Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، حسن محمدعلیزاده، رییس صندوق پژوهش استان البرز، عصر امروز در ابتدای مجمع فوق العاده این صندوق که در سالن جلسات برگزار شد، با بیان اینکه تک تک سهامداران صندوق البرز از برندهای مهم استانی و ملی هستند، گفت: اگر این افراد صرفا هدف اقتصادی داشتند می‌توانستند در واحدهای خودشان به راحتی به سود بیشتری دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه ای انگیزه اصلی این صندوق در کنار هدف اقتصادی اهداف ملی و اجتماعی است، بیان کرد: با رسیدن به اهداف ملی می‌توانیم در دراز مدت اهداف مالی را هم تامین کنیم.

وی با بیان اینکه آینده همه دنیا به سمت دانش‌بنیان و استارتاپی رفته تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بینان برای شکوفایی و ثمر دادن نیاز به سه مرحله کاشت، داشت و برداشت دارند. 

وی ادامه داد: برای این مهم باید دانش‌بنیان‌ها را در مراکزی مستقر کنیم و با حمایت‌های مالی، مارکتینگ و.... پرورش شان دهیم و در نهایت بتوانیم از محصول نهایی برداشت کنیم؛ که هم برای جامعه و سهامدارن سودمند است.

رئیس هیأت مدیره صندوق البرز با عنوان اینکه بستر مورد نیاز دانش بنیان‌ها برای رشد دو عامل مهم تجربه و زیرساخت است، گفت: اهرم تجربه را سهامداران دارند و هیئت مدیره که برآمده از هر حوزه است می‌توانند در اختیار دانش بنیان ها قرار داهند، بستر مناسب هم مرکز نوآوری و شتابدهی شهید سلیمانی است که با زیربنایی هفت هزار متری در حال ساخت است.

علیزاده با بیان اینکه پارک و صندوق البرز دو بال یک هواپیما هستند، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری در سال جاری هزار و ۷۰۰ میلیارد فروش داشته که اگر تجربه در کنارش قرار بگیرد می تواند افزایش پیدا کند. 

مهدی عباسی، رئیس پارک علم و فناوری البرز، نیز گفت: با تلاش مجموعه مدیریت استان و همه اعضای هیئت مدیره و سهامداران صندوق پژوهش و فناوری استان اتفاقات خوبی در استان البرز افتاده است؛ با استقرار صندوق پژوهش و فناوری که اتفاقی مهمی در سال ۱۴۰۰ بود، پارک قصد دارد به صورت جدی در حوزه تجاری سازی شرکت‌ها ورود کند.

وی ادامه داد: با تکمیل ساختمان مرکز نوآوری و شتابدهی شهید سلیمانی و نه شتابدهنده دیگر می‌توانیم عقب ماندگی های استان را در سال آینده جبران کنیم.

وی با بیان اینکه فروش شرکت ها در سال جاری از هزار و ۷۰۰ میلیارد عبور کرده گفت: با تلاش همکاران و بودجه پارک علم و فناوری افزایش ۳۰۰ درصدی داشته که با تایید شورای نگهبان ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: البرز کرج خبرگزاری فارس فارس نیوز پارک علم و فناوری تجارت اقتصاد پارک علم و فناوری دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان