Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@13:04:40 GMT

منطقه خرسون اوکراین تحت کنترل کامل نیروهای روس در آمد

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۵۴۷۷

منطقه خرسون اوکراین تحت کنترل کامل نیروهای روس در آمد

به گزارش ایرنا از خبرگزاری روسی اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه این موضوع را در یک نشست مطبوعاتی در روز سه شنبه اعلام کرد.

خرسون یک شهر بندری مهم به وسعت ۱۳۶ کیلومتر در جنوب اوکراین در کناره دریای سیاه است. براساس برآوردهای سال ۲۰۲۱، این منطقه بیش از ۲۸۳ هزار نفر جمعیت دارد. حدود نیمی از جمعیت این منطقه روس تبار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کاخ کرملین روز دوشنبه از احتمال تصرف کامل شهرهای بزرگ اوکراین از جمله کی یف، پایتخت این کشور ضمن تلاش برای حفظ امنیت غیرنظامیان خبر داده بود.

دیمیتری پسکوف در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: همزمان با تلاش وزارت دفاع برای اطمینان کامل از امنیت غیرنظامیان، احتمال به دست گرفتن کنترل کامل شهرهای تحت محاصره به استثنای مناطق مورد استفاده برای تخلیه غیرنظامیان را رد نمی کنیم.

وی افزود: مسکو بیانیه اخیر مقامات آمریکایی و اروپایی درباره ناامیدی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه از وضعیت عملیات در اوکراین را تحریک آمیز می داند که هدف آن تحریک کردن روسیه به هجوم به شهرهای اوکراین است.

سخنگوی کرملین گفت: باتوجه به استقرار تسلیحات سنگین ملی گراهای اوکراین در مناطق مسکونی، از همان ابتدای شروع عملیات ویژه روسیه، رئیس جمهوری به وزارت دفاع دستور داد تا از تهاجم فوری به شهرهای بزرگ از جمله کی یف خودداری شود.

پسکوف خاطرنشان کرد: تلفات سنگین غیرنظامیان در صورت عملیات نظامی در مناطق پرجمعیت غیرقابل اجتناب است و عملیات ویژه روسیه دقیقا طوری طراحی شده که از این تلفات خودداری شود.

دو هفته بعد از شروع عملیات ویژه روسیه برای غیرنظامی کردن اوکراین،  نظامیان این کشور هنوز درباره ورود به مناطق پرجمعیت به ویژه مناطقی که مبارزان ملی گرای اوکراینی حضور دارند، ملاحظه نشان می دهند.

روسیه بارها ملی گرایان اوکراین را به استقرار تسلیحات سنگین در مناطق مسکونی و استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر دفاعی متهم کرده است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه  روز ۲۱ فوریه/۲ اسفندماه با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانتسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت. وی سه روز پس از آن نیز ۵ اسفند  آغاز «عملیات نظامی ویژه» علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین همچنان ادامه دارد و امروز وارد هفدهمین روز خود شده است.

برچسب‌ها اوکراین روسیه ولادیمیر پوتین پروندهٔ خبری جنگ در اوکراین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین روسیه ولادیمیر پوتین اوکراین روسیه ولادیمیر پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد

رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه‌ای بار دیگر از احتمال اعزام نیروهای غربی، به‌ویژه نیروهای فرانسوی به اوکراین سخن گفت و ۲ شرط برای آن تعیین کرد.

یه گزارش ایسنا، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیروهای غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم، اما امروز اینطور نیست.

او یادآور شد که پاریس قبلا پرسنل نظامی را برای «مبارزه با تروریسم» به کشورهای دیگر، به‌ویژه به منطقه ساحل آفریقا فرستاده بود.

به نقل از فرانس ۲۴، ماکرون در مصاحبه با نشریه «اکونومیست» اظهار کرد: رد کردن اعزام نیرو به معنای ناتوانی در آموختن درس‌های ۲ سال گذشته است، در حالی که کشورهای ناتو ابتدا ارسال تانک و هواپیما به اوکراین را رد کرده بودند و سرانجام نظرشان را تغییر دادند.

ماکرون با اشاره به ولادیمیر پوتین گفت: همانطور که گفتم، من هیچ چیز را حذف نمی‌کنم، زیرا ما با کسی روبرو هستیم که هیچ چیز را کنار نمی‌گذارد. من هدف استراتژیک روشن دارم؛ نباید بگذاریم روسیه در اوکراین پیروز شود. اگر روسیه در اوکراین پیروز شود، دیگر در اروپا امنیت نخواهیم داشت. پس هیچ چیز نباید (از روی میز) حذف شود.

اما این موضع تا رسیدن به اجماع در اروپا فاصله زیادی دارد. پیشتر اکثر کشورهای اروپایی و همچنین ایالات متحده به وضوح از اظهارات وی فاصله گرفته بودند. ماکرون در ماه مارس مجددا تأیید کرده بود که عملیات زمینی در اوکراین توسط غربی‌ها شاید در مقطعی ضروری باشد.

رئیس‌جمهور فرانسه می‌افزاید: من متقاعد شده‌ام که اگر اروپایی‌ها یاد بگیرند که توانایی‌های خود را بهتر هماهنگ کنند، اگر به تجهیز خود ادامه دهند، اگر صمیمیت استراتژیک خود را تقویت کنند، به لطف ناتو، ما در برابر روسیه اعتبار بیشتری خواهیم داشت.

وی با اذعان به قدرت سرمایه‌گذاری روسیه، اظهار کرد: ما به وضوح می‌بینیم که روسیه امروز، یکی از نقاط قوت آن، این است که می‌داند چگونه سرمایه‌گذاری زیادی کند و به دلیل اینکه پایگاه خود را سازماندهی کرده، تولید زیادی می‌کند. روسیه قدرت زیادی در دوام دارد که از نظر نظامی غیر قابل تحمل است.

وی در رابطه با اینکه آیا اتحادیه اروپا برای حفاظت از خود کافی نیست، گفت: من یک عمل‌گرا هستم. من عمیقا به اروپا اعتقاد دارم. فکر می‌کنم که اتحادیه اروپا به‌عنوان عنصری از قدرت نظامی تصور نشده است. اروپا باید به جغرافیای خود نگاه کند. در نگاه من اروپا باید منطبق بر زمانه باشد و در شور و شوق‌های گذشته غرق نشود.

ماکرون در رابطه با اینکه اگر چتر هسته‌ای ایالات متحده به طور کامل امن تلقی نشود، آیا فکر می‌کند فرانسه و بریتانیا به سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی و استراتژیک برای مدیریت تشدید بالقوه نیاز دارند، عنوان کرد: فرانسه همیشه استفاده تاکتیکی از سلاح‌های هسته‌ای را رد کرده است. دکترین ما آسیب غیر قابل قبول و نه جنگ هسته‌ای محدود است. من نمی‌خواهم در مورد ضمانت آمریکا شک کنم. اما واضح است که این سوالی است که باید از خود بپرسیم. و به همین دلیل است که فکر می‌کنم منافع جمعی ما این است که در منطقی قرار بگیریم که در آن باید تا آنجا که ممکن است تکثیر سلاح‌های هسته‌ای را محدود کنیم.

رئیس‌جمهور فرانسه در مواجهه با این سوال که این ایده وجود دارد که ایالات متحده در شرایطی عقب‌نشینی کند و این می‌تواند در زمان ترامپ چشمگیر یا در دوران بایدن تدریجی‌تر باشد، گفت: اولا فکر می‌کنم اولویت ایالات متحده آمریکا خودش است و این طبیعی است. ما نباید بحران عمیق داخلی را که جامعه آمریکا تجربه می‌کند، دست‌کم بگیریم. ۱۰ سال بعد، در مواجهه با چالش‌ها، ما اروپایی‌ها باید خودمان را سازماندهی کنیم و باید خودمختارتر باشیم، از جمله در رابطه با آمریکایی‌ها.

امانوئل ماکرون همچنین نسبت به ظهور «ناسیونالیست‌ها» (میهن‌پرستان) و «پوپولیست‌ها» در اروپا هشدار داده و معتقد است: آنها همه «بریگزیت‌کنندگان پنهان» هستند که با یک سخنرانی دروغ، اروپا را به گروگان می‌گیرند. آنها ابتدا ادعا می‌کنند که کشورشان را قوی‌تر می‌کنند. آنها قرار نیست به شما بگویند که می‌خواهند (اروپا) را نابود کنند. اول خواهند گفت فرانسه خارج از اتحادیه اروپا اوضاع خیلی بهتر خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع روسیه: اوکراین در سال جاری بیش از ۱۱۱ هزار سرباز از دست داده است
  • سرنگونی ۶ پهپاد اوکراینی به دست نیروهای روسی
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • روسیه کنترل کامل یک روستا در «دونتسک» را به دست گرفت
  • ۱۲ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه سرنگون شدند
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • حمله ارتش اوکراین به مناطق مسکونی «کورسک» روسیه
  • ۶ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه منهدم شدند
  • حمله ارتش اوکراین به مناطق مسکونی «کورسک» روسیه/ ۲ نفر کشته شدند