Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، انور اسماعیلی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران دو طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی و نظام ارجاع پزشک خانواده را از طرح‌های مهم و اولویت‌دار سازمان بیمه سلامت عنوان کرد و افزود: کردستان در زمینه طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی جزو استان‌های برتر کشور بوده و امید است طرح نظام ارجاع پزشک خانواده نیز در استان با موفقیت اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده می‌تواند منجر به مدیریت بهینه منابع و ارتقای سلامت جامعه شود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده منجر به کاهش هزینه‌های درمانی گزاف بر دوش بیمار می‌شود افزود: اجرای طرح پزشک خانواده سبب ارایه خدمات مطلوب به بیمار می‌شود در غیر این صورت هزینه‌های زیادی به بیمار و خانواده آنها تحمیل می‌کند.

وی افزود: با اجرای نظام ارجاع و طرح پزشک خانواده بیمار از تمام آزمایشات، رادیولوژی، سونوگرافی و .... متناسب با تعرفه بخش دولتی بهره‌مند می‌شود.

وی با بیان اینکه کردستان از سال ۹۲ طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع ورود کرده است تصریح کرد: ۹۰ درصد این طرح در استان اجرایی شده است.

به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، ۳۲۰ هزار نفر در استان عضو صندوق بیمه همگانی است و آنها تنها می‌توانند جهت درمان به مراکز دولتی مراجعه کنند، در این راستا برای رفع ضعف و کاستی‌های این قانون و ارجاع به بخش خصوصی این طرح به بیمه سلامت واگذار شده است.

اسماعیلی به شورای سیاستگذاری بیمه سلامت کشور اشاره کرد و گفت: استان‌های کردستان، اردبیل، کرمان و یزد  جزو استان‌های منتخب شورای سیاستگذاری هستند که بر پرداخت عادلانه آنها تاکید شده است.

 وی کمترین دریافتی از بیمار و بیشترین پرداختی در دوران بازنشستگی را از خدمات بیمه دانست و گفت: سال ۱۴۰۱ بیمه موظف است در راستای ارایه خدمات مطلوب به بیمه شده گام بردارد.

اسماعیلی بهره‌مندی عادلانه از خدمات درمانی را حق بیماران زیرپوشش دانست و افزود: مقوله عدالت در بیمه‌های درمانی باید جایگزین شود.
وی بر برابری در زمان دریافت دفترچه و دریافت خدمت تاکید کرد و یادآورشد: صدور بیمه‌نامه رایگان در زمان دریافت ارایه خدمات  منجر به ارایه خدمات عادلانه به بیماران می‌شود.

وی صدور بیمه‌نامه و دریافت خدمت در سال ۱۴۰۱ بمنظور اجرای عدالت در ارایه خدمات را یکی از دغدغه‌های بیمه سلامت استان عنوان کرد و افزود: ضرورت دارد دهک‌های بیماران در بیمه‌نامه مشخص شود، در صورتیکه بیماری جزو دهک‌های پایین جامعه باشند ۹۰ درصد پوشش بیمه‌ای در رابطه با وی اعمال خواهد شد و از خدمات عادلانه بهره‌مند می‌شود.

نسخه‌نویسی الکترونیکی در کردستان ۱۰۰ درصد اجرایی شده است

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با بیان اینکه نسخه‌نویسی الکترونیکی یکی از ارکان مهم پرونده سلامت است گفت: این طرح از سال ۹۸ در استان اجرایی شد و کردستان در این زمینه جزو استان‌های پیشگام بوده و هم اکنون ۱۰۰ درصد نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان اجرایی شده است.

اسماعیلی افزود: ماهانه ۱۳ هزار پرونده بستری و ۵۰ هزار نسخه سرپایی از بیمارستان‌ها به بیمه سلامت استان به صورت الکترونیکی ارسال و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: ماهانه ۱۰ میلیارد تومان مطالبات بخش سرپایی ( در بخش دولتی و خصوصی)  در استان پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان هزینه‌های بخش بستری را ۳۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: این هزینه‌ها تا پایان آذر امسال پرداخت شده است.

وی ارتقای خدمات درمانی، افزایش پوشش بیمه، سهولت دسترسی به خدمات پزشکی، امکان دسترسی به سابقه درمانی بیمار، کاهش خطای پزشکی، کاهش تخلفات، جلوگیری از هزینه‌های بالای درمانی و پرداخت بموقع مطالبات پزشکان را از مزایای حذف دفترچه و نسخه‌نویسی الکترونیکی عنوان کرد و گفت: در نسخه‌نویسی الکترونیکی بیمار دیگر نیازی به دفترچه درمانی ندارد بلکه تنها با داشتن کد ملی می‌تواند از خدمات بیمه بهره‌مند شود.

وی با اشاره به مصوبه ستاد کرونا و ارایه خدمات به بیماران گفت: طبق این مصوبه بیماران به صورت رایگان زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.

اسماعیلی ادامه داد: بیمه سلامت در راستای زیرپوشش قراردادن افراد فاقد هر گونه بیمه از طریق سامانه شناسایی می‌کند و افراد فاقد بیمه را زیرپوشش بیمه سلامت قرار می‌دهد.

وی گفت: بیمه سلامت در راستای دنبال کردن سیاست‌های افزایش جمعیت در سال جاری تا سقف ۵۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی نازایی را پرداخت کرده است.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان با اشاره به شیوع کرونا در ۲ سال اخیر افزود: بیمه سلامت ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه‌های درمانی بخش بستری و سرپایی بیماران کرونایی را پرداخت کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، ۶۷ درصد جمعیت استان زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند، ۹۰۰ مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت استان است.

تعداد ۱۶۰ پزشک عمومی طرف قرارداد بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۱۶ پزشک متخصص هستند.

از جمعیت یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفری بیمه شده استان حدود ۹۰۰ هزار نفر معادل ۸۵ درصد از خدمات پزشک خانواده بهره‌مندند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه سلامت کردستان پوشش خانواده ها نسخه الکترونیکی نظام ارجاع نسخه نویسی الکترونیکی اجرای نظام ارجاع مدیرکل بیمه سلامت بیمه سلامت استان پزشک خانواده ارایه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۸۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است.

به گزارش تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وقتی تلفنی کلاهت را برمی‌دارند! انهدام دومین باند کلاهبرداری از همراهان بیمار در بیمارستان‌ های تهران

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت