Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی در دیدار با عباس پاپی زاده معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امور عشایری ایران به تشریح جایگاه برجسته عشایر خراسان‌ جنوبی در اقتصاد و امنیت پایدار این استان پرداخت.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا از خراسان جنوبی، دکتر قناعت در دیدار با رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به رتبه چهارم خراسان‌ جنوبی از نظر جمعیت عشایری در کشور، اظهار کرد: عشایر با زحمت فراوان در مناطق عشایری استان انواع محصولات را تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نقش ارزنده جامعه عشایری در ایجاد ثبات و امنیت پایدار در منطقه گفت: استقرار ۸۰ درصد عشایر در مناطق مرزی استان یکی از عوامل مهم ایجاد امنیت در منطقه است و بخشی از امنیت ما مرهون جامعه عشایری و مرزنشینان است.
دکتر قناعت با تشریح شرایط اقلیمی سخت و خشکسالی استان خواستار تامین نهاده دامی عشایر شد و افزود: همچنین اجرای پروژه های آب پایدار برای انتقال آب به مناطق عشایری استان نیازمند توجه است.
استاندار خراسان جنوبی دراین دیدار پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به عشایر و صندوق های خرد زنان روستایی را خواستار شد و ادامه داد: در حال حاضر آب شرب مورد نیاز انسان و دام عشایر برای ۷ هزار و ۵۰۰ خانوار با تانکر تأمین می‌‌شود که اختصاص کامیون های تانکردار آبرسان سیار به استان مورد درخواست است.
رئیس سازمان امور عشایری ایران در خصوص تمام درخواست های مطرح شده استاندار خراسان جنوبی برای رفع مشکلات و خدمات رسانی به عشایر این استان مرزی قول مساعد داد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا ایران جامعه خشکسالی خراسان جنوبی زنان مشکلات خدمات رسانی سازمان امور عشایری ایران رئیس سازمان امور عشایر استاندار خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی تولید شد
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند