Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سیداحسان خاندوزی امروز در مراسم رونمایی از چهار سامانه نظارتی سازمان بورس در محل این سازمان اظهار داشت: در راستای بازگشت اعتماد مردم به بازار سرمایه، گزارش‌های مالی شرکت‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد را در شهریورماه از طریق کدال افشا کردیم.

وی افزود: همچنین از همه وزارتخانه‌های دولتی خواسته شده است اطلاعات مالی شرکت‌های زیرمجموعه خود را افشا کنند که اگر از این کار خودداری کردند وزارت اقتصاد ملزم است صورت‌های مالی شرکت‌های زیرمجموعه وزارتخانه‌ها از جمله وزارت نفت، وزارت صنعت و وزارت رفاه را جهت شفاف‌سازی اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افشای صورت‌های مالی شرکت‌ها گامی در جهت شفافیت و گزارش‌های منصفانه است که امیدواریم آثار آن در سال آینده دیده شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در جلسه آبان‌ماه که در مجلس داشتیم اعلام کردیم حمایت دولت از بازار سرمایه دو گونه است یکی حمایت موردی و مصداقی خاص و دیگری حمایت مستمر و نهادی که وعده داده شد تا آخر امسال عملی می‌شود و امروز اولین قدم در حوزه نظارت بر بازار سرمایه با راه‌اندازی چهار سامانه نظارتی برداشته شد. 

خاندوزی بیان کرد: باید کاری کنیم عناصر ضد اعتماد در بازار سرمایه به حداقل کاهش پیدا کند البته در بازارهای جهانی هم امکان صفر شدن تخلفات وجود ندارد  اما باید در جهت کاهش تخلفات حرکت کنیم. در بازار سرمایه آنچه وجود دارد گسترش فریب است که به حداقل کاهش پیدا کند و با سامانه‌های نظارت گرچه تعداد کمی از کارشناسان بر بازار نظارت می‌کنند اما با مشارکت دادن مردم و نظارت عمومی تعداد زیادی از مردم می‌توانند بر معاملات نظارت کنند.

وی افزود: بازار سرمایه از سال گذشته با حضور تعداد زیادی از مردم به یک بازار بزرگ تبدیل شد و تعداد زیادی از مردم متأسفانه به خاطر نوسان بازار دچار خسارت شدند. بخشی از این خسارت‌ها به خاطر ضعف نظارت و کاهش میزان نظارت‌ها بود و بخشی از آن به خاطر کم بودن سواد مالی مردم بود. به هر حال باید ضعف نظارت بر بازار برطرف شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه بازار سرمایه محل پول‌های هوشمند است، گفت: این بازار با حضور مردم گسترش پیدا کرده و محل تعارض منافع و بستر فساد است، بنابراین در مقابل پول‌های هوشمند باید مکانیزم نظارت هوشمند هم وجود داشته باشند. عده‌ای می‌خواهند با جمع‌آوری سودهای حاشیه‌ای در بازار به ثروت برسند. نهاد ناظر باید به تناسب آن هوشمند شود و اگر نظارت میلیونی مردم باشد بهتر از آن خواهد بود که تعداد اندکی از کارشناسان پشت سیستم‌ها نظارت کنند.

خاندوزی این نکته را هم گفت: هیچ بازاری به شفافیت بازار سرمایه نیست و سامانه‌ها نشان می‌دهد در کسری از ثانیه چه کسانی وارد بازار و یا از آن خارج می‌شوند؛ ما از رئیس سازمان بورس عملکرد سامانه نظارتی را مطالبه می‌کنیم.

وی افزود: فعالان بازار باید بدانند تخلف در هر سطح و از هر مقامی که باشد توسط سامانه‌های نظارت کشف و افشا می‌‌شود و با آن برخورد خواهد شد که این امر به اعتماد بازار کمک می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صورت های مالی وزارتخانه ها وزیر امور اقتصادی وزارت سازمان بورس وزیر اقتصاد و دارایی مالی شرکت های زیرمجموعه بازار سرمایه مالی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۰۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان

محسن احمدی، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اعلام کرد: در راستای یکپارچگی سازمانی، شفافیت حداکثری، نظارت هوشمند و انضباط مدیریتی به عنوان یکی از مطالبات و خواسته‌های فرهنگیان، " سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان" تحت عنوان «پنجره» امروز آغاز به کار کرد.

او ادامه داد: این سامانه، نخستین اقدام برای دستیابی به سیستم‌های کنترل هوشمند و از مهمترین زیرساخت‌های نوین و فناورانه برای مدیریت و نظارت همه جانبه و داده محور فعالیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان محسوب می‌شود و به طور دقیق تر، این سامانه پنجره‌ای برای نظارت مستمر و آنلاین بر جریان اطلاعات و اسناد عملکردی هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

وی افزود: هدف از طراحی و تولید این سامانه، ساماندهی و حفظ اسناد و اطلاعات شرکت‌های زیر مجموعه صندوق، حفظ و توسعه شفافیت و آگاهی، حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران (فرهنگیان)، نظارت موثر بر حسن اجرای قوانین و مقررات، تسهیل فرآیند تهیه و افشای اطلاعات، ایجاد هماهنگی بین واحد‌های درون سازمانی و گام مثبتی در جهت پیشگیری از وقوع مشکلات است.

«پنجره» یک محصول دانش‌بنیان و بومی

مدیرعامل صندوق با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه بزرگ اقتصادی اظهار داشت: پنجره محصولی است که به صورت کاملاً بومی و اختصاصی، توسط شرکت دانش‌بنیان پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی از شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان طراحی و تولید شده است.

احمدی تاکید کرد: از آنجا که نظارت و شفافیت دو روی یک سکه هستند، این سامانه از طریق افزایش شفافیت، امکان پایش و ارزیابی دقیق، سریع و جامع برای کلیه ذینفعان را فراهم می‌کند.

ایجاد سامانه جامع صندوق ذخیره برای یکپارچگی سازمانی و افزایش انضباط مدیریتی و کنترلی

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه سامانه پنجره، بخشی از برنامه و راهبرد جامع صندوق به منظور توسعه زیرساخت‌های نوین نظارتی و مدیریتی می‌باشد افزود هدف پنجره نظارت همه جانبه و داده‌محور بر فعالیت‌ها و عملکرد هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

احمدی در همین زمینه افزود: در تکمیل این رویکرد، سامانه یکپارچه برنامه، بودجه و عملکرد، با هدف پایش منظم میزان تحقق اهداف کمی و کیفی برنامه و بودجه سالیانه هر یک از هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و مقایسه با شاخص‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

توسعه و تکمیل سامانه جامع هوش تجاری در آینده نزدیک

مدیرعامل صندوق با اعلام اینکه ایجاد و راه اندازی سامانه جامع هوش تجاری (BI) اختصاصی صندوق ذخیره فرهنگیان نیز هدف گذاری شده است اظهار داشت: سامانه هوش تجاری به منظور کنترل متمرکز بر روی شاخص‌های قابل اندازه‌گیری مدیریتی و در شرکت‌های تابعه، تحلیل مبتنی بر داده و اطلاعات عملکرد شرکت‌ها و مقایسه با یکدیگر و شرکت‌های فعال در صنعت مشابه، احصاء چالش‌ها و مشکلات پیش روی شرکت‌ها و انجام اقدامات پیشگیرانه و پیش‌بینی روند درآمدزایی و سود و زیان بنگاه‌های اقتصادی در حال تکمیل و توسعه است.

وی بیان کرد: اعمال مدیریت اثربخش‌تر و افزایش بهره‌وری سازمانی در تمام زنجیره ارزش اقتصادی صندوق ذخیره فرهنگیان از مزایای این سامانه است که در آینده نزدیک در چند فاز طراحی شده و در صندوق استقرار خواهد یافت.

امکان نظارت دقیق و برخط ذینفعان بر کلیه فعالیت‌های صندوق

محسن احمدی همچنین اظهار داشت: در بخش حقوقی نیز سامانه مدیریت امور دعاوی با هدف نظارت اثربخش بر پرونده‌های حقوقی شرکت‌ها و به اشتراک‌گذاری درس‌آموخته‌های شرکت‌ها با یکدیگر پیش‌بینی شده است.

وی در پایان تصریح کرد: این سامانه‌ها که در مجموع سیستم نظارتی و شفافیت صندوق ذخیره فرهنگیان را تشکیل می‌دهند، ابزار بسیار مهمی در اختیار کلیه ذینفعان به ویژه فرهنگیان عزیز خواهد بود تا از این طریق بر دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری این مجموعه عظیم اقتصادی نظارت و کنترل دقیق داشته باشند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص چگونگی دسترسی به سامانه هوشمند پنجره خاطرنشان کرد: بعد از تکمیل مرحله ورود داده‌ها و اطلاعات به این سیستم و طی یک زمان بندی مشخص بتدریج همه ذی نفعان به اطلاعات سامانه پنجره دسترسی خواهند داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!