Web Analytics Made Easy - Statcounter

قنبری گفت: ۵۳ جایگاه فعال سی ان جی در استان مرکزی وجود دارد که سالانه مورد پالایش‌های استاندارد قرار می‌گیرند و در همین راستا در ۶ ماهه نخست امسال قطع گاز ۷ جایگاه به دلیل عدم رعایت استانداردهای اجباری انجام گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ ملیحه قنبری رئیس اداره اندازه‌شناسی اداره کل استاندارد استان مرکزی امروز در نشست خبری در خصوص نظارت بر رعایت استاندارد اجباری آسانسور در استان گفت: امسال ۱۴۷۵ تأییدیه ایمنی آسانسور در استان مرکزی صادرشده که از این تعداد ۴۰۰ مورد گواهی‌نامه تمدید ادواری و ۱۰۷۵ مورد گواهی‌نامه اولیه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بحث استانداردسازی آسانسورها به‌طور ویژه تمرکز ما بر روی اماکن دولتی است که در این راستا ۷۶ ارگان دولتی وضعیت آسانسورهای خود را اعلام کرده‌اند.

رئیس اداره اندازه‌شناسی اداره کل استاندارد استان مرکزی تصریح کرد: درمجموع ۱۲۷ آسانسور در اماکن دولتی استان شناسایی شد که از این تعداد ۸۶ مورد گواهی‌نامه استاندارد دریافت کرد و ۳۶ مورد در حال استانداردسازی است، همچنین در خصوص ۷ مورد نیز دستگاه‌های مربوطه به دفتر فنی معرفی‌شده‌اند تا مسئله به حوزه قضایی ارجاع شوند.

قنبری در خصوص استانداردسازی و نظارت بر جایگاه عرضه سوخت سی ان جی نیز گفت: ۵۳ جایگاه فعال سی ان جی در استان مرکزی وجود دارد که سالانه مورد پالایش‌های استاندارد قرار می‌گیرند.

رئیس اداره اندازه‌شناسی اداره کل استاندارد استان مرکزی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال ۳۴ جایگاه به دلیل عدم رعایت استاندارد برای قطع گاز به شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی معرفی شدند که با همکاری‌های صورت گرفته این تعداد به ۱۶ مورد کاهش یافت و درنهایت منجر به قطع گاز ۷ جایگاه گردید فلذا مابقی جایگاه استاندارد هستند و یا برخی موارد جزئی در حال استانداردسازی است.

وی در پاسخ به سؤالی در رابطه با بازرسی از مراکز تفریحی و تجهیزات این اماکن نیز اظهار داشت: تجهیزاتی که در داخل اماکن سرپوشیده هستند و یا هر تجهیزی که سرنشین دارد و یا به برق متصل است مشمول استاندارد اجباری است و هر تجهیز فاقد ایمنی در محل پلمپ می‌شود.

قنبری ادامه داد: در سال جاری ۲۵۰ تجهیز در مراکز تفریحی مورد بازرسی همکاران ما در اداره کل استاندارد قرارگرفته که برخی پلمپ شده و تا زمانی که تأییدیه‌های لازم را اخذ نکنند مجاز به فعالیت نیستند.

رئیس اداره اندازه‌شناسی اداره کل استاندارد استان مرکزی خاطرنشان کرد: همچنین امسال ۴۷ مورد بازرسی از تجهیز مراکز تفریحی توسط شرکت‌های بازرسی همکار انجام‌گرفته است ضمن اینکه تجهیز پارک‌ها و بوستان‌ها نیز مشمول استاندارد اجباری است و ۲۰۰ مورد بازرسی در این راستا انجام‌گرفته است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: قطع گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۹۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بیش از یکصد واحد متخلف به مراجع قضایی استان یزد

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حمید مطهری در اولین نشست تخصصی بررسی عملکرد اداره حقوقی اداره کل اظهار داشت: در سال1402نود و پنج واحد که فرآورده هایی پایین تر از کیفیت های مصرح در استانداردهای ملی مربوطه به بازار عرضه کرده بودند براساس ماده 41 و 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد به کمیسیون قضایی ماده 42 مربوطه معرفی شدند.

مدیرکل استاندارد استان یزد در توضیح کمیسیون ماده 42 گفت: به موجب این ماده قانونی، کمیسیون ماده 42 متشکل از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان یزد، مدیرکل اداره استاندارد استان، نماینده اداره صمت و دیگرسازمان های مردم نهاد هست که تکلیف به پرداخت جریمه، ارجاع به مراجع قضایی، سپردن تعهد، اخطار و پلمپ از جمله محکومیت ها بوده است.

مطهری ادامه داد: 105 واحد دیگر نیز به دلیل تولید، توزیع، تمرکزو فروش کالا و محصول مشمول استاندارد اجباری که بدون اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و همچنین جعل علامت استاندارد بر روی فرآورده ها به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی از محصولاتی نظیر شن، ماسه، بتن، تیرچه بلوک، کاشی و سرامیک، لوازم یدکی خودرو و مواد غذایی مشمول به عنوان صنایع غالب در این حوزه یاد کرد که در مراجع قضایی و کمیسیونهای مربوطه رسیدگی شده اند.

مطهری گفت: با نظارت مستمر  بر واحدها و توزیع و تولید در سطح استان، موفق به کاهش چشمگیر تولیدات تقلبی، پیشگیری از تخلفات کیفی، اطمینان بخشی به مردم و مصرف کنندگان می شویم و بیش از پیش بتوانیم به ارتقا سطح کیفی محصولات استان دست یابیم و برند استان یزد را در کشور و جهان ارتقا بخشیم.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • معرفی بیش از یکصد واحد متخلف به مراجع قضایی استان یزد
  • کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در شهرستان مشهد