Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار مشهد با اشاره به اینکه بخشی از سرقت‌ها را معتادان انجام می‌دهند و طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در دستور کار است، گفت: تاکنون ۷۰ درصد معتادان متجاهر جمع‌آوری شده‌اند و تلاش ما این است که تا پایان سال جاری تمام این افراد جمع‌آوری شوند. این جمع‌آوری‌ها میزان سرقت را کاهش داده به طوری که در بهمن ماه نسبت به دی ماه ۶ درصد کاهش در میزان سرقت‌ها داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین، محسن داوری اظهار کرد: در سال‌های گذشته رویکرد ستاد خدمات سفر عموما در استانداری پیگیری می‌شد اما امسال در شهرستان مشهد در همه حوزه‌ها حرف اول و آخر را ما می‌زنیم. عنوان ستاد خدمات سفر نیز به قرارگاه خدمات سفر تغییر پیدا کرد؛ این قرارگاه از تعدادی کمیته تشکیل شده که در بخش‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

وی عنوان کرد: استقبال از زائر باید استقبال هوشمندی باشد تا زمانی که زائر به مشهد وارد می‌شود از ورودی حوزه شهرستان در خصوص اسکان و کرونا احساس آرامش کند. در عین حال که محدودیت‌های کرونایی ایجاد نکرده‌ایم اما با کرونا درگیر هستیم و برای آن شرایطی از جمله کنترل هوشمند ایجاد کرده‌ایم.

فرماندار مشهد افزود: زائر نباید در حوزه حمل و نقل مشکلی داشته باشد و اگر اسکانی برای خود در نظر نگرفته ما اسکان زائر را انجام خواهیم داد. بر تزریق سه دوز واکسن کرونا توسط خدمات‌دهندگان تاکید کرده‌ایم و این طرح را با ۱۰ اتوبوس سیار که تنها به حوزه‌های صنفی خدمات‌دهنده سرویس می‌دهند، پیش می‌بریم. تلاش می‌کنیم و امیدواریم تا ۲۵ اسفند که زمان شروع سفرها است، تمام خدمات دهندگان ۳ دوز واکسن را دریافت کرده باشند. در صورت عدم دریافت ۳ دوز واکسن توسط خدمات‌دهندگان، آن واحد صنفی را از خدمت‌دهی منع خواهیم کرد.

داوری با بیان اینکه ۴۵۰ هزار اسکان اضطراری و معمولی برای زائرین پیش‌بینی کرده‌ایم؛ بیان کرد: تمام اسکان‌های موقت و دائم را پای کار آورده و مکان‌های اقامتی تعطیل و نیمه‌تعطیل را فعال کرده‌ایم تا بتوانیم بهترین خدمت‌رسانی را به مردم داشته باشیم لذا حوزه‌های آموزش و پرورش، زائرسراها، مساجد، حسینه‌ها و تکایا را در چرخه آورده‌ایم. حتی به خانه‌های زائر که غیر قانونی کار می‌کردند نیز مجوز داده‌ایم.

وی اضافه کرد: با کمک شهرداری، اداره کل ورزش و جوانان و آموزش و پرورش مکان‌هایی اضطراری در نظر گرفته‌ایم تا در صورت بروز حوادث غیرمترقبه بتوانیم به کسانی که پیش‌بینی اسکان نکرده‌اند، اسکان موقت بدهیم.

فرماندار مشهد تصریح کرد: برای بازگشت زائرین به‌خصوص در دوره پیک بازگشت، به اندازه کافی پیش‌بینی ریلی، زمینی و هوایی صورت گرفته است. در این خصوص حوزه‌های اضطراری ایجاد کرده‌ایم تا در صورت افزایش تعداد مسافرین، تعداد رام‌های قطار را نیز افزایش دهیم. در حوزه زمینی چند استان مجاور را به عنوان معین انتخاب کرده‌ایم تا از آنها در بخش اتوبوسرانی کمک گرفته شود. در حوزه درون‌شهری نیز ظرفیت قطارشهری و ناوگان‌های اتوبوسرانی و تاکسیرانی را افزایش داده‌ایم.

داوری ادامه داد: برای خدمت‌رسانی حداکثری به مردم، مرخصی‌های تمام مدیران اجرایی را از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین لغو کرده‌ایم. به پرسنل سازمان‌های خدماتی آماده‌باش داده‌ایم تا خدمات به نحو احسن به مردم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: شبکه بازرسی گسترده‌ای ایجاد کرده‌ایم تا به محض اینکه فردی شکایت کند، شکایت او بررسی شود. برای کنترل موضوع کرونا، گروه‌هایی را در نظر گرفته‌ایم تا در سطح حوزه ثامن ماسک توزیع کرده، تذکر داده و نظارت بهداشتی بر اماکن و اجتماعات داشته باشند.

فرماندار مشهد در خصوص پیش‌بینی‌های انجام شده در صورت بیمار شدن زائران در ایام نوروز بیان کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا مراکز ۱۶ ساعته همچنان فعال باشند و مطب‌های تخصصی را نیز شیفت‌بندی کرده‌ایم تا در ایام نوروز به مردم خدمت‌رسانی کنند. امسال مطب‌های تخصصی به‌ویژه در حوزه ریه، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها را ملزم به خدمت‌رسانی کرده‌ایم.

داوری با بیان اینکه در سال جاری تمام زمین‌های خالی اطراف حرم به عنوان پارکینگ در اختیار شهرداری قرار گرفته و امنیت آن برقرار شده است؛ اظهار کرد: کلیه پارکینگ‌های حرم را از خادمین تخلیه کرده و پارکینگ مجد را در اختیار آنها قرار داده‌ایم. این طرح‌ها از ۲۵ اسفند اجرایی خواهند شد. امسال طرح ترافیکی زوج و فرد را به دلیل به زحمت افتادن زائرین اجرا نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: برای زمان تحویل سال، ساعت کاری مترو و اتوبوسرانی را یک ساعت افزایش داده و زمان چرخش مترو را حدود دو دقیقه کمتر کرده‌ایم. ظرفیت‌های اسکان را در یک سامانه قرار داده‌ایم و در لحظه می‌دانیم چه مکان‌هایی ظرفیت دارد و بر اساس این اطلاعات مردم را راهنمایی می‌کنیم. برای تمامی ورودی‌های شهر ایستگاه استقبال از زائر در نظر گرفته شده است و اگر در هر حوزه‌ای زائران دچار مشکل شوند نیروهای ما در این ایستگاه‌ها به مشکلات آن‌ها اعم از اسکان و ... رسیدگی خواهند کرد.

فرماندار مشهد در خصوص جلوگیری از سرقت‌ها در اطراف حرم و تامین امنیت این منطقه در ایام نوروز گفت: بخشب از سرقت‌ها را معتادان انجام می‌دهند و طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در دستور کار است. تاکنون ۷۰ درصد معتادان متجاهر جمع‌آوری شده‌اند و تلاش ما این است که تا پایان سال جاری تمام این افراد جمع‌آوری شوند. این جمع‌آوری‌ها میزان سرقت را کاهش داده است به طوری که در بهمن ماه نسبت به دی ماه ۶ درصد کاهش در میزان سرقت‌ها داشته‌ایم.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرماندار مشهد کاهش سرقت ها معتادان متجاهر فرماندار مشهد میزان سرقت خدمت رسانی پیش بینی جمع آوری داده ایم حوزه ها سرقت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه