Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@01:43:59 GMT

کاشت گیاهان دارویی در بدن انسان!

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۳۲۲۲

کاشت گیاهان دارویی در بدن انسان!

دانشمندان آمریکایی یک کارخانه داروسازی به اندازه سر سوزن را در داخل بدن انسان برای درمان سرطان ایجاد می‌کنند.

به گزارش برنا؛ محققان برای تزریق مستقیم دوز‌های مورد نیاز برای کشتن سلول‌های سرطانی، فناوری جدیدی را برای درمان سرطان تخمدان و روده بزرگ ابداع کرده اند.

به عنوان بخشی از تکنیک جدید، که هنوز در مرحله آزمایش روی موش هاست، «کارخانه‌های داروسازی» در داخل بدن کاشته می‌شوند تا دوز‌های مداوم «اینترلوکین-۲»، یک ماده طبیعی که گلبول‌های سفید خون را برای مبارزه با سلول‌های سرطانی فعال می‌کند، به بدن بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش شده است که اینترلوکین ۲ نوعی سیتوکین است، دسته‌ای از پروتئین‌ها که در سیستم ایمنی بدن ترشح می‌شود و برای شناسایی و مبارزه با بیماری‌ها استفاده می‌شود و این ماده برای استفاده در درمان بیماری‌ها از سازمان غذا و داروی آمریکا تاییدیه دریافت کرده است.

تیم مطالعه از دانشگاه رایس در هیوستون ایالات متحده، تأیید می‌کند که کارخانه‌های نانوداروسازی شکل و اندازه دانه‌های کوچکی دارند که می‌توانند از طریق جراحی‌های ساده در داخل بدن کاشته شوند. هر قرص حاوی سلول‌هایی است که می‌توانند اینترلوکین تولید کنند و برای محافظت در یک ظرف بیرونی قرار می‌گیرند.

وب سایت «مدیکال اکسپرس» که در زمینه تحقیقات پزشکی تخصص دارد، به نقل از امید فیسه، محقق در زمینه مهندسی زیستی، اعلام کرد که آزمایش این فناوری جدید بر روی انسان در پاییز آینده آغاز می‌شود، زیرا تیم تحقیقاتی وی هنوز در حال بررسی چگونگی انجام این کار هستند.

 "کارخانه‌های میکرو دارو" روزانه دوز‌هایی از دارو را تا زمان از بین بردن سلول‌های سرطانی تولید می‌کنند، پس از تعیین دوز صحیح و تعداد کارخانه‌های کاشت در داخل بدن، موفق به از بین بردن سلول‌های سرطانی در صد در صد حیواناتی که تحت آزمایش قرار گرفتند، شدیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فناوری سرطان موش سیستم ایمنی بدن درمان سازمان غذا و داروی آمریکا دارو گیاهان دارویی سلول های سرطانی داخل بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد