Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از انتشار گزارش‌هایی در رسانه‌ها مبنی بر اینکه ارتش کره شمالی به دنبال پرتاب آزمایشی بزرگترین موشک بالستیک خود است، ارتش کره جنوبی اعلام کرد، کره شمالی امروز (چهارشنبه) یک "پرتابه ناشناخته" شلیک کرد و به نظر می‌رسد این پرتاب آزمایشی بلافاصله پس از اجرا "شکست" خورده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، آمریکا و کره جنوبی پیشتر هشدار داده بودند که کره شمالی ممکن است برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ یک موشک بالستیک قاره پیما (ICBM) را در برد کاملش پرتاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، این پرتابه از مبدا فرودگاه سونان در خارج از پیونگ‌یانگ، پایتخت کره شمالی شلیک شد. در این بیانیه آمده است: فرض شده که این موشک بلافاصله پس از پرتاب شکست خورده است.

خبرگزاری یونهاپ به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که به نظر می‌رسد این پرتابه اندکی پس از ورود در هوا منفجر شده است.

فرماندهی هند و اقیانوسیه ارتش آمریکا آن را "پرتاب موشک بالستیک" نامید. این فرماندهی به گزارش‌ها درباره شکست این پرتاب آزمایشی اشاره‌ای نکرد، اما آن را محکوم کرده و از پیونگ‌یانگ خواست از اقدامات "بی‌ثبات‌کننده" بیشتر خودداری کند.

شبکه تلویزیونی ان.اچ.کی ژاپن گزارش داد، یک منبع در وزارت دفاع ژاپن همچنین این پرتابه را به صورت بالقوه یک موشک بالستیک خواند.

پایگاه ان.کی نیوز، مستقر در سئول به نقل از شاهدان ناشناس و با استناد به عکسی از این آزمایش که گوی دودی قرمز رنگی را در انتهای یک مسیر زیگزاگی طی شده توسط این موشک در آسمان نشان می‌دهد، گزارش داد که پس از شکست این آزمایش بقایای این موشک در پیونگ‌یانگ یا نزدیکی آن سقوط کرده است.

آنکیت پاندا، یکی از اعضای ارشد بنیاد موقوفه صلح بین‌الملل کارنگی مستقر در آمریکا گفت: گزارش شدن وقوع این شکست در نزدیکی فرودگاه سونان به دلیل احتمال آسیب وارد شدن به مناطق غیرنظامی پرجمعیت نگران‌کننده است.

فرودگاه سونان اخیراً محل پرتاب‌های متعددی از جمله در ۲۷ فوریه و ۵ مارس بوده است. کره شمالی گفته بود، آن آزمایش‌ها برای توسعه اجزای یک ماهواره شناسایی بوده‌اند و مشخص نکرد که در آنها از چه موشکی استفاده کرده است، اما سئول و واشنگتن گفتند که آنها آزمایش یک موشک بالستیک قاره پیمای جدید بوده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، جزئیات انفجار این موشک مشخص نشده‌اند. اما این پرتاب، که دهمین پرتاب موشکی کره شمالی در سال جاری میلادی است، نشان می‌دهد که کره شمالی مصمم است بر اصرار خود برای مدرن‌سازی زرادخانه تسلیحاتی خود و فشار وارد کردن بر رقبایش برای گرفتن امتیاز در ضمن معلق ماندن مذاکرات مربوط به خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره ادامه دهد.

یک مقام ارتش کره جنوبی که نامش را فاش نکرد، گفت که این موشک کره شمالی در حالی که در ارتفاع حدود ۲۰ کیلومتری پرواز می‌کرد منفجر شد و علت انفجار مشخص نیست.

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه خود تاکید کرد، این پرتاب که از منطقه پیونگ‌یانگ در حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت محلی انجام شد ظاهراً شکست خورده است. در این بیانیه آمده است که مقامات اطلاعاتی کره جنوبی و ایالات متحده در حال تجزیه و تحلیل جزئیات این پرتاب هستند.

هیروکازو ماتسونو، دبیر ارشد کابینه ژاپن به خبرنگاران گفت که شلیک موشک بالستیک تایید نشده است و توکیو در حال همکاری با واشنگتن و سئول برای تجزیه و تحلیل بیشتر آنچه که رخ داد، است.

آمریکا امروز چهارشنبه پرتاب موشکی اخیر کره شمالی را محکوم و در عین حال تأیید کرد که کره شمالی یک موشک بالستیک شلیک کرده است. سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ایمیلی به خبرگزاری یونهاپ گفت: آمریکا پرتاب موشک بالستیک از سوی کره شمالی را محکوم می‌کند.

این پرتاب موشکی اخیر کره شمالی نیز همچون آزمایش اخیر دو موشک بالستیک قاره پیمای دیگر از سوی این کشور، "نقض آشکار" قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت سازمان ملل و نشان‌دهنده "تهدیدی است که برنامه‌های غیرقانونی کره شمالی در زمینه سلاح‌های کشتار جمعی و  موشک‌های بالستیک برای همسایگان این کشور و منطقه ایجاد می‌کنند."

این مقام از پیونگ‌یانگ خواست از تحریکات بیشتر خودداری کرده و وارد گفتگو شود.

این مقام که نامش را فاش نساخت، گفت: ما در کنار جامعه بین‌المللی ایستاده تا از کره شمالی بخواهیم از تحریکات بیشتر خودداری کند و وارد مذاکرات پایدار و اساسی شود. او افزود:" تعهد ما به دفاع از جمهوری کره و ژاپن آهنین باقی می‌ماند."

از سوی دیگر سازمان هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی (ایکائو) نیز از بابت تداوم پرتاب‌های موشکی کره شمالی اظهار نگرانی و عنوان کرد که این اقدام "ریسکی جدی" را متوجه هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی می‌کند.

این سازمان وابسته به سازمان ملل که در مونترال مستقر است، در بیانیه‌ای در وب‌سایتش بر نگرانی‌اش در قبال "پرتاب‌های موشکی از پیش اعلام نشده کره شمالی که ریسکی جدی را متوجه هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی می‌کنند" تاکید کرد.

در این بیانیه تصریح شد:‌ از کره شمالی به عنوان یک عضو آژانس ایکائو انتظار می‌رود به کشورهای مجاورش نسبت به هرگونه فعالیت یا حادثه برآمده از اراضی‌اش که احتمال ایجاد ریسک را برای مسیرها یا عملیات‌های هوانوردی غیرنظامی آن حوالی داشته باشند، اطلاع بدهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی پیونگ یانگ كره جنوبي موشک بالستیک کره ارتش کره جنوبی وزارت امور خارجه آمریکا کره شمالی ارتش کره شمالی هوانوردی غیرنظامی یک موشک بالستیک ارتش کره جنوبی پیونگ یانگ پرتاب موشک بین المللی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

بیشتر بخوانید؛ برگزاری رژه اقتدار شناورهای نیروی دریایی سپاه و بسیج مردمی در مرز دریایی آستارا

این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد، طول آن ۲۴۰ متر و عرض آن ۲۷ متر است.

این ناو انواع رادارهای پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه‌ سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناوهای خاص کشور محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک های بالستیک دوربرد است.

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

به گفته سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، بر روی این ناو، علاوه بر موشک‌های بالستیک برد بلند، موشک‌های کروز ۲هزار کیلومتری با نام «قدر۴۷۴» نیز نصب شده است.

سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ شمسی و در پی تفکیک ماموریت نیروهای دریایی ارتش و سپاه، مسئول اصلی حراست از خلیج فارس و تنگه هرمز است اما در سالهای اخیر، مامور به حضور در آبهای اقیانوسی نیز شده است و برای این ماموریت، شناورهای مختلفی ازجمله همین ناو شهید مهدوی، رودکی و باقری در اختیار دارد.

به گفته سردار تنگسیری، مهمترین ماموریت نیروی دریایی سپاه در آبهای دوردست، ایجاد و حفظ سیادت دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی است.

در ماه‌های اخیر شناور شهید مهدوی در خلیج عدن نیز به انجام ماموریت پرداخته بود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229389 برچسب‌ها سپاه پاسداران

دیگر خبرها

  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • فیلمی از تست موشک بالستیک Hyunmoo 4 کره جنوبی با برد 800 کیلومتر و دقت هم در فیلم مشخص است
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا عبور کرد