Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@03:23:09 GMT

بحرین مرکز رمزارزها در خاورمیانه می شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۵۴۸۶

بحرین مرکز رمزارزها در خاورمیانه می شود؟

اقتصاد آنلاین – حسین عسکری؛ صرافی کریپتو بایننس به لطف مجوز اعطا شده توسط بانک مرکزی بحرین، خدمات کاملاً تنظیم شده را به مردم این کشورارائه خواهد کرد و بحرین به اولین کشور خاورمیانه تبدیل شد که این نوع از خدمات را دریافت میکند.

بحرین مجوز این کار را از طریق شورای همکاری کشورهای عربی خلیج فارس (GCC) دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین صرافی و مدیر عامل جهان، Changpeng Zhao مجوز ارائه خدمات دارایی های رمزنگاری شده را در 14 مارس اعلام کرد.

رییس بایننس در توییتر نوشت:

تیم بایننس اولین مجوز ارائه دهنده دارایی های رمزنگاری جهانی را  توسط بانک مرکزی بحرین و با همکاری شورای همکاری کشورهای عربی خلیج فارس (GCC) دریافت کرد.

مجوز جدید بایننس به آن اجازه می دهد خدمات رمزنگاری، از جمله تجارت، نگهداری و مدیریت پورتفولیو را برای مشتریان در کوچکترین اقتصاد خاورمیانه ارائه دهد. دسامبر گذشته، بایننس تأییدیه اصلی برای فعالیت در بحرین را دریافت کرد. آن تاییدیه اکنون به یک مجوز کامل تبدیل شده است.

رشید المراج، رییس بانک مرکزی بحرین (CBB) گفت که این بانک در حال توسعه مقررات منطبق با روندهای جهانی است که نوآوری و بهترین شیوه ها را امکان پذیر می کند.

این مجوز به بایننس اجازه می دهد تا به تلاش های توسعه خود در سراسر حوزه های قضایی جهانی و در عین حال مطابق با مقررات محلی ادامه دهد. هفته گذشته، CZ اعلام کرد که می‌خواهد بایننس کسب‌وکارهای سنتی را در هر بخش اقتصادی در سراسر جهان «شناسایی و سرمایه‌گذاری کند» و قصد دارد آن‌ها را به رمزارزها متصل کند.

بحرین علیرغم اندازه کوچک آن نسبت به سایر کشورهای منطقه، یکی از کشورهای دوستدار رمزارز در خاورمیانه بوده است. CBB با موفقیت سیستم پرداخت کریپتو اونیکس JP Morgan را در ژانویه آزمایش کرد.

استفاده از سیستم‌های پرداخت مبتنی بر رمزنگاری به CBB کمک می‌کند آنچه را که المراج  رییس بانک مرکزی بحرین آن را «ناکارآمدی‌های موجود در صنعت پرداخت‌های فرامرزی سنتی» می‌خواند، برطرف کند.

مجوزهای فعالیت در هر منطقه مطمئناً به بایننس در دستیابی به اهداف خود در زمینه رمزارزها کمک می کند. جدیدترین خرید قابل توجه آن ناشر رسانه خبری فوربس در ماه گذشته با مبلغ هنگفت 200 میلیون دلار بود.

این اقدام بحرین همچنین این کشور را به‌عنوان قطب رمزارز منطقه از دبی پیش می اندازد. مقررات مالی بحرین مطمئناً از قوانین دبی جلوتر است که هنوز به صرافی‌های رمزارز اجازه ارائه خدمات به ساکنان خود را نمی‌دهد.

با این حال، طلال طبعا، مدیرعامل صرافی رمزارز بحرینی کوین‌مِنا، در ماه فوریه به سی‌ان‌ان گفت که اگرچه بانک مرکزی قوانین رمزنگاری پیشرفته‌تری در حال حاضر دارد، «اگر سیستم بانکداری بروزرسانی شود، دبی می‌تواند مقصد شماره یک رمزارز های جهان باشد».

مشکل بانکی در دبی ممکن است امسال حل شود زیرا شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) یک چارچوب قانونی برای رمزارزها در دبی ایجاد کرده است. نخست وزیر امارات گفت این چارچوب از سرمایه گذاران محافظت می کند و «استانداردهای بین المللی بسیار تضمین شده» را برای حاکمیت صنعت کریپتو طراحی می کند.

اخبار مرتبط ۱۲:۳۹:۰۴ تاثیر فرمان اجرایی بایدن بر بیت کوین چیست؟ ۱۱:۳۲:۰۴ عرضه NFT جنگ روسیه و اوکراین ۱۱:۲۹:۲۴ سرمایه گذار مشهور آمریکایی؛ قیمت بیت کوین شش رقمی می شود ۱۵:۴۷:۴۱ لایحه جدید اتحادیه اروپا در خصوص ممنوعیت بیت کوین ۱۲:۳۲:۱۰ چگونه روی بستر اتریوم ایمیل بسازیم؟ ۱۱:۳۱:۴۲ توکنومیک (Tokenomic) چیست؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو بیت کوین ارز دیجیتال اتریوم رمز ارز تتر معاملات رمز ارز بانک مرکزی بحرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است
  • سکه‌های حراج شده از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند
  • سکه‌های حراج مرکز مبادله کاملا استاندارد بانک مرکزی است
  • سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است