Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@03:04:07 GMT

هشدار | خطر شرروع پیک هفتم کرونا در بهار ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۵۴۰۹

هشدار | خطر شرروع پیک هفتم کرونا در بهار ۱۴۰۱

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، حمید سوری رئیس کارگروه بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به سابقه بیش از دو سال اپیدمی کرونا در ایران و جهان افزود: بر این باور هستم هنوز تغییر اساسی که موجب شود تا ما رفتار عادی داشته باشیم پیش نیامده است. به همین دلیل جامعه همچنان ظرفیت پیک‌های بعدی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اظهار نگرانی از این روند اظهار کرد: اگر دستورالعمل‌های بهداشتی به خوبی رعایت نشوند و نظارت و پایش درستی انجام نشود؛ احتمال دارد پس از تعطیلات نوروزی(نیمه اول فصل بهار) با پیک هفتم کرونا مواجه شویم. پس نباید خوشبین باشیم.

سوری با تاکید بر اینکه هنوز نمی‌توانیم مطمئن باشیم به پایان پیک ششم نزدیک می‌شویم، ادامه داد: امیدواریم ظرف چند روز آینده این روند ادامه پیدا کند و شاهد افزایش موارد مرگ و بستری بیشتر نباشیم.

وی با اشاره به اینکه نمی‌توانیم در موارد ابتلاء قضاوت قطعی داشته باشیم گفت: ما عدد واقعی موارد ابتلا در کشور را نداریم چون بیماریابی فعال نداریم و فقط تعداد افرادی که به پزشک مراجعه می‌کنند و یا اینکه تست می‌دهند را مد نظر قرار می‌دهیم.

رئیس کارگروه بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا در پاسخ به اینکه چکار کنیم تا با پیک هفتم مواجه نشویم اظهار کرد: برخی کارها به مدیریت اپیدمی مربوط است و بخشی توسط مردم باید انجام شود تا با پیک هفتم مواجه نشویم. مردم نباید دچار عادی‌انگاری شوند و تصور نکنند چون شدت اُمیکرون کمتر از دلتاست، اپیدمی پایان یافته است. چون سویه‌های گاما و بتا که پیش از دلتا در جامعه فراگیر شدند شدت کمتری داشتند،‌ اما بیکباره با جهش این ویروس، سویه دلتا شیوع پیدا کرد که کُشندگی و وخامت بالایی داشت.

وی در ادامه به هوشمندی ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: نمی‌توان پیش‌بینی کرد شدت و روند واریانت‌های بعدی در کشورهای مختلف چگونه خواهند بود. وقتی واریانتی ایجاد می‌شود الزاما در تمام جهان شیوع زیاد ندارد مثل گاما که در کشور ما خودنمایی نکرد و بیشتر در کشورهای آمریکای جنوبی شیوع بالایی داشت. بنابراین الگوی بیماری‌زایی ویروس و تغییرات ساختار ژنتیکی آن قابل پیش‌بینی نیست و از طرف دیگر نظام مراقبت ژنومیک هم در کشور نداریم که واریانت‌های مختلف را جستجو کنیم. شاید سویه‌هایی در جمعیت ما باشند که از آن بی‌اطلاع هستیم. بنابراین نباید هرگز تصور کنیم که شرایط عادی شده و یا رو به عادی شدن است.

سوری بر لزوم مدیریت مناسب دستورالعمل‌های کرونایی تاکید کرد و رصد و پایش متاسب بیماران را یکی از راهکارهای اصلی کنترل اپیدمی کرونا به ویژه سویه اُمیکرون عنوان کرد.

کد خبر 664266 برچسب‌ها سلامت كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت كرونا در ايران پیک هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

امتداد- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ افزایش میزان وام ازدواج در سال ۱۴۰۳ را تصویب کردند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  طبق این مصوبه، بانک مرکزی مکلف است، به کسانی که تاریخ عقدشان بعد از یکم فروردین سال ۱۴۰۱ است، مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان وام ازدواج بپردازد.

وام ازدواج سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آن ها بعد از ۱۴۰۱/۱/۱بوده است مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و با دوره ی بازپرداخت ۱۰ ساله است.

اگر خانم ها کمتر از ۲۳ سال سن داشته باشند مبلغ وام آنها ۳۵۰ میلیون تومان است.

همچنین اگر آقایان کمتر از ۲۵ سال باشند، ۳۵۰ میلیون تومان وام دریافت میکنند.

وام ازدواج به چه کسانی تعلق می گیرد؟

۱- تاریخ ازدواج باید بعد از ۱ فروردین ۱۴۰۱ باشد.

۲- هر یک از زوجین باید یک ضامن معتبر و مورد تایید بانک را معرفی کند.

 

۳- به جز ضامن، نیاز به تهیه سفته به مبلغ مورد نظر نیز وجود دارد.

۴- ضمنا زوجین نباید پیشتر وام ازدواج گرفته باشند.

۵- همچنین ازدواج زوجین به صورت عقد رسمی و دفتری ثبت شده و دارای سند ازدواج باشند.

۶- هر مدرک مشابه دیگری که در ادیان رسمی کشور مرسوم باشد قابل قبول خواهد بود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟