Web Analytics Made Easy - Statcounter

کره جنوبی اعلام کرد، براساس تصاویر ماهواره‌ای، ظاهرا کره شمالی در حال بازسازی سایت آزمایش هسته‌ای "پانگی-ری" است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، کره شمالی از سال ۲۰۱۷ میلادی بمب اتمی آزمایش نکرده است اما اعلام کرده که با توجه به توقف مذاکرات خلع تسلیحات اتمی با آمریکا و متحدانش ممکن است چنین آزمایشاتی را از سر بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت آزمایش هسته‌ای "پانگی-ری" در یک منطقه کوهستانی در شمال شرقی کره شمالی واقع در ۱۰۰ کیلومتری مرز این کشور با چین است.

کره شمالی تمامی شش آزمایش اتمی‌اش در سال‌های ۲۰۰۶، ۲۰۰۹، ۲۰۱۳، ژانویه ۲۰۱۶، سپتامبر ۲۰۱۶ و سپتامبر ۲۰۱۷ را از این سایت انجام داده بود. تمامی این آزمایشات در تونل‌های عمیقی که زیر این کوه کنده شده بودند، انجام شدند. این تونل‌ها سه ورودی مشخص دارند. ورودی این تونل‌ها در سال ۲۰۱۸ میلادی در مقابل دوربین گروه کوچکی از رسانه‌های خارجی که برای نظارت بر تخریب این سایت پس از اعلام تعطیلی آن دعوت شده بودند، منفجر شد.

پیونگ‌یانگ رسانه‌های بین‌المللی و نه بازرسان فنی را دعوت کرده بود تا شاهد این تخریب باشند. همین امر باعث شد تا کارشناسان خلع تسلیحات اتمی نسبت به میزان موثر بودن یا دائمی بودن این اقدام شک داشته باشند.

موسسه علوم و امنیت بین‌المللی در واشنگتن تاکید کرد، این تعطیلی بر زرادخانه تسلیحات اتمی کره شمالی یا ظرفیتش برای تولید تسلیحات اتمی تاثیری نگذاشت اما عدم آزمایش می‌توانست توانایی این کشور را در به کارگیری کلاهک‌های حرارتی هسته‌ای قابل اعتماد کاهش دهد.

این موسسه در گزارشی در سال ۲۰۱۸ میلادی گفته بود: بعید است که کوه اصلی برای آزمایشات جدید قابل استفاده باشد اما دیگر کوه‌های نزدیک می‌توانند قابل استفاده باشند. کره شمالی همچنین می‌تواند در منطقه کاملا متفاوتی آزمایشات هسته‌ای جدید خود را انجام دهد.  

متخصصان در مرکز مطالعات خلع تسلیحات اتمی جیمز مارتین در گزارشی اعلام کردند، تصاویر ماهواره‌ای اوایل مارس سال جاری میلادی نشانه هایی را از فعالیت در سایت پانگی-ری نشان داد از جمله ساخت یک ساختمان جدید و مرمت ساختمانی دیگر.

کره جنوبی نیز کمی بعد بدون اشاره به جزئیات نوع این فعالیت‌ها اعلام کرد: فعالیت‌هایی برای بازسازی این تونل‌ها شناسایی شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی تسلیحات اتمی کره شمالی هسته ای تونل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • اسرائیل در حال آماده شدن برای اعزام هیئتی به قاهره است
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون