Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پتروشیمی پارس از سرمایه گذاری و احداث یک واحد جدید PDH‌ در کشور خبر داد و گفت: تولیدات بعد از احداث این طرح شامل ۶۰۰ هزار تن پروپیلن و ۵۰۰ هزار تن پلی‌پروپیلن خواهد بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مسعود حسنی،مدیرعامل پتروشیمی پارس در نشستی خبری اظهار داشت: تاب‌آوری تنها محدود به تحریم‌ها نیست، بلکه فرصت‌ها را نیز شامل می‌شود؛ اگر تاب‌آور نباشیم، نمی‌توانیم از فرصت‌های ایجاد شده در داخل و خارج از کشور مانند افزایش قیمت نفت استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چرخه فعالیت در پتروشیمی پارس را به گونه‌ای طراحی کرده‌ایم که با توقف یک بخش، تولید در سایر بخش‌ها متوقف نشود.

مدیرعامل پتروشیمی پارس با بیان اینکه "افزایش سودآوری این شرکت در سال گذشته محقق شده است"، گفت: کاهش تولید کربن و حفظ محیط زیست نیز مورد توجه بوده، این شرکت 3 سال صنعت سبز بوده و امسال نیز صنعت برگزیده سبز شده‌ایم.

وی ادامه داد: ساخت قطعات یدکی در داخل کشور بدون حمایت شرکت‌های خارجی در سال‌های اخیر در پتروشیمی پارس انجام شده است؛ همچنین برنامه افزایش تولید گاز مایع را در دستور کار داریم تا به حداکثر ظرفیت برسیم.

مدیرعامل پتروشیمی پارس با بیان اینکه "با اجرای این طرح 40 درصد افزایش دریافت اتان از شرکت گاز را  افزایش می‌دهیم"، گفت: برای طرح احداث PDH برای تبدیل پروپان به پروپیلن، به 696 هزار تن پروپان  و 4 هزار تن اتیلن برای خوراک نیاز است و تولیدات بعد از احداث این طرح شامل 600 هزار تن پروپیلن و 500 هزار تن پلی‌پروپیلن خواهد بود.

وی افزود: 2 واحد 250 هزار تنی پلی‌پروپیلن در این طرح احداث خواهد شد و این 2 واحد امکان افزایش ظرفیت دارد و می‌توان کل پروپیلن تولیدی را به پلی‌پروپیلن تبدیل کرد. 

حسنی مجموع سرمایه مورد نیاز این طرح را 866 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: بازگشت سرمایه 17.8 درصد و زمان ساخت 4 سال است؛ برای تولید پروپیلن از لایسنس داخلی استفاده خواهد شد و فردا زمین این طرح به پتروشیمی پارس تحویل می‌شود.

وی ادامه داد: بازار صادراتی پلی پروپیلن کشورهای ترکیه، چین و دیگر کشورهای همسایه هستند و در این زمینه، بازارسنجی تا سال 2035 انجام شده است.

مدیرعامل پتروشیمی پارس، تولید پروپیلن و پلی‌پروپیلن را مصداق جلوگیری از خام‌فروشی دانست و گفت: ما خودمان را معطل رفع تحریم‌ها نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی صنعت پتروشیمی مدیرعامل پتروشیمی پارس پلی پروپیلن هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۰۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است