Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیوا خرم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیشترین کنتور هوشمند نصب شده با یک هزار و ۸۳۳ دستگاه در شهرستان قروه بوده است، اظهار داشت: کمترین کنتور نصب شده با ۱۸۶ دستگاه مربوط به شهرستان سروآباد است.

وی به جایگزینی کنتورهای هوشمند به جای کنتورهای قدیمی اشاره و اضافه کرد: اطلاعاتی از قبیل مصرف برق، میزان ولتاژ، جریان و ضریب توان در کنتورهای هوشمند ثبت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق کردستان افزود: سهمیه تعیین‌ شده برای استان کردستان نصب ۸۵ هزار کنتور هوشمند بوده که مقرر شده است تا قبل از شروع پیک آینده(خرداد۱۴۰۱) این حجم از اندازه گیری هوشمند برای مشترکان استان نصب شود.

خرم با اشاره به اینکه نصب کنتورهای هوشمند یکی از راهکارهای موثر در اصلاح رفتار مشترکان پرمصرف و کنترل بار شبکه برق است، گفت: نصب کنتورهای هوشمند موجب افزایش پایداری شبکه توزیع برق، کاهش تعداد و مدت زمان خاموشی های برق در استان و به تبع آن در کشور نیز می‌شود.

وی امکان برقراری ارتباط دوسویه بین شرکت و مصرف‌کنندگان، جمع‌آوری، پردازش و ارسال اطلاعات انرژی به شرکت را از مزیت‌های استفاده از کنتورهای هوشمند عنوان کرد و افزود: آگاهی این شرکت از مقدار انرژی مصرف‌شده در ساعات پرباری و کم باری، آگاهی مصرف‌کنندگان از مقدار مصرف ساعتی و روزانه همچنین امکان تشخیص سرقت برق از کنتور از دیگر قابلیت ها و مزیت‌های کنتورهای هوشمند است.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق کردستان اظهار داشت: در حال حاضر تنها ۲ درصد مشترکان در سطح استان بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، انرژی برق مصرف می کنند که بدون شک با اجرا و تداوم این طرح در استان مصرف این دست از مشترکان نیز مدیریت خواهد شد.

در حال حاضر بیش از ۷۰۷ هزار مشترک کردستانی از انرژی برق بهره‌مند و ۱۰۰ درصد مناطق شهری و تمام روستاهای بالای پنج خانوار استان از برق برخوردار هستند.

برچسب‌ها کردستان انرژی برق سنندج وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان انرژی برق سنندج کردستان انرژی برق سنندج وزارت نیرو کنتورهای هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • Home Assistant قصد دارد از یک پلتفرم به یک برند مصرف‌کننده تبدیل شود
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب