Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل گمرک با اشاره به افزایش ترخیص کالاهای اساسی از بندر امام خمینی گفت: میزان کالاهای تخلیه شده حدود ۴۰ هزار تن و میزان کالاهای بارگیری و خارج شده به عدد تقریبی ۶۰ هزار تن در روز رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  علیرضا مقدسی با بیان اینکه، آمارها حاکی از افزایش قابل توجه ترخیص کالاهای اساسی از بنادر مهم کشور است، گفت: پس از پیگیری‌های به عمل آمده از سوی گمرک ایران و با تلاش سازمان‌های دست‌اندرکار خوشبختانه در حال حاضر روند خروج کالاهای اساسی از بنادر استان از تخلیه کالاها پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به طوری که هم اکنون میزان کالاهای تخلیه شده حدود 40 هزار تن و میزان کالاهای بارگیری و خارج شده به عدد تقریبی 60 هزار تن در روز رسیده است.

وی خاطر نشان کرد، به دلیل وضعیت جوی و سرمای هوا در مناطق شمالی و مرکزی کشور و فقدان محصولات کشاورزی در این مقطع سال در مناطق مذکور سیل کامیون‌ها و گروه‌های حامل به سمت جنوب گسیل شده و در این موضوع نیز در سرعت گرفتن بارگیری و خروج کالا از گمرکات افتاد موثر بوده است.

به گفته رئیس کل گمرک ایران، با فرا رسیدن فصل برداشت محصولات در مناطق  فوق‌الاشاره از اواخر اردیبهشت تا اواسط آبان ماه بنا بر تجربیات سال‌های گذشته احتمال مواجهه مجدد با کمبود وسایل نقلیه در سطح استان وجود دارد که این امر روند نزولی بارگیری و خروج کالاها و در نتیجه رسوب و ماندگاری کالاهای اساسی در بنادر استان را به دنبال خواهد داشت.  البته پیش‌بینی می‌شود با تحت الشعاع قرار گرفتن روند خوب چند ماه گذشته رسوب کالا در بنادر مجدداً به میزان 3 میلیون تن یا بالاتر افزایش یابد.

به گفته مقدسی، بایستی از ظرفیت‌های داخلی استان خوزستان برای افزایش یا ثابت ماندن تعداد کامیونها با ارائه بسته های تشویقیو ساماندهی کامیون‌داران و شرکت‌های حمل و نقل به فعالیت در سطح استان‌ در ماه‌های آتی استفاده شود.  همچنین گمرک ایران پیشنهاد میکند، خلأهای موجود در این حوزه از طریق تقویت ناوگان ریلی بنابر موارد پیشنهادی از سوی وزارت راه و شهرسازی برطرف گردد.

گفتنی است، تقریبا نیمی  از کالاهای اساسی رسوب شده در بنادر استان خوزستان متعلق به شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام می‌باشد که با موظف شدن راه آهن جمهوری اسلامی ایران به حمل این اقلام از طریق ناوگان ریلی به مناطق قابل دسترسی حجم قابل توجهی از کالاهای اساسی رسوب شده کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی میزان کالاهای هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟