Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، انتشار آمارهای رسمی از سوی وزارت بهداشت نشان می‌دهد اگرچه در مجموع شرایط همه‌گیری در ماه‌های اخیر روند نزولی به خود گرفته اما صعودی شدن دوباره آمارها از ابتدای هفته می‌تواند نشانه‌ای معنادار از حرکت زیرپوستی ویروس منحوس در سراسر کشور باشد که نتایج آن احتمالا دوهفته آینده مشخص خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

آخرین وضعیت کرونا در کشور | حلقه صعودی شدن دوباره آمارها / ویروس منحوس به‌یکدیگر عیدی ندهیم

در این زمینه کارشناسان با اشاره به مقایسه آمارها از ابتدای هفته یعنی بیست و یکمین روز اسفند 1400 تا بیست و چهارمین روز از همین ماه می‌گویند: براساس رفتار ویروس منحوس از ابتدای همه‌گیری آغاز تغییرات  آماری از در ابتدای زنجیره آماری یعنی بخش نرخ ابتلای روزانه مشخصاً روندی را آغاز می‌کند که به ترتیب در سایر بخش‌ها اثرگذار بوده آنها را دستخوش تغییرات خواهد کرد.

به گفته این گروه براساس همین فرضیه که البته تایید هم شده است می‌بینیم از ابتدای هفته رشد 71.8 درصدی نرخ ابتلای روزانه باعث شده تا رقم ابتلای روزانه از عدد 2219 به 3813 نفر رسیده باشد که این تغییر توانسته جهشی 22.46 درصدی را در بخش موارد بستری در مراکز درمانی به همراه داشته باشد تا روی جداول آماری ببینیم 665 نفر بستری جدید کرونایی در سراسر ایران ثبت شده است.

از سوی دیگر تاخیر در اثرگذاری تغییرات آماری در دو شاخص ابتدایی عاملی بوده تا در شاخص موارد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه روند کُند کاهشی آنهم ناچیز را تجربه کرده باشد به صورتی که ابتدای هفته 2921 مورد بستری در این بخش از مراکز درمانی ثبت شده است و روز گذشته این رقم با کاشی پنجاه نفره به عدد 2871 مورد رسیده است باشد و همین اتفاق یعنی روند بسیار کند کاهشی در موارد فوتی ناشی از کرونا داشته باشیم چون روز شنبه متاسفانه 120 نفر از هموطنانمان را از دست داده‌ایم و دیروز 114 مورد فوتی ثبت شده است.

هشدار درباره ورود امیکرون نوع " 2 BA " / مسافران خارجی مراقب " 2 BA " باشند

دکتر مسعود مردانی، عضو ستاد ملی کرونا از مردم خواست در تعطیلات نوروزی به کشورهایی چون مصر، کویت، یمن وامارات سفر نکنند چرا که سویه " 2 BA " امیکرون در این کشورها شایع است. امیکرون دو سویه مهم به نام‌های "1 "BAو " 2 BA " دارد که تا کنون همه موارد امیکرون مشاهده شده در کشور مورد از نوع "1 "BAبوده است، بجز دو که به سرعت کنترل شد. سویه " 2 BA " امیکرون مانند نوع یک این سویه؛ قدرت سرایت پذیری بالایی دارد اما از نظر شدت بیماری زایی قدرت بیشتری دارد و شباهت بیشتر به سویه دلتای کرونا دارد.

استان ایلام/ 1 فوتی و 44 مبتلای جدید

جاسم محمدی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 78هزار و 273نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 44مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه درحال‌حاضر 42بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24ساعت اخیر هشت بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبودیافته‌ها 76هزار و 110نفر بوده است.

محمدی گفت: در 24ساعت گذشته یک مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان مربوط به شهرستان چرداول گزارش شده و مجموع فوت‌شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و 222نفر بوده است.

استان اصفهان/ شناسایی 206 مورد ابتلای جدید

پژمان عقدک در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 206  مورد مثبت ابتلای قطعی گزارش شده است.

وی افزود: در همین بازه زمانی 961 تست کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گرفته شده که از این میزان 206 مورد مثبت اعلام شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر  566 بیمار کرونایی بستری هستند، گفت: در شبانه‌روز گذشته 80  بیمار به بیماران بستری اضافه شدند و 123  بیمار هم ترخیص شدند.

عقدک تصریح کرد: 111 نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال وخیم‌تری نسبت به بقیه بستری‌ها دارند.

وی ادامه داد: 4 مورد فوتی کرونا در 24 ساعت گذشته گزارش شده که 2 مورد قطعی و 2 مورد مشکوک به  کرونا بودند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مجموع بیماران کرونایی بستری شده از ابتدا تا کنون، اظهار داشت: 201 هزار و 109 بیمار در اثر ابتلا به ویروس منحوس کرونا بستری شدند که از این تعداد 135 هزار  و 662  نفر بهبود و 6 هزار و 556 نفر فوت کردند.

استان بوشهر/ 84 بیمار کرونایی در مراکز درمانی بستری هستند

حسن ملکی‌زاده رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: با توجه به وضعیت تغییر رنگ‌بندی و خارج شدن بیشتر نقاط از وضعیت پرخطر نباید این موضوع سبب ساده‌انگاری در برابر کرونا شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: نظارت بر رعایت شیوه‌نامه بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در ایام پایان سال برای جلوگیری از شیوع پیک بعدی کرونا، تشدید می‌شود.

وی حفظ سلامت خانواده را از توصیه‌های مهم به نوجوانان و والدین در آیین چهارشنبه آخر سال عنوان کرد و افزود: اجتماع در این آیین به سبب احتمال گسترش ویروس کرونا، سلامت خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

ملکی‌زاده از کاهش بیماران کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر 84 نفر و نسبت به هفته نخست اسفند 160 نفر کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته 25 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند از بستری 14 بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه خبر داد و خاطر نشان کرد: از مجموع موارد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه کرونایی، 7 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.

وی با اشاره به ثبت 2 مورد فوتی دیگر ناشی از بیماری کرونا آقا و خانم 83 و 77 سال سن افزود: تاکنون 2 هزار 138 بیمار کرونایی در استان بوشهر جان باخته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 29 بیمار کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند که از این تعداد، ابتلای 11 مورد به کرونا مثبت، قطعی بوده است.

استان کرمان/ 209 بیمار کرونایی در مراکز درمانی بستری هستند

بر اساس آخرین نقشه رنگ‌بندی رسمی کشور که توسط وزارت بهداشت منتشر شد، در حال حاضر از 23 شهرستان استان کرمان، 15 شهرستان استان در وضعیت قرمز، پنج شهر در وضعیت نارنجی و سه شهر در وضعیت زرد قرار دارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 تا ظهر روز قبل اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 209 مورد است.

وی ادامه داد: از این تعداد 144 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 11 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 28 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 8 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 18 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 55 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: با فوت 9 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان، مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 5 هزار و 538 مورد رسیده است.

صحبتی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان دو میلیون و 308 هزار و 65 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را دو میلیون و 11 هزار و 674 مورد و در نوبت سوم 814 هزار و 295 دوز تزریق شده است.

استان همدان/ روند همه‌گیری کاهشی شد

علیرضا توقیری اظهار داشت: در روز گذشته 2 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان فوت شدند.

وی تصریح کرد: از ابتدای شروع اپیدمی کرونا در استان تاکنون 3 هزار و 275 بیمار کرونایی بر اثر شدت بیماری فوت شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان از شناسایی 56 جدید مبتلا به کرونا در بخش بستری و سرپایی خبر داد و گفت: در حال حاضر 354 بیمار تنفسی مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

توقیری با اشاره به روند کاهشی مراجعه بیماران تنفسی به مراکز درمانی، تصریح کرد: دیروز یک هزار و 360 بیمار با علائم‌ تنفسی و مشکوک به کرونا به اورژانس بیمارستان‌های استان مراجعه کردند.

وی با بیان اینکه از ابتدای شروع بیماری کرونا تاکنون، 143 هزار و 83 نفر در استان به ویروس کرونا مبتلا شدند اظهار داشت: در پیک ششم بیماری تعداد کودکان مبتلا افزایش یافته است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه تزریق واکسن کرونا در کاهش ابتلا و بستری بیماران مبتلا موثر است، عنوان کرد: مردم هرچه سریعتر برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

توقیری گفت: از زمان آغاز عملیات واکسیناسیون تاکنون، 3 میلیون و 116 هزار و 128 دز واکسن کرونا در استان تزریق شده است.

وی با تاکید بر اینکه مراکز واکسیناسیون در ایام تعطیلات نوروز هم فعال هستند، تصریح کرد: افرادی نوبت دز سوم آن‌ها رسیده باید هرچه سریع‌تر اقدام کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان به وضعیت رنگ‌بندی کرونا در استان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت شهرستان‌های رزن و درگزین، قرمز، بهار در وضعیت زرد و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی کرونایی هستند.

منبع: تسنیم

کد خبر: 1133667 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرونا در بیمارستان های استان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های استان بوشهر بخش مراقبت های ویژه مبتلا به کرونا بیمار کرونایی مراکز درمانی ابتدای هفته کرونا در استان بیماری کرونا استان کرمان موارد بستری بستری هستند ویروس منحوس استان ایلام حال حاضر بیمار جدید مورد فوتی تزریق شده روز گذشته گذشته 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حس خوب حمایت

محوطه بیمارستان شلوغ است و پر سروصدا؛ صدای گریه، خنده، بازی و البته همهمه. یکی بچه به بغل نشسته و دیگری از فرط خستگی روی صندلی‌ها خوابش برده، یکی شیشه شیر به دست است و دیگری جغجغه، هر از گاهی هم صدای اپراتور شنیده می‌شود: نوبت شماره ۲۱۵ متخصص اطفال.

به گزارش ایسنا، روزنامه ایران نوشت: اینجا هر کس داستانی دارد مرکز طبی کودکان قریب همیشه شلوغ است. اما فضا با گذشته قدری تفاوت دارد و آن به خاطر امیدی است که با رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال در قلب والدین قوت گرفته است و بر زبانشان این طور جاری می‌شود: خدا خیرشان دهد، اگر این طرح نبود حالا درگیر جور کردن هزینه هم بودیم، نگرانی مان را کم کرده‌اند، هر کسی این تصمیم را گرفته، خدا خیرش بدهد...» و این امید مثل بخشنامه رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی، فقط شامل کودکان زیر هفت سال نمی‌شود.

این امید آینده‌ای روشن‌تر را ترسیم می‌کند چون بخشنامه پیامی نانوشته هم دارد: اینکه حواسمان به مردم هست و تا جایی که بتوانیم برای رفع مشکلات تلاش می‌کنیم و اینکه، این اقدام این نوید را می‌دهد که اتفاقات بهتری در حوزه بهداشت و درمان خواهد افتاد، نویدی که دل‌های مضطرب و نگران همراهان بیماران کم‌سن و سال را اندکی آرام می‌کند، دست‌کم از باب هزینه و به دیگران تصویری خوشایند می‌دهد، از باب اینکه حامی‌ای هست و آینده‌ای روشن تر...
بر اساس این بخشنامه، درمان کودکان زیر هفت سال دارای بیمه پایه در تمام مراکز دولتی سراسر کشور رایگان است.
حسین آقا، پدر یاسین - کودکی که دچار نقص سیستم ایمنی بدن است- با لهجه زیبای اصفهانی‌اش می‌گوید: «برای درمان یاسین به تهران آمده‌ایم. برای ۱۵ روز بستری فقط دو میلیون تومان از ما گرفتند که آن هم برای هزینه‌های همراه بیمار بود. فکر می‌کردم با وجود بیمه پایه حداقل باید ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان پرداخت کنم که خدارا شکر فقط دو میلیون گرفتند.»
یاسین چهارساله در محوطه حیاط مرکز طبی کودکان قریب کنار مادرش بازی می‌کند. پدرش می‌گوید: «درمان یک طرف، هزینه هایش یک طرف دیگر. اگر حمایت‌های دولت نبود با این شرایط مالی شرمنده بچه‌ام می‌شدم.»

محوطه بیمارستان شلوغ است و پر سروصدا؛ صدای گریه، خنده، بازی و البته همهمه. یکی بچه به بغل نشسته و دیگری از فرط خستگی روی صندلی‌ها خوابش برده، یکی شیشه شیر به دست است و دیگری جغجغه، هر از گاهی هم صدای اپراتور شنیده می‌شود: نوبت شماره ۲۱۵ متخصص اطفال.

در میان ازدحام جمعیت اورژانس، افرادی با لباس‌های محلی به چشم می‌خورند که برای درمان کودکشان از شهر و دیارشان به این مرکز آمده‌اند.
مادری، دختر حدوداً سه ساله‌اش را روی لبه پنجره نشانده است و خوراکی به او می‌دهد تا آرام شود. ورم بزرگی زیر گلوی بچه است. می‌گوید: «چند روز است که انگار کیست عفونی در گلویش ایجاد شده، به ما گفته‌اند باید به مرکز طبی کودکان بیاییم.از صبح اینجا هستیم.» درباره هزینه درمان می‌گوید: «خیلی خوب است که دولت به فکر مردم است. حداقل دیگر گرفتار جور کردن هزینه نیستیم. این از فشارهای درمان کم کرده است. اما اگر نحوه ارائه خدمات را بهتر کنند و روند درمان را هم سرعت دهند عالی می‌شود.»
چند صندلی آن طرف‌تر خانمی میانسال با چادر مشکی و تسبیح به دست زیر لب ذکر می‌گوید. نزدیکش می‌شوم و سر صحبت را باز می‌کنم. می‌گوید: «خواهرم بچه‌اش را آورده اینجا. یک سالش است. عکس و آزمایش گرفته‌اند. خیلی می‌ترسم، خداکند چیزی‌اش نباشد.» درباره هزینه درمان می‌گوید: «از ما فقط کد ملی خواستند. اما مسئول صندوق گفت چون بچه زیر هفت سال است انگار رایگان درمی آید. خدا خیرشان دهد. وگرنه معلوم نبود چقدر باید هزینه می‌کردیم. علاوه بر شرایط بچه و استرسش، از صبح دلم شور هزینه را هم می‌زد.»
 
هزینه دو میلیاردی بیمارستان
دکتر رضا شروین بدو، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان قریب به «ایران» می‌گوید: «طرح درمان رایگان کودکان زیرهفت سال از ابتدای سال ۱۴۰۳ برای بیماران ایرانی که تحت بیمه پایه باشند در این مرکز درمانی اجرایی می‌شود. این طرح خدمات بستری و خدمات سرپایی منهای دارو را شامل می‌شود.»
وی ادامه می‌دهد: «اجرای این مصوبه برای این بیمارستان ماهانه حدود دو میلیارد تومان هزینه دارد که دولت آن را پوشش می‌دهد.»
 
۷۰ درصد کودکان مشمول می‌شوند
دکتر شمس‌الله نوری‌پور، فوق تخصص نوزادان و رئیس بیمارستان کودکان مفید تهران در گفت‌وگو با «ایران» ضمن اشاره به اجرای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال از زمان ابلاغ این طرح بیان می‌کند: اسفند ماه سال گذشته طرحی برای درمان رایگان بیماران زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی از سوی وزیر بهداشت، درمان آموزش پزشکی به مراکز درمانی دولتی ابلاغ شد تا روند درمان برای این کودکان به خاطر ناتوانی والدین در پرداخت هزینه متوقف نشود.
وی ادامه می‌دهد: اغلب کودکانی که به بیمارستان مفید مراجعه می‌کنند دارای بیماری‌های پیچیده هستند که باید مراحل درمانی و تشخیص تخصصی را پشت سر بگذارند. این امر مستلزم پرداخت هزینه‌های بالایی است. گاهی نیاز است کودکان بارها در بیمارستان بستری شوند. این موضوع هزینه بالایی را به خانواده‌ها تحمیل می‌کرد و گاه باعث می‌شد به خاطر شرایط مالی خانواده، روند درمان کودک به طور کامل طی نشود. این طرح اجرا شد تا کودکان زیر ۷ سال بدون پرداخت فرانشیز بیمار با داشتن پوشش بیمه پایه از خدمات رایگان بیمارستان‌های دولتی بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به اینکه سن بالغ بر ۷۰ درصد بیمارانی که به بیمارستان کودکان مفید مراجعه می‌کنند، زیر ۷ سال است، می‌گوید: این طرح حدود دو سوم جمعیت مراجعه کنندگان به بیمارستان‌های کودکان را پوشش می‌دهد. به طوری که تا کنون ۹۵۰ کودک از خدمات بستری و نزدیک به سه هزار کودک از خدمات سرپایی مشمول این طرح، استفاده کرده‌اند.
دکتر نوری‌پور با بیان اینکه خدمات زیبایی، درمان بیماری‌های صعب‌العلاج و مصدومیت ترافیکی شامل این طرح نمی‌شود، توضیح می‌دهد: کودکانی که نیاز به جراحی‌های زیبایی دارند مشمول این طرح نمی‌شوند. همچنین دو گروه دیگر هم بسته‌های حمایتی جدا دارند و به همین دلیل مشمول طرح رایگان کودکان زیر ۷ سال نمی‌شوند.

پرداخت فرانشیز  از سوی دولت
به گفته او، از ابتدای اجرای این طرح در بیمارستان مفید، ماهانه بالغ بر پنج و نیم میلیارد تومان که باید به صورت فرانشیز و نقدی از بیماران دریافت می‌شد، دریافت نشده است.
این فوق تخصص نوزادان با بیان اینکه هر طرحی برای پایداری نیاز به حمایت دارد، می‌گوید: علیرغم حمایت‌های وزارت بهداشت، لازم است بیمه‌های پایه هم پای کار باشند و هزینه‌های مرتبط به مراکز درمانی را بموقع پرداخت کنند و برای اجرای بهتر طرح، پرداختی به بیمارستان‌های کودکان را در اولویت قرار دهند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی مفید با اشاره به هزینه‌های پرداختی از سوی خانواده‌ها اذعان می‌کند: برخی از کودکان برای گذراندن مراحل درمان باید از تخت‌های ICU استفاده کنند که هزینه این تخت دو میلیون تومان است. اگر نیاز به جراحی و... باشد مبلغی که خانواده باید متقبل شود، بسیار سنگین خواهد بود. با طولانی شدن روند درمان، پرداختی‌ها هم بیشتر می‌شود. به عبارتی با وجود بیمه پایه باز هم خانواده باید مبالغ بالایی هزینه کند. با اجرای این طرح در دولت سیزدهم، روند درمان برای خانواده کودکان زیر ۷ سال تسهیل شده است و آنان به غیر از درمان کودکانشان دغدغه دیگری نخواهند داشت.

از هر سه کودک در اورژانس، یک نفر بستری می‌شود
دکتر نوری با اشاره به تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان مفید، می‌گوید: به صورت روزانه در اورژانس حدود ۳۵۰ بیمار پذیرش می‌شوند و کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی در شیفت‌های صبح و عصر پذیرای حدود ۳۵۰ بیمار هستند. این درحالی است که گاهی با شایع شدن بیماری در کشور بویژه در فصول سرد سال، تعداد مراجعه‌کنندگان به ۱۰۰۰ بیمار در روز هم می‌رسد.
وی با اشاره به شرایط کودکانی که به بیمارستان مفید مراجعه می‌کنند، می‌گوید: در ۹ ماه سال گذشته، حدود ۷۸ هزار مراجعه کننده داشتیم که از این تعداد ۲۶ هزار بیمار در اورژانس بستری شدند. این امر نشان می‌دهد شدت بدحالی کودکان مراجعه کننده به این بیمارستان بسیار بالاست به طوری که از هر سه بیمار بخش اورژانس، یک بیمار بستری می‌شود. با توجه به آمارهای موجود در بخش‌های بیمارستان مفید ماهانه حدود ۱۵۰۰ بستری در بخش‌های فوق تخصصی داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان