Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امراله مردانی سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در شرق اهواز میزان واکسیناسیون از میانگین کشوری بیشتر است، اظهار داشت: امیدواریم که همگی افراد به ویژه کودکان پنج تا ۱۱ سال هر چه سریعتر نسبت به واکسیناسیون نوبت دوم و سوم خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیون و ۲۵ هزار دُز واکسن کرونا در شرق اهواز تزریق شده است، افزود: در حال حاضر ۹۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد افراد در حوزه شرق اهواز دُز اول، ۸۳.۷ درصد دُز دوم و ۴۱ درصد نیز دُز سوم خود را دریافت کرده‌اند.

رییس مرکز بهداشت شرق اهواز یادآور شد: با تلاش های پرسنل بهداشت، اولین بیمار مبتلا به کرونا در خوزستان، در شرق اهواز شناسایی شد و روند رهگیری بیماران همچنان در حال انجام است.

وی با اشاره به فعالیت پنج مرکز نمونه گیری در شرق اهواز در موج پنجم بیماری، افزود: از ابتدای سال ١۴٠٠ تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار تست در حوزه شرق اهواز انجام شده که از این تعداد، ۷۴ هزار و ۵۷۱ مورد مثبت بود.

مردانی گفت: اکنون در شرق اهواز سه مرکز نمونه گیری در مناطق غیزانیه، کوی ملت و کوی مشعلی فعال بوده که در حال خدمت رسانی به مردم هستند.

وی با اشاره به فعالیت چهار واحد سیار در شرق اهواز بیان کرد: تاکنون ۳۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط این واحدهای سیار انجام شده است.

دبیر شورای سلامت اهواز  با بیان اینکه تاکنون ۱۵ درصد جمعیت استان واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند، گفت: تاکنون ۱۳ درصد دُز دوم و ۵۵ درصد دُز سوم خود را تزریق نکرده اند. همچنین ۹ هزار و ۱۰۰ نفر از کودکان پنج تا ۱۱ سال استان واکسن زده اند.

وی در خصوص سگ گزیدگی در شهر اهواز افزود: در سال ۹۴، ۵۰۰ مورد سگ گزیدگی داشتیم  که این میزان در سال ۱۴۰۰ به ۲ هزار و ۲۳۹ مورد افزایش یافته است که بیشتر آن متعلق به سگ‌های بلاصاحب است.

مردانی یادآور شد: برخی آثار سگ گزیدگی مانند قطع عضو جبران ناپذیر بوده و در صورت سرایت بیماری هاری، صد در صد کشنده خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه به ازای هر سگ گزیدگی حدود یکصد میلیون ریال برای واکسن و دارو توسط بهداشت هزینه می‌شود گفت: در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال برای موارد حیوان گزیدگی هزینه شده در حالی که هزینه عقیم سازی هر سگ، ۱۳ میلیون ریال است.

رییس مرکز بهداشت شرق اهواز با اشاره به جمع‌آوری زباله‌های عفونی مراکز درمانی و مطب‌ها افزود: خوشبختانه پیمانکار لازم برای پسماند زباله های عفونی مشخص شده که به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی به راه اندازی سیستم نوبت‌دهی الکترونیکی آزمایشات ازدواج و طب کار در مرکز بهداشت شرق اهواز اشاره کرد و گفت: با این کار از ازدحام در مراکز بهداشت جلوگیری خواهد شد. 

مردانی افزود: اردوهای جهادی در مناطق محروم از دیگر اقدامات این مرکز در سال جاری بوده که به واسطه آن به بیش از ۲ هزار نفر در نقاط مختلف خدمات پزشکی و دندان پزشکی  ارائه شده است.

در حال حاضر یک شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، هفت شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۸ شهرستان زرد و یک شهرستان آبی کرونایی هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوزستان اهواز ویروس کرونا خوزستان اهواز شرق اهواز سگ گزیدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • امحای ۱۵۳۹ کیلو گرم مواد عذایی غیر بهداشتی در هشترود