Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی میرحسینی  گفت : بوم‌گردی از جمله سفرهای مسوولانه به مناطق طبیعی و روستایی است که در آن بر حفظ محیط زیست ومعماری سنتی فرهنگ حاکم و رفاه مردم محلی تأکید می‌شود.

او گفت: بوم‌گردی احیاگر فرهنگ‌ بومی و محلی و حافظ سنت‌ها در میان مردمان است و نخستین شاخصه‌ی مهم آن برخورداری از معماری بومی - سنتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: توسعه بوم‌گردی‌ها می‌تواند باعث بهبود و گسترش اشتغالزایی، افزایش آگاهی و دانش بومی و نگهداری از روستا و محیط زیست آن بعنوان یک سرمایه استراتژیک باشد.

او گفت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی با توجه به اینکه نماینده تاریخ و آداب و رسوم یک منطقه روستایی هستند همچون یک موزه عمل می‌کنند و می‌توانند در مدت اقامت یک یا چند روزه، تاریخ چند صد ساله یا هزاران ساله یک روستا را به همگان نشان دهند.

میرحسینی گفت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی مکانی برای نگهداری و احیای فرهنگ بومی روستایی است  صنعت بوم‌گردی مهاجرت معکوس را رقم زده و به جای مهاجرت از روستا به شهر، مهاجرت از شهر به روستا را باعث شده است .

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: بوم‌گردی بیش‌از هر چیز یک نوع نگرش خاص، آینده‌نگر، اخلاقی و انسانی به مقوله گردشگری است.



باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال زایی میراث فرهنگی و گردشگری سیستان و بلوچستان بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۲۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل‌آسا چند هفته اخیر در استان سیستان و بلوچستان و فروکش کردن آب در بیشتر مناطق، ساکنان روستا‌های آسیب دیده با خسارات پس از سیل از جمله بسته بودن راه‌های ارتباطی، آب گرفتگی منازل و غیر قابل استفاده شدن وسایل خانه دست و پنجه نرم می‌کنند؛ روستای پزم تیاب از توابع بخش مرکزی کنارک این استان، یکی از مناطقی است که هنوز با تبعات سیل دست و پنجه نرم می‌کند.

دیگر خبرها

  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد