Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اخوان شامگاه دوشنبه در جلسه مطالبه گری با موضوع «بررسی کمبود نهاده‌های دامی» در مسجد النبی (ص) اراک اظهار کرد: نیاز استان به نهاده در حوزه دام سبک و سنگین حدود ۴۵ هزار تن در ماه است که این میزان در آبان امسال حدود ۱۳ هزار تن در آذر ۱۱ هزار تن و در دی و بهمن هر کدام حدود ۶ هزار تن تأمین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیاز دام سبک ماهیانه ۱۵ کیلوگرم و سنگین ۷۵ کیلوگرم است که از این میزان ما قادر به تأمین ۲ کیلو برای دام سبک و ۱۵ کیلو گرم برای دام سنگین هستیم.

وی ادامه داد: در مورد علت تخصیص نهاد از طریق کارخانه خوراک باید گفت اختصاص مستقیم از طرف وزرات ممنوع شده و علت آن این است که اگر این نهاده به صورت مستقیم اختصاص پیدا کند نهایتاً تا ۵ روز کفاف می‌دهد ولی به صورت کنسانتره بین ده تا ۱۵ روز نیاز را برطرف می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: فرمول کنسانتره توسط ستاد کنسانتره که از دستگاه‌های مختلف تشکیل شده تصویب می‌شود که با توجه به نا متناسب بودن نسبت اقلام تأمین تنظیم فرمول کار دشواری است. با این حال ۸۷ درصد کنسانتره موجود ذرت، سویا، جو و سبوس است و ۱۳ درصد دیگر را آنزمیت تشکیل می‌دهد که برای هضم لازم است و احتمالاً سنگی که برخی از دامداران قایلند مربوط به آنزمیت است که طبیعی است چرا که شکل مصرفی آن از کوه و به صورت مدنی تأمین می‌شود. از دیگر اقلام مصرفی در این ۱۳ درصد نمک است که آن هم نیاز دام است.

گفتنی است این جلسه با موضوع «بررسی کمبود نهاده‌های دامی» و با حضور ائمه جماعات، نمایندگان دامداران و مرغداران، فعالان و کنشگران اجتماعی، مدیرکل و معاونین دامپزشکی استان مرکزی و سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان و معاون پشتیبانی امور دام این سازمان برگزار شد.

کد خبر 5447482

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی استان مرکزی اراک نهاده های دامی بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردوهای راهیان نور نوروز سفر استانی حوادث چهارشنبه سوری شیوع کرونا عکس استانها گرگان نوروز 1401 جهاد تبیین هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت

 معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت گفت: سطح زیر کشت زعفران در این استان نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافت و نسبت به ۱۰ سال گذشته نیز رشد چشمگیری دارد.چ

معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: کم‌آب‌بر بودن این گیاه مزیت مهمی است که با شرایط آب و هوایی استان مرکزی سازگاری دارد و در شهرستان‌هایی مانند کمیجان یا خمین که در سال گذشته به دلیل کم‌آبی ۱۵۰ حلقه چاه آب در این شهرستان خشک شد فرصت مناسبی است.

اسدی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان خمین در تولید زعفران استان مرکزی رتبه اول را دارد و با این کشت به نحوی با تنش‌های آبی مقابله شده است و جایگزین مناسبی برای گیاهان آب‌بر محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی