Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، درباره حمله موشکی روز گذشته جمهوری اسلامی ایران به مرکز جاسوسی موساد در اربیل، گفت‌وگویی با حسن هانی‌زاده، کارشناس مسائل منطقه داشته‌ایم. هانی‌زاده در ابتدا با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از مدت‌ها قبل درباره احتمال مقابله با اقدامات تخریبی که ازطریق مناطق اقلیم کردستان عراق علیه مرزهای کشورمان صورت می‌گرفت هشدار داده بود، گفت: «مقامات ایران بارها درباره حضور برخی عناصر مخرب در اربیل هشدار داده بودند، به‌ویژه اینکه گروهک‌های تروریستی در سال‌های اخیر، بارها ازطریق اربیل و دیگر مناطق اقلیم کردستان عراق به ایران وارد شده و علیه مردم مناطق کردستان ایران عملیات تخریبی انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل ایران پس از هشدارهای مکرر به مقامات اقلیم کردستان عراق، ناچار شد به این پایگاه حمله موشکی کند تا مانع ادامه فعالیت‌های تخریبی رژیم‌صهیونیستی علیه کشورمان شود. این حق جمهوری اسلامی ایران به‌لحاظ بین‌المللی است که کانون فتنه و ناامنی‌هایی را که علیه امنیت ملی کشور است، از بین ببرد. به هرترتیب، حمله‌ای که صورت گرفت، بعد از چندین‌بار هشداری بود که ایران داده بود. درنهایت باید گفت درنتیجه این حمله می‌توانیم شاهد کاهش عملیات تخریبی رژیم‌صهیونیستی، چه در سوریه و چه در اقلیم کردستان علیه منافع کشورمان باشیم. »

این کارشناس مسائل منطقه اشاره‌ای هم به اقدامات مخرب رژیم‌صهیونیستی برای برهم زدن روند مذاکرات وین کرد و همزمان با اینکه اقدام تنبیهی ایران را بجا برشمرد، گفت: «رژیم‌صهیونیستی طی سال‌های گذشته تلاش کرد بر روند مذاکرات ایران و کشورهای ۱+۴ در وین تاثیر بگذارد و روند گفت‌و‌گوها را تخریب کند. فشارهایی که رژیم‌صهیونیستی مخصوصا به سه کشور فرانسه، انگلستان و آلمان وارد کرد، صرفا به این دلیل بود که در مذاکرات وین، امتیازی به ایران داده نشود، اما درطول چهارماه گذشته که روند مذاکرات وین به یک نقطه قابل‌اتکا رسیده است، شاهد آن هستیم که رژیم‌صهیونیستی خود برای تخریب آن وارد عمل شد.

نفتالی بنت، نخست‌وزیر این رژیم به آمریکا، اروپا و حتی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس سفر کرد تا بتواند بر این روند اثرگذار باشد؛ همچنین وزیر خارجه رژیم‌صهیونیستی با هدف تخریب روند مذاکرات سفرهایی داشت که البته درنهایت خیلی موثر واقع نشد، زیرا ایران درطول مذاکرات اخیر در وین، اسناد مهمی را برای همکاری با جامعه جهانی و تاکید بر اینکه تحریم‌ها علیه کشورمان غیرقانونی و ظالمانه هستند ارائه داد که درنتیجه آن، رویکرد سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان به‌سوی تعامل محترمانه با کشورمان حرکت کرد و آنها پذیرفتند تحریم‌هایی که علیه ایران اعمال شده تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی بوده و باید بخش مهمی از این تحریم‌ها ازجمله مساله تحریم نفتی کشورمان لغو شود. به همین دلیل رژیم‌صهیونیستی از تمام اهرم‌های فشار خود استفاده کرد، حتی عربستان هم همسو با رژیم‌صهیونیستی در این خصوص ورود کرد ولی درنهایت شاهد آن بودیم که شیوه گفت‌وگویی که ایران در مذاکرات وین به‌کار گرفت، کاملا موثر بوده ‌است و رژیم‌صهیونیستی شکست خورد.

بنابراین باید به این نکته توجه داشت که مساله حمله به اربیل کاملا متفاوت از مساله مذاکرات وین است و هیچ‌گونه ارتباطی بین این دو مقوله وجود ندارد. طبیعتا حضور افسران موساد درکنار مرزهای ایران برای امنیت ملی کشورمان خطرآفرین است و به همین دلیل این اقدام تنبیهی، صرفا برای جلوگیری از ماجراجویی‌‌های رژیم‌صهیونیستی انجام شده است.»

حسن هانی‌زاده در پایان هدف ایران از حمله موشکی به پایگاه موساد در اربیل را تشریح کرد و گفت: «رژیم‌صهیونیستی دو تن از فرماندهان سپاه را در سوریه به شهادت رساند که یک اقدام تهاجمی ازسوی این رژیم علیه ایران محسوب می‌شد. به همین سبب موجب شد ایران هم خود را محق بداند تا هم انتقام این دو فرمانده را از آنان بگیرد و هم اینکه پایگاه‌های جاسوسی موساد در اربیل را منهدم کند. نکته مهم دیگر آنکه تعداد زیادی از رادارهای این پایگاه‌ها در شمال اربیل مستقر بوده است و از همان‌جا بود که رژیم‌صهیونیستی عملیات جاسوسی و تخریبی خود را علیه مرزهای شمال غربی ایران انجام می‌داد. طبیعتا اینها نگرانی ایران را برانگیخته است و مساله شهادت دو نیروی ایرانی در سوریه هم موجب شده که ایران به‌سرعت وارد عمل شود که هم بتواند انتقام آن دو شهید را بگیرد و هم اینکه پایگاه‌های جاسوسی موساد در اربیل را منهدم کند.»

منبع: روزنامه فرهیختگان

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هانی زاده ایران ناامنی حمله رژیم صهیونیستی موساد در اربیل اقلیم کردستان روند مذاکرات مذاکرات وین هانی زاده تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم

به گزارش شبکه الجزیره قطر، خلیل الحیه گفت: جنبش اقدام به بررسی این پیشنهاد خواهد کرد و پس از اتمام بررسی‌ها، حماس پاسخ آن را ارسال خواهد کرد.

این مقام حماس افزود که این پیشنهاد برای مذاکرات ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین ماه) به میانجی‌گران مصری و قطری تحویل داده شده بود.

این درحالی است که جمعه شب، «محمد نزال» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هرگونه دریافت پیشنهاد جدید به صورت رسمی توسط حماس را رد کرد و افزود که این گروه از هرگونه درخواست و پیشنهاد جدی در مورد مذاکرات استقبال می‌کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی جمعه شب اعلام کردند که مذاکرات برای مبادله اسرا با حماس به بن‌بست رسیده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که کابینه جنگ ۱۲ روز است که درباره پرونده اسیران مقاومت در نوار غزه بحثی نکرده و مذاکرات و جنگ به بن بست رسیده است.

در همین رابطه پایگاه خبری واللا رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که تصویر پیروزی کامل که بنیامین نتانیاهو وعده آن را داده بود، بین ساحل غزه و شهرک تخلیه شده المطله درهم شکست و پس از گذشت بیش از نیم سال از جنگ، کابینه رژیم صهیونیستی هنوز نتوانسته سیاست یا استراتژی مرحله بعد از جنگ را ارائه دهد.

بر اساس این گزارش، در چنین شرایطی، حماس ثابت و پابرجا مانده و دوباره به قدرت بازگشته و نتانیاهو به خاطر عدم فروپاشی ائتلاف خود، از اتخاذ تصمیم‌های سیاسی سخت خودداری می‌کند و همه را بلاتکلیف نگه داشته است.

همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو نیزگزارش داد که نتانیاهو، بنی گانتس وزیر جنگ اسبق، یوآو گالانت وزیر جنگ کنونی و هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اوضاع را پیچیده کردند و هیچ نگرش راهبردی برای نابودی حماس و حزب الله که شهرک‌های صهیونیستی در شمال را هدف قرار می‌دهد، ندارند، اما خط پایان این اوضاع پیچیده و درهم همچنان دور است، زیرا ایران وارد معادله شده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس
  • تشدید موج اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دوسالانه هنر ونیز
  • پاسخ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات را دریافت کردیم
  • جلال زاده: ایران در عملیات " وعده صادق" در راهبرد و تاکتیک رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد + فیلم
  • پاسخ رژیم صهیونیستی را در مورد مذاکرات دریافت کردیم
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • الهندی:پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادر به حفاظت از خود نیست
  • حماس: پاسخ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات را دریافت کردیم
  • حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم