Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا صادق آزادمنش دوشنبه در جمع خبرنگاران در اهواز بیان کرد: ۱۱۷ پایگاه اورژانس زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، ۱۹۰ پایگاه در خوزستان، چهار فروند بالگرد در اهواز، دزفول، مسجدسلیمان و بهبهان، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس و بیش از یک هزار نفر نیروی اورژانس خدمات رسانی را در صورت بروز حوادث احتمالی را انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بالگردها به گونه ای چیدمان شده اند که تمام مناطق استان به خصوص سخت گذرا را پوشش دهند.

آزادمنش به آماده باش اورژانس در چهارشنبه سوری اشاره کرد و ادامه داد: تمام بیمارستان های خوزستان به ویژه سوانح و سوختگی برای  خدمات رسانی به آسیب دیدگان احتمالی چهارشنبه سوری در آماده باش کامل هستند.

معاون اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تمام پایگاههای اورژانس ۱۱۵ خوزستان برای خدمات رسانی آمادگی دارند و ۴۵ پایگاه شهری به صورت مستقیم با همکاری نیروی انتظامی، آتش نشانی و هلال احمر وظیفه امدادرسانی را انجام می دهند.

وی توضیح داد: در شب چهارشنبه سوری آمبولانس ها در مناطق پرتردد شهر اهواز از جمله زیتون کارمندی و کیانپارس مستقر هستند؛ در چهارشنبه سوری سال گذشته ۱۲ مصدوم و بدون فوتی گزارش شد.

آزاد منش بیان کرد: درایام نوروز ایستگاههای سلامت در مبادی ورودی استان در شهرستان های دزپارت، اندیمشک و هندیجان با هدف اطمینان بخشی و ارائه خدمات درمانی اولیه راه اندازی شده است.

معاون اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به وجود ۲۰ یادمان راهیان نور در استان گفت: سه یادمان در مزارشهدای هویزه، طلائیه هویزه و فتح المبین شوش به صورت مستقیم توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز و اورژانس پیش بیمارستانی مدیریت می شود که پزشک و پرستار در این یادمان ها مستقر هستند.

وی اضافه کرد: در ایام نوروز پایگاههای اورژانس در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۷ تا ۲۰ از پایگاهها خارج و در محور اصلی مستقر می شوند.

آزاد منش بیان کرد: میانگین استاندارد زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه در مناطق شهری بین هشت تا ۱۰ دقیقه و در جاده ها ۱۵ دقیقه است، در شهرهای کوچکتراستان به ۶ تا هفت دقیقه می شرد اما در اهواز در حوزه شهری و جاده ای به استاندارد نزدیک هستیم.

معاون اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه گفت: یکی از مشکلات در زمان وقوع حوادث جابجایی مصدومان توسط خودروهای شخصی است که به مردم  توصیه می شود در اینگونه مواقع حتما با ۱۱۵ تماس بگیرند.

وی  گفت: در جاده ها که مصدومان دچار تروما می شوند به علت حمل ناصحیح، آسیب بیشتری به خصوص از ناحیه نخاع به بیمار وارد می شود و بهتر است تا زمان رسیدن آمبولانس در زمان تاخیر با اورژانس در تماس باشند تا توصیه های لازم ارائه شود.

برچسب‌ها خوزستان سازمان اورژانس کشور اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان سازمان اورژانس کشور اهواز خوزستان سازمان اورژانس کشور اهواز دانشگاه علوم پزشکی اهواز اورژانس پیش بیمارستانی چهارشنبه سوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصدوم شدن مرد ۶۰ ساله براثر حمله خرس در دزفول
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود