Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: خواهرم جزو کاندیداهای سرمربی‌گری تیم ملی بانوان نبوده. در سرمربیگری تیم ملی چالش هایی داریم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست خبری رویدادهای تکواندو تهران با حضور هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، کی سوک لی رئیس اتحادیه تکواندو آسیا، ماهر مقابله ناظر فدراسیون جهانی و مسعود لشگری سرپرست دبیری فدراسیون برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ۴ رویداد مهم را داشتیم؛ اولی جام باشگاه‌های آسیا که آقایان ۱۱امین دوره و بانوان برای نخستین بار بود که تیم‌های خوبی شرکت کردند. در سال‌های گذشته تیم‌ها کم‌تر بود. پس از آن جام فجرکاپ را داشتیم که خیلی از کشورها با قهرمانان جهان و المپیک آمدند که باعث افزایش کیفیت بازی‌ها شد. سپس جام ریاست فدراسیون‌جهانی را داشتیم که به گفته ناظران، با ۱۷ تیم سطح بسیار خوبی داشت. چون ۲۰ امتیاز این رویداد با تورنمنت‌ها تفاوت دارد و سهمیه قهرمانی آسیا داشت، قهرمانان مهمی به تهران آمدند. بعد از آن هم مسابقات پاراتکواندو را داریم که کیفیت خوبی داشته.

وی در ادامه پیرامون ریشه‌یابی افت مدالی بیان داشت: برنامه داریم تا اگر با تمام توان وارد شویم، حتما این کمبودها را جبران می‌کنیم. روی جوان‌ها حساب می‌کنیم، اگرچه کم‌تجربه هستند در همین میدان داخلی اما نیازمند تجربه هستند و مطمئنا با برنامه‌ریزی خوب، چند سال خلا مدالی را جبران می‌کنیم. امیدوار شدم تا چند جوان با کسب تجربه، بدرخشند. نیاز به حمایت وزارت ورزش و کمیته المپیک داریم که اعزام‌ها انجام شود. در المپیک توکیو سجاد مردانی برای ۴ امتیاز انتخاب نشد، اگر در یک تورنمنت معمولی برنز می‌گرفت، المپین می‌شد. بخشی از آن مشکلات مالی فدراسیون وقت بوده. با برنامه درست در این سال‌های باقی‌مانده با کار فشرده می‌شود جبران کرد. رویدادهای بسیار مهمی را در پیش داریم و مجبوریم بعضی‌جاها ۲ تیم داشته باشیم. امروز جلسه کمیته فنی را داشتیم. اولین کار کمیته انتخاب کادرفنی بانوان و آقایان است و باید برنامه کاندیداها را ببینیم.

رئیس فدراسیون تکواندو درباره وضعیت سرمربیگری تیم های ملی تکواندو گفت: کمرانی هم جزو گزینه‌های بانوان است و عسکری هم برای آقایان. مسابقات سخت و زیادی داریم و باید چند گزینه داشته باشیم و چند کادر داشته باشیم. اکثر دانشجویان با تیم ملی مشترکند و اورلب در مسابقات داریم. ممکن است چند تیم ملی مختلف با حداقل ۲ کادرفنی خواهیم داشت. خواهرم جزو کاندیداهای سرمربی‌گری تیم ملی بانوان نبوده.

ساعی درباره اینکه آیا برنامه ای برای استفاده از رضا مهماندوست بیان کرد: قبل از حضور مهمان‌دوست هم گفتم از تمام پتانسیل تکواندوی ایران بهره می‌گیریم. او هم ظرفیت ماست و با تیم خوبش به مسابقات تهران آمد. حتما از او استفاده می‌کنیم اما او گفته تا المپیک ۲۰۲۴ قرارداد دارد اما اگر اتفاقی رخ بدهد، از او استفاده می‌کنیم و به او نیاز داریم. در بحث مربی چالش‌هایی داریم و بیش‌تر می‌خواهیم.

وی درباره جزئیات و مصوبات کمیته فنی گفت: ۲ مصوبه مهم داشتیم؛ یکی این که دوستان برنامه بدهند و برای کادرفنی تیم ملی دفاع کنند و دیگری هم تشکیل تیم امید بوده که از قبل گفته بودیم در آن ضعف داریم. بچه‌های نوجوان رها می‌شدند و از آن‌ها استفاده‌ای نمی‌شد. این تیم را تشکیل می‌دهیم و کادرفنی‌اش را هم کمیته فنی تصمیم می‌گیرد تا پشتوانه‌سازی تیم‌های بزرگ‌سالان رخ بدهد.

رئیس فدراسیون تکواندو ادامه داد: یکی از برنامه‌ها این است که جام فجر سال آتی را در رده‌ها حتی نونهالان برگزار کنیم اما باید زمان آن را عوض کنیم و در تابستان باشد. باید با فدراسیون جهانی رایزنی کنیم و آن‌ها هم بپذیرند. اگر این اتفاق رخ بدهد، رویداد بزرگی برگزار می‌کنیم. آقای ماهر گفت هیچ جای دنیا نبوده ۱۰ روز مسابقه با این کیفیت برگزار شود و از امتحان فدراسیون جهانی سربلند بیرون آمدیم. ایران کشور امنی است و وظیفه سایرین است که این را به کشورهای دیگر بگویند.

وی با اشاره به آسیب ها و ابتلائات لیگ تاکید کرد: در این چند ساله از لیگ‌مان استفاده خوبی نکردیم؛ به جز این ۲ سال گذشته لیگ مثل گذشته به تیم ملی کمک نمی‌کرد چون ملی‌پوشان درگیر نبودند. لیگ بدون ملی پوش پویا نیست، من ۲۱ سال در لیگ بازی کردم. آسیب‌شناسی کردیم، تعدد مسابقات زیاد باعث عدم حضور ملی‌پوشان در لیگ شد که نمی‌شد در لیگ باشند. باید برنامه بریزیم تا لیگ در زمان خوبی برگزار شود با حضور ملی‌پوشان.

ساعی درباره مشکلات مالی فدراسیون تاکید کرد: آخر سال است و همه فدراسیون‌ها شرایط سخت مالی دارند اما ما مسابقات بزرگی را هم در پیش داشتیم. با هم‌فکری که داشتیم، تصمیم گرفتیم تا مسابقات از کیش به تهران بیاید که باعث کاهش هزینه‌ها هم شد. قرارداد هتل حدود ۳.۶ میلیارد بود که در تهران ۱.۶ میلیارد شد. بحث‌های دیگری هم بود که هزینه‌های اضافی جلویش گرفته شد. اگر سالن‌مان بزرگ‌تر بود، ثبت‌نام بیش‌تری هم داشتیم اما در این‌جا ۳ تشک داریم. پیش‌بینی سالنی بزرگ‌تر را داریم و پذیرای کشورهای بیش‌تری هستیم. بازی‌های آسیایی و اسلامی هزینه دارد و ما کمک می‌گیریم. به کمک وزارت و کمیته امیدواریم و وزارت و کمیته برای این مسابقات مبلغی را هم واریز کرد که همان کمک‌ها دست‌مان را باز کرد. تکواندو لیاقت حمایت را دارد. فشار کاروان در بازی‌های فوق روی ماست.

وی افزود: با توجه به رویدادها، برای سال آتی در همان ۶ ماه اول حداقل ۸۰ میلیارد می‌خواهیم. بودجه ها آنقدری نیست که نیازهای ما را برطرف کند. تکواندو در سالی که گذشت کم‌ترین سهم را در کمیته داشت. من تلاش کردم اما شیوه تخصیص مالی تغییر کرد و امتیازبندی به‌وجود آمد. تکواندو چون در این چند سال مدال زیادی نداشت، رشدی داشت اما رشته‌های دیگر حدود ۶۰۰ درصد رشد داشتند. بیش‌ترین ضرر را کردیم اما با این کمک که قول داده‌اند برای سال ۱۴۰۰ حدود ۵۰۰ میلیون بدهند، درصدمان افزایش یافت.

رئیس فدراسیون تکواندو با اشاره به بحث بودجه المپیک گفت: در گذشته کسانی که در هیات اجرایی کرسی داشتند، سهم بیشتری از بودجه داشتند اما این یه خط‌کشی است. قانون بد از بی‌قانونی بهتر است و باید فاکتورهایی داشت. این روند امیدوارم تداوم داشته باشد و تکواندو فقط ضرر نکرده باشد.

ساعی در پاسخ به این سئوال که برای این سال شلوغ چه برنامه ای دارد، تصریح کرد: تلاش‌مان را می‌کنیم تا به بهترین شکل در تمام رویدادها حضور پیدا کنیم و آبروی تکواندوی کشور برای‌مان مهم است. با بهترین نفرات راهی رویدادها می‌شویم اما شاید مجبور شویم برخی بازیکنان را تقسیم کنیم چون همه تورنمنت‌ها برای ما مهم هستند.

وی افزود: از الان قول مدال آسیایی نمی‌دهیم اما امیدواریم با وضعیت خوب ملی‌پوشان، تکواندو مثل همیشه افتخار بیافریند. تلاش داریم تا بانوان هم در هانگ‌ژو مدال بگیرند. در مسابقات بازی‌های آسیایی چند رشته مدال‌آور داریم که تکواندو در بانوان هم بوده. هر وقت مدال بانوان گرفتیم، جایگاه کاروان تغییر کرده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس فدراسیون تکواندو ملی پوشان بازی ها تیم ملی تیم ها بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود

رئیس فدراسیون کبدی گفت: هیچ مربی‌ای حذف نمی‌شود و غلامرضا مازندرانی با توجه به اینکه هدایت یکی از تیم‌های باشگاهی هند را در فصل جدید برعهده دارد، فعالیت خود را در این عرصه ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس اورسجی درباره برنامه‌های پیش روی تیم‌های ملی کبدی اظهار کرد: از این هفته اردوی تیم جوانان را برای حضور در مسابقات جوانان جهان که شهریور در هند، برگزار می‌شود را آغاز خواهیم کرد. از هفدهم اردیبهشت نیز اردوی تیم ملی کبدی ساحلی برای شرکت در مسابقات جهانی به میزبانی ایران آغاز خواهد شد. چهار شهر چابهار، بابلسر، گلستان و بندرانزلی برای میزبانی درخواست دادند و در حال بررسی هستیم. این رقابت‌ها هم شهریور برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین مسابقات کبدی بزرگسالان جهان نیز بهمن به میزبانی هند برگزار خواهد شد. اردوی تیم‌های ملی کبدی بانوان و مردان از خرداد جهت اعزام به بازی‌های داخل سالن آسیا را خواهیم داشت. بازی‌های داخل سالن آسیا آذر به میزبانی تایلند برگزار خواهد شد.

رئیس فدراسیون کبدی درباره انتخاب سرمربیان جدید تیم‌های ملی کبدی گفت: ما خود را از سرمربیان خارجی بی‌نیاز و به سرمربیان داخلی اعتماد کردیم. با تصمیم کمیته فنی در هر دو بخش بانوان و مردان از مربیان داخلی بهره خواهیم برد.

وی ادامه داد: مربیان داخلی هم از دانش بالایی برخوردار هستند و هم با توجه به فرصتی که در اختیارشان قرار می‌دهیم، انگیزه و تعداد آنها بیشتر می‌شود. مربیان کشورمان کمتر از مربیان هندی نیستند و از دانش بالایی برخوردارند. وظیفه خود می‌دانیم تا به مربیان ایرانی اعتماد کنیم و به آن‌ها فرصت دهیم.

اورسجی یادآور شد: کبدی چهار سبک استاندارد ۱۲ نفره، سالنی هفت‌نفره، ساحلی شش‌نفره و سرکل ۱۴ نفره دارد. به همین دلیل برنامه کمیته فنی فدراسیون به این شکل است تا مربیان به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف فعالیت کنند. غلامرضا مازندرانی هم به‌طور قطع با توجه به اینکه هدایت یکی از تیم‌های باشگاهی هند را در فصل جدید برعهده دارد، فعالیت خود را در این عرصه ادامه می‌دهد. از نگاه ما هیچ مربی‌ای حذف‌شدنی نیست و شاید از او در یکی از سبک‌ها استفاده کنیم.

وی گفت: سرمربیان کبدی سالنی را اکنون انتخاب کردیم و سرمربیان کبدی استاندارد را سال دیگر انتخاب خواهیم کرد. برای فصل جدید باید مسابقات قهرمانی کشور و لیگ‌ها برگزار شود تا کمیته فنی پس از بررسی، مربیان را انتخاب کند. مسابقات این سبک در بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن در سال ۲۰۲۶ برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

کد خبر 748606

دیگر خبرها

  • استقبال خانواده از سرمربی قهرمان آسیا با پرچم متبرک
  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟