خراسان رضوی است. در بحث صنایع قطعه سازی خودرو از صنایع تعیین کننده در کشور هستیم و یکی از زنجیره‌های ارزش ما خودرو و قطعات خودرو است.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی