Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@15:31:00 GMT

وضعیت کالاهای اساسی درشب عید

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۰۳۲۳

سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان تهران با بیان اینکه هم‌ اکنون حدود ۱۴ هزارتن مرغ در سردخانه‌های این استان وجود دارد، گفت: هیچ نگرانی برای بحث تامین مرغ وجود ندارد و با همکاری استان‌های تامین کننده این نوع گوشت، شب عید را بدون مشکل سپری می‌کنیم. ناطقان: سعید پازوکی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران سرانه مصرف مرغ در استان تهران را ۳۲ کیلوگرم عنوان کرد و اظهار کرد: تعداد واحدهای تولید کنننده مرغ در استان ۴۶ واحد است که حدود یک میلیون ۳۸۶ هزار قطعه جوجه ریزی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه روزانه حدود ۴۰ تن مرغ در استان تهران تولید می‌شود، گفت: نیاز صنف و صنعت استان به مرغ روزانه حدود هزار و ۴۰۰ تن است.

پازوکی خاطرنشان کرد: کمبود  مرغ در استان تهران از استان های اطراف نظیر مازندران، گلستان، قزوین، سمنان و گیلان تامین می‌شود.

وی مهمترین نکته‌ای که در حوزه مرغ در استان تهران  وجود دارد این است که استان تهران علاوه بر اینکه مصرف خودش را دارد بیشتر واحدهای توزیع کننده اصلی مرغ کشور نیز در این استان قرار دارد.

تولید روزانه ۲۶۰ تن تخم مرغ در استان تهران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران بابیان اینکه تولید روزانه تخم مرغ در استان تهران ۲۶۰ تن است، گفت: مصرف روزانه تخم مرغ در استان تهران حدود ۴۸۰ تن است که مابقی ناگزیر از سایر استانها  تامین می‌شود.

وی با اشاره به تمهیدات شرکت پشتیبان اظهار داشت: حدود ۶۰۰ تن مرغ و تخم مرغ آماده برای بازار داریم و ضمن اینکه واردات تخم مرغ نیز انجام‌ می شود.

پازوکی مصرف سرانه تخم مرغ در استان  تهران را ۱۲ کیلوگرم اعلام کرد و افزود: تعداد واحدهای تولید کننده تخم‌مرغ در استان تهران ۶۴ واحد است که در حدود  پنج میلیون و ۵۸۰ هزار  قطعه جوجه ریزی انجام‌ می شود.

وی بیان کرد: در بحث تخم مرغ نگرانی هایی پیرامون نوسان قیمت در بازار هست اما کمبودی وجود ندارد.

سالانه ۱۶۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تهران مصرف می‌شود

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: سه هزار و ۲۰۰ واحد تولید گوشت پرواری در استان تهران وجود دارد که سالانه ۳۷ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه نیاز به گوشت قرمز در استان سالانه ۱۶۰ هزار تن است، افزود: کمبود گوشت قرمز مورد نیاز شهروندان این استان از استان‌های دیگر تامین می‌شود.

پازوکی سرانه مصرف گوشت قرمز در استان را حدود ۱۲ کیلوگرم عنوان کرد و ادامه داد: حدود چهار هزار تن گوشت منجمد گاوی و هزار تن نیز گوشت گوسفندی ذخیره داریم، علاوه بر آن تمهیداتی در خصوص واردات گوشت قرمز اندیشه شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران دلیل نوسان گوشت قرمز را پایان فصل پروار بره ها اعلام کرد و گفت: بره های جدید نیز هنوز سن شان کم است و به زودی گوشت گرم بره، وارد می شود.

محدودیتی در تامین برنج وارداتی نداریم

پازوکی، مصرف سرانه برنج در کشور را حدود ۲.۲ دهم میلیون تن اعلام و خاطرنشان کرد: میزان باقی مانده از طریق واردات انجام‌می شود که سهمیه بهمن و اسفند استان حدود هفت هزار تن بود.

وی با بیان اینکه چهار هزار تن آن برنج هندی و سه هزار تن تایلندی است، ادامه داد: از این میزان حدود ۵۰ تا ۵۵ درصد آن جذب شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، با بیان اینکه سهمیه برنج باز است، افزود: واحدهای صنفی و شرکت های زنجیره ای که به برنج هندی و تایلندی نیاز دارند  اعلام کنند چرا که هیچ محدودیتی در تامین برنج وارداتی نداریم.

پازوکی به جلسات قرارگاه امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: تا امروز ۱۵۲ جلسه قرارگاه امنیت غذا در تهران تشکیل شده که این جلسات ۶۵۰ مصوبه داشته است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تعداد بازرسی های انجام شده بر محصولات اساسی را  قابل توجه دانست و اضافه کرد: از زمان برگزاری جلسات قرارگاه  ۳۷ هزار ۱۵۰ مورد بازرسی از واحد های صنفی صورت گرفته که  ۶ هزار و ۶۳۱  برگه تخلف صادرشده است.

وی همچنین به تامین نقدینگی دامداران  اشاره کرد و گفت: حدود ۲۱ میلیارد تومن دامدار کارت در قالب  ۴۱۶ فقره تامین اعتبار شده است و حدود ۱۹ میلیارد تومان هم تا الان جذب شده است و این روند ادامه دارد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، در خصوص بازار میوه شب عید نیز یادآور شد: سهمیه  استان تهران سه هزار تن  پرتقال  و هزار و ۸۰۰ تن سیب قرمز و سیب زرد به نسبت ۵۰ _۵۰ با کیفیت مناسب توزیع خواهد شد.

گفتنی است براساس مصوبات جلسه ستاد تنظیم بازار استان، تامین ۳ هزار تن پرتقال و ۱۸۰۰ تن سیب قیمت میوه شب عید بر اساس نظرات کارشناسی اعضای ستاد تنظیم بازار استان مشخص و قیمت هر کیلو پرتقال ۹ هزار تومان، سیب قرمز ۱۱ هزار تومان و سیب زرد ۱۲ هزار تومان تعیین شد. منبع: فارس برچسب ها: کالاهای اسای ، شب عید ، مرغ ، تهران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شب عید مرغ تهران تخم مرغ در استان تهران گوشت قرمز هزار تن شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟

بیش از دو سال از ایجاد قرارگاه مسکن در تهران می‌گذرد، قرارگاهی که قرار بود موجب جهش تولید در امر مسکن سازی بویژه ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت شود و حالا بعد از دو سال بررسی عملکرد این قرارگاه، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از خروجی اقدامات قرارگاه در تهران می‌گوید.

به گزارش ایسنا، بهمن ماه سال ۱۴۰۰،‌ علیرضا زاکانی شهردار تهران از تشکیل قرارگاه جهادی مسکن در شهرداری تهران خبر داد و اعلام کرد که شهرداری نمی‌تواند نسبت به مسکن مردم بی‌تفاوت باشد و در بخشنامه‌ای خطاب به همه مدیران ستادی و شهرداران مناطق، دستور تشکیل قرارگاه جهادی مسکن در شهرداری تهران صادر کرد.

زاکانی در حکم خود نوشت که از همه مدیران مربوطه شهرداری مطالبه دارم که «راه‌اندازی قرارگاه جهادی تأمین مسکن در شهرداری تهران برای مدیریت هماهنگ و همکارانه و مانع‌زدایی از همه فرآیندها، به حداقل رساندن زمان و حذف فرآیندهای موازی و زائد برای صدور مجوزهای لازم برای تولید مسکن در شهر تهران، در اولویت قرار دادن و بکارگیری همه ابزارهای مورد نیاز برای سرعت بخشی به نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد، شناسایی همه ظرفیت‌های تولید مسکن در شهر تهران و تلاش برای فعال‌سازی آنها، به میدان آوردن همه امکانات شهرداری تهران (شامل زمین، مجوزها و جز آن) برای تأمین مسکن و به ویژه مسکن استطاعت‌پذیر، فعال کردن اجرای بند ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری مبنی بر اتخاذ تدابیر لازم جهت تأمین مسکن برای افراد و گروه‌های بی‌بضاعت و کم‌استطاعت» را در دستور کار قرار دهند.

سیدمهدی هدایت مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز درباره هدف شهرداری تهران از ساخت مسکن «استطاعت پذیر» تأکید کرده بود: هدف ما از ساخت مسکن استطاعت پذیر در شهر تهران این است که در محل و محدوده هایی مسکن تولید کنیم که استطاعت مردم برای خرید آن جواب دهد. مسکن‌هایی که بیشتر روی آن کار می‌کنیم و برای آن پروژه تعریف کرده‌ایم، اغلب در پهنه جنوب و مناطق ۱۵،۱۸،۱۶،۱۹،۲۰،۲۱و۲۲ قرار دارد.

حالا بعد از گذشت حدودا دو سال،‌ فرصتی برای محک قرارگاه مسکن پیش آمده است و حمیدرضا صارمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفت وگو با ایسنا، درباره اثرات و ثمرات قرارگاه مسکن در شهر تهران به ایسنا می‌گوید: زمانی که شهردار تهران قرارگاه مسکن را تشکیل داد شاهد عقب‌ماندگی هشت ساله در ساخت مسکن بودیم. یعنی تعداد واحدهای مسکونی‌ که سالانه باید از تخریب و نوسازی احداث می‌شد بیش از ۲۰۰ هزار واحد در برخی سال‌ها بود که به حدود ساخت ۴۰ هزار واحد رسیده بود و فشار تقاضا نیز در تهران شکل گرفته بود، چراکه عرضه مسکن کم شده بود و به دلیل عدم تعادل بین عرضه و تقاضا قیمت مسکن در تهران به شدت رو به افزایش داشت.

وی با بیان اینکه مشکل کمبود مسکن در تهران را نمی‌شد با کارهای عادی پاسخ داد، ادامه می‌دهد: بخش خصوصی نیز به دلیل گران شدن زمین و بارگذاری کم براساس طرح تفصیلی، رغبتی برای ساخت و ساز در تهران نداشت و در بافت فرسوده نیز مشوق‌های لازم برای تشویق مردم به ساخت و ساز وجود نداشت.

صارمی با بیان اینکه شهردار تهران در ایجاد قرارگاه مسکن دو هدف داشت، می افزاید: شهردار تهران می‌خواست با ایجاد قرارگاه مسکن، رکود هشت ساله مسکن را متوقف کند و رشد تولید مسکن را به حداقل نیاز یعنی ساخت ۱۵۰ هزار واحد در سال برساند.

وی با بیان اینکه حدود دو سال از عمر ایجاد قرارگاه مسکن می‌گذرد، تاکید می‌کند: با ایجاد قرارگاه مسکن اتفاقات خوبی رخ داده است چراکه رکودی که در سال ۱۴۰۱ وجود داشت و آمارها نشان می‌داد که تعداد واحدهای مسکونی به حدود ۴۰ هزار رسیده بود، حالا به نزدیک ساخت ۷۰ هزار واحد رسیده که دستاورد خوبی است و حدود ۱۶ هزار واحد نیز در بافت فرسوده بوده است.

زمانی که شهردار تهران قرارگاه مسکن را تشکیل داد شاهد عقب‌ماندگی هشت ساله در ساخت مسکن بودیم. یعنی تعداد واحدهای مسکونی‌ که سالانه باید از تخریب و نوسازی احداث می‌شد بیش از ۲۰۰ هزار واحد در برخی سال‌ها بود که به حدود ساخت ۴۰ هزار واحد رسیده بود و فشار تقاضا نیز در تهران شکل گرفته بود

صارمی با بیان اینکه به دلیل مشوق‌های بافت فرسوده مردم مجددا به سمت سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده رغبت پیدا کرده‌اند،‌ می گوید: بخش خصوصی مجددا وارد بازار تولید مسکن شده است و همچنین نهادها و موسساتی که ظرفیت ساخت ساختمان داشتند به این سمت سوق پیدا کرده‌اند. به‌گونه‌ای که بیش از ۶۰۰ هزار واحد تفاهمنامه با نهادها و سازمان‌های مختلف امضاء شده که حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار واحد در مراحل ساخت است و حدود ۱۰۰ هزار واحد نیز به سمت مقدمات اولیه برای صدور پروانه رسیده است.

وی با بیان اینکه وضعیت مسکن در تهران پیش از ایجاد قرارگاه مسکن به‌گونه‌ای بود که دیگر با کارهای عادی نمی‌شد مشکل مسکن را حل و فصل کرد، ادامه می دهد: باید قرارگاهی ایجاد می‌شد که به صورت همه‌جانبه به موضوع مسکن وارد شود و به همین دلیل قرارگاه مسکن شکل گرفت.

معاون شهردار تهران در پاسخ به این سوال که در سال سوم فعالیت قرارگاه مسکن چه برنامه‌هایی دارید،‌ می افزاید: سیاست دکتر زاکانی این است که در سال سوم به اقدامات شدت ببخشد و بیشتر تمرکز نیز بر روی مسکن قابل استطاعت باشد و همچنین تلاش برای ایجاد تثبیت در قیمت مسکن در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم با اقداماتی که انجام داده و خواهیم داد در سال جدید یک آرامشی را به بازار مسکن بدهیم تا عملا بازار مسکن را به تعادل نسبی برسانیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟