Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که رئیس جمهوری اوکراین دائماً از آمادگی برای مذاکره مستقیم با ولادیمیر پوتین به منظور حل و فصل مناقشه و امکان توافق برای پایان درگیری‌ها صحبت می‌کند، طبق اطلاعات کرملین، هیچ درخواستی برای گفت‌وگوی رهبران دو کشور به مسکو ارسال نشده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین شب گذشته (دوشنبه) در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره امکان مذاکره بین ولادیمیر زلنسکی و ولادیمیر پوتین اعلام کرد که دفتر ریاست‌ جمهوری اوکراین، هیچ درخواستی برای گفتگوی تلفنی با رئیس جمهوری روسیه به مسکو ارسال نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کرملین پیش از این گفته بود که امکان برگزاری دیدار پوتین و زلنسکی منتفی نیست، البته ابتدا هیئت‌ها و وزرای خارجه دو کشور باید به وظیفه خود عمل کنند تا رؤسای جمهوری برای نتیجه گیری نهایی دیدار کنند و نه به خاطر اینکه گفتگویی انجام شده باشد.

هفته گذشته سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در جریان دیدار با دیمیتری کوله‌با، همتای اوکراینی خود در آنتالیای ترکیه، در خصوص امکان گفتگو بین رهبران دو کشور گفتگو کرده و یادآور شده بود که پوتین مذاکره با زلنسکی را رد نمی کند، البته قبل از دیدار بین دو رهبر، "کارهای مقدماتی باید انجام شود".

رئیس جمهوری اوکراین طی روزهای اخیر دائماً از آمادگی خود برای گفتگوی مستقیم با ولادیمیر پوتین به منظور حل و فصل مناقشه صحبت می‌کند. زلنسکی هفته گذشته از امکان توافق با روسیه درباره وضعیت کریمه و همچنین دو منطقه خودخوانده لوهانسک و دونتسک  خبر داده بود.

این خبر به‌روزرسانی می‌شود| در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به روزبیستم جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

مذاکرات روسیه و اوکراین بطور روزانه ادامه خواهد داشت

ولادیمیر مدینسکی، رئیس هیئت نمایندگی روسیه در مذاکرات و دستیار رئیس جمهوری روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که طرف روسی مذاکرات روزانه‌ای با اوکراین از طریق ویدئو کنفرانس  انجام می‌دهد و بدین ترتیب تا حد زیادی در زمان و هزینه صرفه جویی خواهد شد. این مقام روس گفت: هر روز و هفت روز در هفته، مذاکرات با هیئت اوکراین در قالب ویدئو کنفرانس ادامه خواهد داشت و ما تلاش می کنیم تا هر کاری که ممکن است انجام دهیم تا وظایفی که رئیس جمهور ولادیمیر پوتین، برای آینده صلح آمیز روسیه تعیین کرده است، تحق یابد.»

دور چهارم مذاکرات روسیه و اوکراین روز دوشنبه از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد. میخائیل پادولیاک، مشاور رئیس جمهوری اوکراین پس از پایان این نشست اعلام کرد که بعد از یک مکث فنی، مذاکرات روز سه شنبه ادامه خواهد یافت.

ولادیمیر زلنسکی نیز شب گذشته تایید کرد که مذاکرات روسیه و اوکراین در تاریخ 15 مارس (24 اسفند) از سر گرفته خواهد شد.

چه زمانی می‌توان به توافق صلح با روسیه دست یافت؟

آلکسی آرستوویچ، مشاور رئیس دفتر ولادیمیر زلنسکی، معتقد است که توافق صلح بین روسیه و اوکراین ممکن است در اولین فرصت - حداکثر ظرف یک الی دو هفته - و در ماه مه (فروردین ماه) به دست آید.

آرستوویچ شب گذشته در یک مصاحبه گفت: «من فکر می کنم حداکثر تا اوایل ماه مه، ما به احتمال زیاد باید به یک توافق صلح با طرف روسی دست پیدا کنیم، و شاید خیلی سریعتر. باید منتظر بود و دید که چه خواهد شد. من این زمان را پیش بینی میکنم. به عقیده من، توافق صلح و پایان جنگ با خروج نیروهای روسی از خاک کشور ما، به همراه دیگر توافقات احتمالی، در آینده نزدیک و ظرف یکی دو هفته آینده ممکن باشد.»

ارتش روسیه اوضاع در نیروگاه‌های هسته‌ای چرنوبیل و زاپاروژیا را تحت کنترل دارد

آلکسی پولیشچوک، مدیر اداره دوم کشورهای مستقل مشترک المنافع وزارت امور خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری نووستی اعلام کرد که نظامیان روسی به همراه نگهبانان و پرسنل اوکراینی اوضاع در نیروگاه‌های هسته‌ای چرنوبیل و زاپاروژیا را بطور کامل کنترل می‌کنند. به گفته وی، این نیروگاه‌ها به طور عادی کار می‌کنند و تشعشعات آنها طبیعی است و این مسئله از سوی توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید شده است.

این دیپلمات روس افزود: «اکنون تلاش‌های اصلی با هدف جلوگیری از تحریکات احتمالی علیه این تأسیسات زیرساختاری حیاتی توسط نیروهای ملی‌گرای اوکراینی انجام می شود.»

آنتونوف: رسانه‌های آمریکایی بی طرفانه فعالیت کنند

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در ایالات متحده صبح امروز ابراز امیدواری کرد که رسانه‌های آمریکایی از تحریک "روس هراسی" دست بردارند و ارزیابی‌های خود از روند اوضاع در اوکراین را به شیوه‌ای بی طرفانه ارائه دهند.

آنتونوف همچنین یادآور شد که اکثر رسانه‌های غربی برداشت یک طرفه‌ای از رویدادهای اوکراین را به مخاطبان خود تحمیل می کنند و روسیه را به عنوان یک متجاوز نشان می دهند.  به گفته وی، از جمله اینکه، شبکه‌های تلویزیونی آمریکایی حتی یک گزارش از حملات دائمی نیروهای اوکراینی به مناطق دونتسک و لوهانسک نشان نداده‌اندو این برخورد یک جانبه و غیرقابل قبول است.

توضیح کرملین درباره احتمال نشست پوتین و بایدن

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین شب گذشته در پاسخ به این سئوال خبرنگاران که آیا در حال حاضر امکان دیدار روسای جمهوری روسیه و آمریکا وجود دارد، اعلام کرد که در حال حاضر درباره احتمال دیدار ولادیمیر پوتین و جو بایدن هیچ مذاکراتی بین مسکو و واشنگتن انجام نمی‌شود.

پسکوف چند روز قبل گفته بود که دیدار پوتین و بایدن بطور کلی منتفی نیست، ولی صحبت درباره سازماندهی چنین مذاکراتی زودهنگام است. آخرین بار در تاریخ 12 فوریه گفتگوی ویدئویی بین روسای جمهوری روسیه و ایالات متحده انجام شده بود.

تذکر پوتین درباره اقدام وحشیانه جدید ارتش اوکراین

دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس ‌جمهوری روسیه روز دوشنبه بار دیگر با نفتالی بنت، نخست‌ وزیر رژیم اسرائیل گفت‌وگوی تلفنی داشت و طرفین در خصوص روند اوضاع کنونی در اوکراین تبادل نظر کردند.  در این زمینه، ولادیمیر پوتین توجه طرف مقابل را به اقدام وحشیانه جدید ارتش اوکراین - حمله موشکی روز دوشنبه به مرکز شهر دونتسک که منجر به تلفات متعدد در بین غیرنظامیان این شهر شد، جلب کرد.

رایزنی مجدد وزرای خارجه روسیه و ترکیه درباره وضعیت اوکراین

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه در جریان گفتگوی تلفنی با مولود چاووش‌اوغلو همتای ترکیه‌ای خود، آخرین تحولات پیرامون اوکراین را مورد بررسی قرار داد.

طبق اطلاعات وزارت خارجه روسیه، روند اوضاع کنونی در اوکراین، از جمله در رابطه با کمک نظامی روسیه برای بازگشت امن شهروندان این کشور به ترکیه بررسی شد. علاوه بر این، لاوروف توصیه کرد که طرف ترکیه‌ای از مقامات کی‌یف درخواست کند که مانع از ایجاد کریدورهای بشردوستانه برای تخلیه غیرنظامیان نشود.

درخواست چین از روسیه و اوکراین برای جلوگیری از یک بحران انسانی

رئیس کمیسیون روابط خارجی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین صبح امروز در دیدار با جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا  تاکید کرد که تشدید درگیری بین روسیه و اوکراین غیرقابل قبول بوده و ممکن است به یک بحران انسانی جهانی تبدیل شود.

وی تاکید کرد: جامعه بین‌المللی باید از مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین حمایت کند تا در اسرع وقت به نتایج قابل توجهی دست یابد و همچنین سریع‌ترین روند تنش‌زدایی ممکن را ترویج دهد. به گفته وی، دولت چین خواستار ایجاد یک مکانیسم امنیتی موثر در اروپا، از جمله توجه به نگرانی‌های امنیتی برای روسیه است.

این در حالی است که کاخ سفید هشدار داده که نقض رژیم تحریم‌های علیه فدراسیون روسیه می‌تواند برای پکن «عواقب مهمی» از سوی دولت آمریکا داشته باشد.

کشته شدن 47 غیرنظامی در منطقه دونتسک طی 26 روز تشدید تنش‌ها

دفتر نمایندگی منطقه دونتسک در مرکز مشترک کنترل و هماهنگی آتش‌بس اعلام کرد که نیروهای مسلح اوکراین طی 26 روز گذشته 1090 بار مناطق مختلف دونتسک را گلوله باران کردند و در این مدت 47 غیرنظامی کشته شدند.

بر اساس این  طی این حملات 221 نفر از ساکنین این منطقه، از جمله 14 کودک، با شدت‌های مختلف مجروح شدند که تنها در روز دوشنبه 40 نفر مجروح شدند که از این تعداد، پنج نفر از مناطقی بودند که قبلاً توسط نیروهای مردمی دونتسک آزاد شده بود.

افزایش تعداد قربانیان بمباران شهر دونتسک به 20 کشته و 36 زخمی

ستاد دفاع ارضی منطقه دونتسک شب گذشته اعلام کرد که تعداد افراد آسیب دیده در جریان حمله موشکی ارتش اوکراین به شهر دونتسک با استفاده از سامانه "توچکا-یو" به 20 کشته و 36 نفر افزایش یافته است.

طبق گزارش خبرنگاران، ظهر روز دوشنبه یک موشک توچکا-یو اوکراینی به نزدیکی ساختمان دولت در مرکز شهر دونتسک اصابت کرد که در زمان حمله مردم زیادی در حال آمد و شد بودند. مقامات دونتسک این اقدام ارتش اوکراین را یک جنایت جنگی نامیدند.

روسیه در پاسخ به حمله به دونتسک، شرکت‌های صنایع دفاعی اوکراین را هدف قرار خواهد داد

سرلشکر ایگور کوناشینکوف، سخنگوی رسمی وزارت دفاع روسیه شب گذشته در جمع خبرنگاران اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور در پاسخ به حمله موشک تاکتیکی توچکا-یو اوکراینی که حامل مهمات خوشه‌ای به منطقه پرجمعیت دونتسک بود، اقدامات سریعی انجام خواهند داد و از جمله اهداف بعدی از کار انداختن شرکت‌های مجتمع نظامی-صنعتی اوکراین است که به ساخت، تعمیر و بازیابی سلاح‌هایی که نیروهای ملی‌گرا برای ارتکاب جنایات جنگی استفاده می‌کنند، تعیین خواهد شد.

کوناشینکوف از ساکنان خانه‌های مجاور و همچنین اوکراینی‌هایی که در شرکت‌های صنایع دفاعی کار می‌کنند، خواست فوراً مناطقی که خطر بالقوه دارد را ترک کنند.

روسیه در کشته شدن خبرنگار آمریکایی در اوکراین هیچ دخالتی نداشت

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل در یک نشست خبری اعلام کرد که منطقه ایرپنیا، جایی که "برنت رنو" خبرنگار آمریکایی در آنجا کشته شده، تحت کنترل نیروهای مسلح اوکراینی قرار دارد.  

این دیپلمات روس گفت: «همتای آمریکایی من به مرگ روزنامه‌نگار برنت رنو در ایرپنیا اشاره کرد که گفته می‌شود به دست نیروهای روسی کشته شده. ما نسبت به هر گونه تلفات در درگیری اوکراین ابراز تاسف می کنیم، اما می خواهم دو نکته را توضیح بدهم. اول اینکه، این فرد یک روزنامه نگار نبود و این موضوع بلافاصله توسط خود روزنامه نیویورک تایمز تکذیب شد. ثانیاً، منطقه ایرپنیا کاملاً توسط نیروهای مسلح اوکراین و واحدهای دفاع ارضی اوکراین کنترل می شود. و به گفته یکی از همکاران رنو، این نیروهای مسلح اوکراینی بودند که به خودروی آنها آتش گشودند.»

مسکو به اخراج سه دیپلمات روسی از اسلواکی پاسخ متقابل می‌دهد

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو به اخراج سه دیپلمات این کشور از جمهوری اسلواکی پاسخ خواهد داد. این وزارتخانه اطمینان داد: "این اقدام بی پایه و اساس بی پاسخ نخواهد ماند."

روز دوشنبه مشخص شد که سه دیپلمات سفارت روسیه در براتیسلاوا به عنوان "عنصر نامطوب" معرفی شدند. آنها مظنون به همکاری با وزارت دفاع روسیه شدند. دیپلمات‌های روسی باید ظرف 72 ساعت خاک اسلواکی را ترک کنند.

تحولات روزهای گذشته پیرامون اوکراین را از لینک‌های زیر بخوانید:

پوشش زنده تحولات اوکراین| آغاز دور جدید مذاکرات هیات‌های اوکراین و روسیه/ رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و اوکراینپوشش زنده تحولات اوکراین| مسکو: کاروان‌های سلاح آمریکا اهداف مشروع ارتش روسیه خواهند بود/ هشدار روسیه به اتحادیه اروپاپوشش زنده تحولات اوکراین|توقف مراودات عادی تجاری بین آمریکا و روسیه/ ماکرون: آماده وضع تحریم بسیار شدید علیه مسکو هستیمپوشش زنده تحولات اوکراین| کرملین: آمریکا علیه روسیه جنگ اقتصادی به راه انداخته است/ زلنسکی: سطح تهدیدات به بالاترین حد رسیده است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اوکراین اخبار روسیه اوکراین اخبار روسیه مذاکرات روسیه و اوکراین نیروهای مسلح اوکراین امور خارجه روسیه جمهوری اوکراین ولادیمیر پوتین ارتش اوکراین جمهوری روسیه ادامه خواهد رئیس جمهوری شهر دونتسک روز دوشنبه توافق صلح خواهد شد شب گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه

به گزارش جماران، رویترز در گزارشی با استناد به اطلاعاتی که از منابع نزدیک به اتحادیه اروپا دریافت کرده از تصمیم بروکسل برای وضع تحریم‌های تازه علیه روسیه خبر داده است.

بنا به این گزارش، هدف تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو، برخی نفتکش‌ها و نیز کشتی‌هایی است که کمک‌های تسلیحاتی کره‌شمالی برای روسیه را حمل می‌کنند.

کشتی‌های حامل تجهیزات نظامی کره شمالی به روسیه از این پس هدف تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

کشورهای غربی کره شمالی را متهم کرده‌اند که با ارسال سلاح و مهمات به روسیه، به تقویت ماشین جنگی این کشور علیه اوکراین کمک می‌کند.

از سوی دیگر، اتحادیه اروپا قصد دارد در بسته جدید مجازات‌های اقتصادی علیه مسکو، نفتکش‌هایی که نفت روسیه را خارج از محدوده قیمت تعیین‌شده توسط گروه ۷ جابجا می‌کنند، تحت تحریم قرار دهد.

کمیسیون اتحادیه اروپا در حال نهایی کردن چهاردهمین بسته تحریم‌ها علیه مسکو به دلیل تهاجم نظامی ارتش روسیه به اوکراین است.

به گزارش رویترز، جنگ در اوکراین به رغم آنکه کی‌یف به شدت نیازمند سلاح و مهمات برای مقابله با تهاجم ارتش روسیه است به نوعی گره‌ خورده و هیچ یک از طرفین قادر به کسب دستاوردهای قابل توجه در زمینه پیش‌روی نظامی و تصرف سرزمین‌های بیشتر نیستند.

از سوی دیگر، قدرت‌های غربی همواره از کمک‌های تسلیحاتی کره‌شمالی به روسیه ابراز نگرانی کرده و می گویند که پیونگ‌یانگ موشک‌های بالستیک و مهمات در اختیار مسکو قرار می‌دهد.

آمریکا در ماه فوریه اعلام کرد که کره شمالی از سپتامبر به این سو بیش از ۱۰ هزار کانتینر مهمات و تجهیزات مرتبط را تحویل روس‌ها داده است.

کمیسیون اروپا همچنین به دنبال اعمال تحریم علیه نفتکش‌های به اصطلاح «ناوگان سایه» است که نفت روسیه را خارج از محدوده قیمت گذاری گروه ۷ جابجا می‌کنند.

رویترز در ادامه به سندی اشاره می‌کند که نشان می‌دهد تحریم‌هایی از سوی اتحادیه اروپا در انتظار دست کم ۴۰ شرکت روسیه و یا تحت مالکیت افرادی در کشورهای ثالث است.

بدین ترتیب، شرکت‌های روسی تامین کننده تجهیزات برای ارتش روسیه و شرکت‌های کشورهای ثالث که به روسیه قطعات الکترونیکی، نیمه هادی‌ها و تراشه‌های قابل استفاده در بخش نظامی فروخته‌اند، مشمول تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

این سند نشان می‌دهد که شرکت‌های غیر روسی مشمول تحریم‌های تازه اتحادیه اروپا، اغلب در امارات عربی متحده، قرقیزستان، ترکیه و چین مستقر هستند.

این شرکت‌ها بنا به آنچه منابع آگاه در اختیار رویترز قرار داده‌اند تجهیزات ساخت اتحادیه اروپا و ایالات متحده را به روسیه فروخته‌اند.

بر اساس این گزارش، کمیسیون اروپا طی این هفته به صورت غیررسمی با کشورهای عضو در حال مذاکره است تا پیش از ارائه پیشنهاد خود به شورای اروپا برای بحث و بررسی در خصوص تحریم‌های تازه علیه روسیه، نظر آن‌ها را جلب کند.

خبرگزاری رویترز در انتهای گزارش خود یادآور می‌شود که کمیسیون اروپا تاکنون از اظهار نظر در خصوص تحریم‌های جدید پیشنهادی علیه روسیه خودداری کرده است.

 

روسیه: اوکراین سامانه موشکی جدید آمریکایی بگیرد، «منطقه حائل» را گسترش می‌دهیم

 

به گزارش یو رونیوز، کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد، اگر کی‌یف سامانه‌های موشکی پیشرفته هدایت شونده موسوم به ATACM را از ایالات متحده تحویل بگیرد، روسیه نیروهای اوکراینی را بیشتر به عقب خواهد راند تا آنچه را که «منطقه حائل» می‌خواند، گسترش دهد.

کاخ سفید اکتبر گذشته اعلام کرده بود که نوعی از سامانه‌های موشکی پیشرفته هدایت‌شونده را در اختیار کی‌یف قرار داده که می‌تواند اهدافی را تا ۱۶۵ کیلومتری مورد هدف قرار دهد. 

اما بسته جدیدی که پس از تصویب لایجه کمک‌ها به این کشور در کنگره، آماده تحویل به اوکراین است شامل یک سیستم پیشرفته‌تر خواهد بود که بیش از ۳۰۰ کیلومتر برد دارد. 

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور سامانه موشکی پیشرفته دوربرد را دریافت خواهد کرد و برای این منظور از واشنگتن ممنون است. 

 دریافت چنین سامانه‌ای امکان هدف قرار دادن نقاطی در اعماق بیشتر روسیه و همچنین در شبه جزیره کریمه را افزایش خواهد داد. 

این سامانه جدید ATACMS (سیستم‌های موشکی تاکتیکی ارتش) بر روی کامیون‌ها نصب می‌شوند و موشک آن می‌تواند با سرعت ۳ ماخ حرکت کند که بسیار سریع‌تر از موشک‌های کروز بریتانیایی و فرانسوی است که در حال حاضر در زرادخانه اوکراین استفاده می‌شوند. یک ماخ برابر است با سرعت ۱۲۲۵ کیلومتر در ساعت که آن را سرعت صوت یا Sonic speed می‌نامند.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره این اقدام گفت که روسیه پیشتر هم مواضع خود را در این زمینه مطرح کرده و چیزی در این خصوص تغییر نخواهد کرد. 

کرملین ماه گذشته اعلام کرده بود که تنها راه محافظت از خاک روسیه در برابر حملات اوکراین (که به گفته روس‌ها شامل چهار منطقه‌ای است که مسکو از اوکراین به خاک خود ضمیمه کرده) ایجاد یک «منطقه حائل» است تا این محدوده خارج از برد آتش اوکراین باشد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، سال گذشته گفته بود که نیروهای روسیه با تلاش برای دور راندن نیروهای اوکراین از مرزهای خود، به تحویل سلاح های غربی دوربرد به کی‌یف پاسخ خواهند داد.

خبرگزاری رویترز گزارش کرده که تحویل این تسلیحات که به احتمال زیاد زمان آن علنی نخواهد شد، مشروط بر این است که اوکراین از این سامانه سیستم‌های موشکی برای حمله به اهدافی در داخل خاک روسیه استفاده نکند. 

دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه به رویترز گفتند که ایالات متحده در حال آماده‌سازی بسته کمک نظامی یک میلیارد دلاری برای اوکراین است. این بسته نخستین کمک نظامی به اوکراین از لایحه جدیدی است که به تصویب مجلس نمایندگان و سنای آمریکا رسیده و پس از امضای جو بایدن به قانون تبدیل خواهد شد.


 

دیگر خبرها

  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم
  • نتانیاهو مانع از انعقاد توافق درباره جنگ غزه می‌شود
  • تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف
  • شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • آخرین تحولات اوکراین | آغاز مذاکرات کی‌یف با آمریکا برای بومی سازی تولید پدافند هوایی
  • تحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیست